IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

А колко е общо ФФ? да видя %
    58.31%

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20230511.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        За последните 6 месеца ФФ е спаднал с точно 593,789 акции! Който и този сигнал не може да хване си е за негова сметка.

Коментар

• За последните 6 месеца ФФ е спаднал с точно 593,789 акции! Който и този сигнал не може да хване си е за негова сметка.

Коментар

• А фрий флоута намалява със 110.000 акции, което потвърждава тезата ми, кой е купувачът оня ден.

Коментар

• Годишната инфлацията спада с 4 пункта през април до 18%, а основната лихва днес бе свалена също с 4% - от 14 на 10%.
              Постепенно се нормализира обстановката в съответствие с прогнозите.

Коментар

• Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение

Всеки ден пише за неговия бреф, праща мейли, ходи да гледа сградите и винаги като дойде време за ОСА, което е най-важното събитие и може да си зададе въпросите, и да го видим що за стока е, се "оказва", че не е в България. Няма такъв образ.
                на мейлите ми напоследък няма отговори, така че все тая дали ги задавам, или не, а екскурзиите се планират доста по-рано, отколкото някакви си ОСА-та на когото и да било, че да се съобразя с тях. Не знаех, че си съакционер в бреф, за да ме гледаш що за стока съм - повечето акционери с над 10000 акции ги познавам по един или друг начин, а и никога не съм се крил. Сори за офтопика
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Всеки ден пише за неговия бреф, праща мейли, ходи да гледа сградите и винаги като дойде време за ОСА, което е най-важното събитие и може да си зададе въпросите, и да го видим що за стока е, се "оказва", че не е в България. Няма такъв образ.
                  Нещо не му е чиста работата на Грую

Коментар

Еми Груйчето е заложил всичко на БРЕФ-чето и затова живо се интересува.

Мен ако питате, би било добре да влезе в мениджмънта!!! С един куршум - много зайци Айде, сещайте се за зайците

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Абсолютно си прав - у бг викат, че пашата обича смелите Дано върже, наистина има предпоставки. За брефчето още не съм сигурен - букнал съм една Италия тогава, че съм обещал на децата да ги водя в Гардаленд и ако не стане нещо извънредно, ще съм извън Бг тогава. Още веднъж ти желая успех и рано или късно ще се видим на ОС

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Новия флагман ще поведе БФБ и Софикс! Само гледайте!
                        По тази позиция фикцията върху банката е прекалено голяма, ако ми позволита да перефразирам - "МолдованБанк - новия флагман". То малко като виц идва, молдовска банка е флагман на Българската фондова Борса . Аз си бих камшика след скромен профит, лятото предпочитам да го карам на плажа с питие и приятна компания, а не да следя "извънредни ситуации". Естествено затова и профита е скромен - успех на държащите. Засега се върти с манивелата, ама още не ще да запали. Ако запали ще се чуе

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Fortuna favet fortibus, както са казали римляните - като адвокат нямаш нужда от превод Така че евала на Чичо и сие за тази сделка и още по-голямо евала за начина, по който се управлява банката. При придобиването банката не беше в особено атрактивно за инвеститори състояние, а и банковата система в Молдова се раздираше от скандали. За кратко време обаче мениджмънтът успя да я направи машина за пари. В такива компании трябва да се инвестира - възползващи се от появяващи се добри възможности и управлявани така, че тези възможности да реализират пълния си потенциал. А дали ще стане Булбанк2 или не - поживем - увидим. Ситуацията в Молдова наистина много прилича на тази у нас от преди двайсетина години, така че има предпоставки.
                          Прав си и за набутването на БФБ - набутал съм се и съм доволен от резултатите.
                          Благодарности обаче за критичните мнения - корективът е много важен за мен.
                          Да вземем да се запознаем и на живо вече - ще идваш ли на събранието на BREF да почерпя по една напитка?
                          Абсолютно си прав - у бг викат, че пашата обича смелите Дано върже, наистина има предпоставки. За брефчето още не съм сигурен - букнал съм една Италия тогава, че съм обещал на децата да ги водя в Гардаленд и ако не стане нещо извънредно, ще съм извън Бг тогава. Още веднъж ти желая успех и рано или късно ще се видим на ОС
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ми ПИБ има натрупана, неразпределена печалба 830 млн!. , какво става сега с тях? Можем ли да си ги вземем? или са били екселски? Не знам, но мога само да кажа със сигурност, че данъците, които се плащат не са екселски, а напълно реални и не са никак малки ...
                            В ПИБ също съм акционер, но както знаеш те никога в историята си не са давали дивидент. Да видим дали тази година няма да направят сефтето. За разлика от тях Молдинкон разпределиха цялата си печалба за 2020, че и малко от предходни периоди. Мажоритаря иска да разпределя - това е голямата разлика с ПИБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Ключът към утрояването на цената, което и аз като Батя очаквам в рамките на 2-3 години е отмяна на извънредното положение и разпределянето на значителен дивидент от банката. Не съм оптимист, че извънредното положение ще бъде отменено толкова скоро, но това не ме притеснява при положение, че банката печели по 100 и повече милиона годишно - мога да изчакам.
                              ми ПИБ има натрупана, неразпределена печалба 830 млн!. , какво става сега с тях? Можем ли да си ги вземем? или са били екселски? Не знам, но мога само да кажа със сигурност, че данъците, които се плащат не са екселски, а напълно реални и не са никак малки ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ключът е в това изобщо да се допусне подобен дивидент (в краткосрочен план), а в дългосрочен - цялата криза там (това всички си го знаем). Много хора, влезели тук (изключвам чичкоколенковците), са с идеята, че това е бещо като Булбанк при приватизацията през 1999 или ДСк през 2002 ли беше - има индикации, може и така да стане - една и също корумпирана неокомунистическа кочина и т.н. Тогава изниква въпросът - като как пък само чичката се усети (с 0 банков опит), а всички други меринджей, при това лежащи върху планини от кеш, проспаха тая работа? Може и да е вариантът "връщанка" - пазим там едни пари на едни другаре, пък те ще ни я изкупят обратно, като му дойде времето (както в момента западните фирми "напускат" русия и продават поделенията си на местни поставени лица). А може и всичко да е точно - що да не е, играли сме го този филм у нас. И все пак що никой друг не я щя тази уникална инвестиция? А и другата голяма банка там се мъчат да я продават настоящите ѝ меринджеи вече незнам коя подред година.

ма всеки сам си преценЯ - никой не може да спре онзи инвеститор, който сам е решил да се набута на БФБ - ако мога да перефразирам една велика мисъл
                                Fortuna favet fortibus, както са казали римляните - като адвокат нямаш нужда от превод Така че евала на Чичо и сие за тази сделка и още по-голямо евала за начина, по който се управлява банката. При придобиването банката не беше в особено атрактивно за инвеститори състояние, а и банковата система в Молдова се раздираше от скандали. За кратко време обаче мениджмънтът успя да я направи машина за пари. В такива компании трябва да се инвестира - възползващи се от появяващи се добри възможности и управлявани така, че тези възможности да реализират пълния си потенциал. А дали ще стане Булбанк2 или не - поживем - увидим. Ситуацията в Молдова наистина много прилича на тази у нас от преди двайсетина години, така че има предпоставки.
                                Прав си и за набутването на БФБ - набутал съм се и съм доволен от резултатите.
                                Благодарности обаче за критичните мнения - корективът е много важен за мен.
                                Да вземем да се запознаем и на живо вече - ще идваш ли на събранието на BREF да почерпя по една напитка?

Коментар

Working...
                                X