Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А колко е общо ФФ? да видя %
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗа последните 6 месеца ФФ е спаднал с точно 593,789 акции! Който и този сигнал не може да хване си е за негова сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
Всеки ден пише за неговия бреф, праща мейли, ходи да гледа сградите и винаги като дойде време за ОСА, което е най-важното събитие и може да си зададе въпросите, и да го видим що за стока е, се "оказва", че не е в България. Няма такъв образ.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнениеВсеки ден пише за неговия бреф, праща мейли, ходи да гледа сградите и винаги като дойде време за ОСА, което е най-важното събитие и може да си зададе въпросите, и да го видим що за стока е, се "оказва", че не е в България. Няма такъв образ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
Всеки ден пише за неговия бреф, праща мейли, ходи да гледа сградите и винаги като дойде време за ОСА, което е най-важното събитие и може да си зададе въпросите, и да го видим що за стока е, се "оказва", че не е в България. Няма такъв образ.
Мен ако питате, би било добре да влезе в мениджмънта!!! С един куршум - много зайци Айде, сещайте се за зайците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Абсолютно си прав - у бг викат, че пашата обича смелите Дано върже, наистина има предпоставки. За брефчето още не съм сигурен - букнал съм една Италия тогава, че съм обещал на децата да ги водя в Гардаленд и ако не стане нещо извънредно, ще съм извън Бг тогава. Още веднъж ти желая успех и рано или късно ще се видим на ОС
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНовия флагман ще поведе БФБ и Софикс! Само гледайте!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Fortuna favet fortibus, както са казали римляните - като адвокат нямаш нужда от превод Така че евала на Чичо и сие за тази сделка и още по-голямо евала за начина, по който се управлява банката. При придобиването банката не беше в особено атрактивно за инвеститори състояние, а и банковата система в Молдова се раздираше от скандали. За кратко време обаче мениджмънтът успя да я направи машина за пари. В такива компании трябва да се инвестира - възползващи се от появяващи се добри възможности и управлявани така, че тези възможности да реализират пълния си потенциал. А дали ще стане Булбанк2 или не - поживем - увидим. Ситуацията в Молдова наистина много прилича на тази у нас от преди двайсетина години, така че има предпоставки.
Прав си и за набутването на БФБ - набутал съм се и съм доволен от резултатите.
Благодарности обаче за критичните мнения - корективът е много важен за мен.
Да вземем да се запознаем и на живо вече - ще идваш ли на събранието на BREF да почерпя по една напитка?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ми ПИБ има натрупана, неразпределена печалба 830 млн!. , какво става сега с тях? Можем ли да си ги вземем? или са били екселски? Не знам, но мога само да кажа със сигурност, че данъците, които се плащат не са екселски, а напълно реални и не са никак малки ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Ключът към утрояването на цената, което и аз като Батя очаквам в рамките на 2-3 години е отмяна на извънредното положение и разпределянето на значителен дивидент от банката. Не съм оптимист, че извънредното положение ще бъде отменено толкова скоро, но това не ме притеснява при положение, че банката печели по 100 и повече милиона годишно - мога да изчакам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ключът е в това изобщо да се допусне подобен дивидент (в краткосрочен план), а в дългосрочен - цялата криза там (това всички си го знаем). Много хора, влезели тук (изключвам чичкоколенковците), са с идеята, че това е бещо като Булбанк при приватизацията през 1999 или ДСк през 2002 ли беше - има индикации, може и така да стане - една и също корумпирана неокомунистическа кочина и т.н. Тогава изниква въпросът - като как пък само чичката се усети (с 0 банков опит), а всички други меринджей, при това лежащи върху планини от кеш, проспаха тая работа? Може и да е вариантът "връщанка" - пазим там едни пари на едни другаре, пък те ще ни я изкупят обратно, като му дойде времето (както в момента западните фирми "напускат" русия и продават поделенията си на местни поставени лица). А може и всичко да е точно - що да не е, играли сме го този филм у нас. И все пак що никой друг не я щя тази уникална инвестиция? А и другата голяма банка там се мъчат да я продават настоящите ѝ меринджеи вече незнам коя подред година.
ма всеки сам си преценЯ - никой не може да спре онзи инвеститор, който сам е решил да се набута на БФБ - ако мога да перефразирам една велика мисъл
Прав си и за набутването на БФБ - набутал съм се и съм доволен от резултатите.
Благодарности обаче за критичните мнения - корективът е много важен за мен.
Да вземем да се запознаем и на живо вече - ще идваш ли на събранието на BREF да почерпя по една напитка?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар