Tozi ot4et mojebi e predpostavka za edno vazhodiashto na4alo mai-mai a
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
DOVUHL си е доста спекулативна позиция и не е за хора със слаби нерви.
Според непрофесионалното ми мнение вероятно в скоро време ще подскочи нагоре, но тук идва проблема, че ако някой току що зпочнал да си влага парите в акции е закупил на нива от 2.50 и му се ослади скока, вероятно няма да си ги продаде навреме и ще си ги загуби парите отново.
За начинаещи инвеститори най-добре е участието в договорен фонд, може би рисков или средно рисков. По голямата част от тези, които управляват парите там си разбират от работата. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306хора, да ви питам нещо. То гледам разни мнения за тоя холдинг, ама според вас струва ли си да купя акции с дългосрочна цел? Понеже не съм нито икономист, още по-малко пък търгувам на борсата, друга ми е професията, та да се допитам до вас. Следния въпрос ме вълнува - при тия цени, възможно ли е да се постигне в следващите 2-3 години поне по 5-6% годишен ръст, или поне алтернативно да има дивидент по 5% от стойността на акция, т.е. по днешни цени това са да кажем 12 ст? Двуумя се между депозит в банка (5% лихва) и инвестиция на борсата, първото е без риск, второто е по-рисковано.
http://www.dif.bg/news.php?lang=bg
--- От 31 декември 2006 г. гаранцията по влоговете в банките ще бъде увеличена от 25 000 лв. на 40 000 лв. съгласно приетия от Народното събрание на 25 юли 2006 г. Закон за изменение и допълнение на Закона за гарантиране на влоговете в банките.
26.07.2006 ---
Коментар
-
хора, да ви питам нещо. То гледам разни мнения за тоя холдинг, ама според вас струва ли си да купя акции с дългосрочна цел? Понеже не съм нито икономист, още по-малко пък търгувам на борсата, друга ми е професията, та да се допитам до вас. Следния въпрос ме вълнува - при тия цени, възможно ли е да се постигне в следващите 2-3 години поне по 5-6% годишен ръст, или поне алтернативно да има дивидент по 5% от стойността на акция, т.е. по днешни цени това са да кажем 12 ст? Двуумя се между депозит в банка (5% лихва) и инвестиция на борсата, първото е без риск, второто е по-рисковано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Гойко Ол-инклузиваПървоначално изпратено от doveritelKOLEGI MOJE LI NQKOJ DA KOMENTIRA, TOVA KOETO E KUPIL BREF, OT DOVERIE BRIKO LI GO E KUPIL ZASHTOTO TAKA MI SE STRUVA, IMA GO V CONSOLIDIRANIQ BALANS NA DOVUHL.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София придоби Урегулиран поземлен имот, находящ се в гр. Варна, област Варна, ж.к. „Младост" II с площ 12 184 кв.м., заедно с построения върху имота Търговски Център "Доверие-Бриколаж" със застроена площ 4 920 кв.м. и с разгъната застроена площ 5 375 кв.м. Общата стойност на сделката възлиза на 4 000 000 евро.
Дружеството сключи и договор за наем, съгласно който Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ отдава под наем на „Доверие-Брико" АД Търговски Център "Доверие-Бриколаж" Варна за срок от 10 /десет/ години, считано от 17.08.2006 год.
Коментар
Коментар