IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tozi ot4et mojebi e predpostavka za edno vazhodiashto na4alo mai-mai a

Коментар

• е къде го видя тоя отчет....на сайта на борсата го няма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
        Da ot4eta ne e nikak lek
        какво имаш предвид колега с това изказване.
        доволен или недоволен си с това, че са си подобрили резултата с повече от 3 милиона на годишна база.

аз мисля че вече видяхме дъното...
        май и клиенти на ПФБК мислят така
        ;-)

Коментар

• nikakvo doverie v tia GADOVE!!!

Коментар

• Da ot4eta ne e nikak lek

Коментар

• Първоначално изпратено от Da Bomb
              Продавайте колеги, нищо добро не се очаква тука.
              -Mai e po dobre da kupuvame kolegi,vidiahteli ot4eta dnes a?!

Коментар

• И аз мисля така, погледнете по надолу картинката. Аз пуснах дълга позиция, която ще затворя след не много време, понеже основния тренд е надолу, но е вероятно да последват и петица вълни нагоре, ще видим докъде ще коригира след покачването.
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• DOVUHL си е доста спекулативна позиция и не е за хора със слаби нерви.
                  Според непрофесионалното ми мнение вероятно в скоро време ще подскочи нагоре, но тук идва проблема, че ако някой току що зпочнал да си влага парите в акции е закупил на нива от 2.50 и му се ослади скока, вероятно няма да си ги продаде навреме и ще си ги загуби парите отново.
                  За начинаещи инвеститори най-добре е участието в договорен фонд, може би рисков или средно рисков. По голямата част от тези, които управляват парите там си разбират от работата. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
                    хора, да ви питам нещо. То гледам разни мнения за тоя холдинг, ама според вас струва ли си да купя акции с дългосрочна цел? Понеже не съм нито икономист, още по-малко пък търгувам на борсата, друга ми е професията, та да се допитам до вас. Следния въпрос ме вълнува - при тия цени, възможно ли е да се постигне в следващите 2-3 години поне по 5-6% годишен ръст, или поне алтернативно да има дивидент по 5% от стойността на акция, т.е. по днешни цени това са да кажем 12 ст? Двуумя се между депозит в банка (5% лихва) и инвестиция на борсата, първото е без риск, второто е по-рисковано.
                    Не знам колко са ти парите,но върху 25000 лв. и нагоре Корпоративна Търговска Банка - http://www.corpbank.bg - по префенциален безсрочен депозит - http://www.corpbank.bg/?act=individualservices&sid=12 - още начислява 8,5 % годишна лихва,без промяна за последните 3 години.Това е единствената банка в момента в България с такива изгодни за клиента условия.От 01.01.07. гарантираните суми по влогове стават 40000 лв.
                    http://www.dif.bg/news.php?lang=bg
                    --- От 31 декември 2006 г. гаранцията по влоговете в банките ще бъде увеличена от 25 000 лв. на 40 000 лв. съгласно приетия от Народното събрание на 25 юли 2006 г. Закон за изменение и допълнение на Закона за гарантиране на влоговете в банките.
                    26.07.2006 ---

Коментар

• Продавайте колеги, нищо добро не се очаква тука.

Коментар

• Абе по- добре не се забивай тука. Може и да е нагоре , но не е добро дружество. Имам акции(

Коментар

• хора, да ви питам нещо. То гледам разни мнения за тоя холдинг, ама според вас струва ли си да купя акции с дългосрочна цел? Понеже не съм нито икономист, още по-малко пък търгувам на борсата, друга ми е професията, та да се допитам до вас. Следния въпрос ме вълнува - при тия цени, възможно ли е да се постигне в следващите 2-3 години поне по 5-6% годишен ръст, или поне алтернативно да има дивидент по 5% от стойността на акция, т.е. по днешни цени това са да кажем 12 ст? Двуумя се между депозит в банка (5% лихва) и инвестиция на борсата, първото е без риск, второто е по-рисковано.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                            явно аз нещо съм се бъгнал . Как я пусна , обясни ако на ти е проблем. Хем слагам тагове "[img]" и не става.[/img]
                            Ами закачих я в snimka.bg и след това я пуснах тук

Коментар

• явно аз нещо съм се бъгнал . Как я пусна , обясни ако на ти е проблем. Хем слагам тагове "[img]" и не става.[/img]
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Гойко Ол-инклузива
                                Първоначално изпратено от doveritel
                                KOLEGI MOJE LI NQKOJ DA KOMENTIRA, TOVA KOETO E KUPIL BREF, OT DOVERIE BRIKO LI GO E KUPIL ZASHTOTO TAKA MI SE STRUVA, IMA GO V CONSOLIDIRANIQ BALANS NA DOVUHL.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София придоби Урегулиран поземлен имот, находящ се в гр. Варна, област Варна, ж.к. „Младост" II с площ 12 184 кв.м., заедно с построения върху имота Търговски Център "Доверие-Бриколаж" със застроена площ 4 920 кв.м. и с разгъната застроена площ 5 375 кв.м. Общата стойност на сделката възлиза на 4 000 000 евро.
                                Дружеството сключи и договор за наем, съгласно който Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ отдава под наем на „Доверие-Брико" АД Търговски Център "Доверие-Бриколаж" Варна за срок от 10 /десет/ години, считано от 17.08.2006 год.
                                Ти къде прочете ОТ КОГО го е купил? В съобщението няма достатъчно информация за да си извадиш правилен и надежден извод ;-)
                                разбира че от Доверие Брико, знаеше се за такава сделка отдавна се - sale and lease back на активи на ДБ защото доколкото съм информиран и гледайки баланса на дружеството, то е с доста интересни D/E стойности и понеже пазара ги натиска и чрез Практикер и като цяло, те се хвърлиха безумно да инвестират защото спаха 5 години когато бяха сами...а net cash им не е достатъчен за тези CAPEX-и...та правете си сами сметката, макар че спец. ДБ е перлата в короната на Капитал като обороти и резултати

Коментар

Working...
                                X