IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз купувам.

Коментар

• Ех дано да е нагоре... Аз си мечтая за цена над 4 лв....
      За бога, братя купувайте!

Коментар

• По скоро се завръща надеждата, че и от спекулативна позиция като DOVUHL може да се спечели.
        Успех на всички смелчаци.

Коментар

• Започна ли да се завръща доверието в "Доверие"?

Коментар

• 3 лв. е съвсем реална първоначална цел

Коментар

• Първоначално изпратено от zaRko
              основните приходи са от курсови разлики.....невярвам, че само отчета ще е достатчен за заветните 3лв.
              поправка - заветните са 4-4.50 лв
              има скоро и една продажба на недвижим имот за 7 824 000 лв
              според мен тази акция падна предостатъчно, отразявайки недоверието на инвеститорите към мениджмънта.
              иска ми се да вярвам, че вече са започнали да се държат като публична компания от по-горен сегмент - показаха го и с нелошия дивидент, който разпределиха.
              тази позиция определено има потенциал. а и само месец остана до "Новината" за присъединяването към ЕС.
              не забелязвате ли, че холдингите сериозно изостават от ръста на предприятията и това няма начин да не коригира.

Коментар

• какво те кара да мислиш че отчетите ще стават по-добри-ръководството си е същото?

Коментар

• Първоначално изпратено от никой
                  Първоначално изпратено от Kilur
                  Da ot4eta ne e nikak lek
                  какво имаш предвид колега с това изказване.
                  доволен или недоволен си с това, че са си подобрили резултата с повече от 3 милиона на годишна база.

аз мисля че вече видяхме дъното...
                  май и клиенти на ПФБК мислят така
                  ;-)
                  Не за клиенти, а ПФБК за собствена сметка беше поставила оферта купува.
                  Личното ми мнение, е че оттук нататък отчетите ще стават все по-добри, а цената в момента е изключително изгодна.
                  Притежавам акции в DOVUHL.

Коментар

• основните приходи са от курсови разлики.....невярвам, че само отчета ще е достатчен за заветните 3лв.

Коментар

• Доверие Обединен Холдинг с консолидирана печалба от 1,3 млн. лв.
                      Доверие Обединен Холдинг АД-София обяви консолидирана печалба за полугодието в размер на 1,273 млн. лв., стана ясно от отчета на дружеството, публикуван на БФБ-София. За същия период на 2005 година холдингът излезе на загуба от 1,6 млн. лв.

Нетните приходи от продажби на годишна база се увеличават с 11 на сто до 68,4 млн. лв., а разходите по икономически елементи нарастват с 11,5 на сто до 66,5 млн. лв. Към края на първото полугодие дружеството е получило финансиране в размер на 334 хил. лв.

Финансовите разходи за периода намаляват до 2,8 млн. лв. от 3,9 млн. лв. година по-рано. Финансовите приходи нарастват 3,23 пъти до 2,2 млн. лв., като най-голям дял в тяхната структура към 30 юни 2006 г. имат положителните разлики от промяна на валутни курсове (91 на сто).

Основният капитал на холдинга е 13,15 млн. лв., а собственият – 67,6 млн. лв. Нетекущите пасиви се увеличават с 6,7 на сто до 58,9 млн. лв., а текущите се понижават с 3,3 на сто до 38,9 млн. лв.

Към края на юни Доверие обединен холдинг притежава дялови участия в общо 19 дружества, от които 9 дъщерни. От 25 юли акциите на Доверие се търгуват на Официален пазар, сегмент „В“. На 30 юни Общото събрание на акционерите на холдинга взе решение за разпределяне на брутен дивидент в размер на 0,053763 лв. (нетен 0,05 лв.).

От началото на годината холдингът понижи пазарната си капитализация с 35 на сто. През днешната търговска сесия акциите на Доверие обединен холдинг поскъпнаха с 1,6 на сто до средна цена 2,54 лв. Оферти за покупка има на ниво 2,51 лв., а такива за продажба – на ниво 2,59 лв.

Коментар

• Действайте колеги, не се услушвайте. Не след дълго ше видим цена над 3 лева.

Коментар

• брей, брей, брей, може пък и да вззема да позная
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• благодарско!!!

Коментар

• сигурно щом казваш, а къде го видя?

Коментар

• V na4alnata stranica na INVESTOR.BG

Коментар

Working...
                                X