Пълнете на евтинийка че след някой ден няма да има.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
За съжаление черната работа не може да бъде свършена от "дребни риби" като нас. Необходимо е да се намеси някой голям играч. А те се въздържат. Дори ми се струва, че винаги когато има симптоми за обръщане на тренда се намира някой който да го предотврати.
А иначе и аз смятам, че акциите на холдинга, въпреки всичко заслужават по-висока цена и силно се надявам на това.
Коментар
-
Напълно си прав за последното, аз съм добаил малко. Така, че ако от тях загубя ще съм загубил малко, съответно ако спечеля, ще спечеля малко. В това му е тръпката когато участваш в рискови позиции. Предполагам, че всеки от нас през тази година е позагробил за даста време напред някъква част от капитала си. Ще дойдат и добри дни, в това не се съмнявай, винаги така се случва. Успех.
Коментар
-
Ако това ще те успокои, аз имам още по-зле закупени бройки, но пак съм си купил от най-ефтините. Това си има и добра страна - ще продаваме на
почти всички нива нагоре по които сме се набутали. Молбата ми към всички съмишленици е - не продавайте на загуба. На всяко едно ниво ще си му дойде времето, търпение само е нужно.
Коментар
Коментар