Абе много рано разлаяхте кучетата бе хора!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Бъдете доволни, че има и такива позиции като DOVUHL. Та нали от тях може да се очакват и добри и постоянни печалби. И под два лева да падне, пак бих си купил. Нали по пътя на горе ще трябва да се продава, за да се печели.
Ще цитирам една еврейска поговорка:
Материалните нужди на другия са мои духовни нужди.
Коментар
-
"Тъжно ми е момчета за загубените от вас пари, можехте да направите и нещо по-добро с тях."
Не тьгувай, Market, а си гледай ТВОИТЕ позиции. Доверие е много подценено и дьлгосрочно ще расте .
Както се пее в руската войнишка песен:
"До свиданя ,мама,
не горюй, не грусти!
Пожелай нам
доброго пути !"I learn most from my mistakes, and I even repeat them so that I can
learn even more.
Коментар
-
Преди месеци споделих, че пътят на Доверие е към зоната 1,5-2,00 лева. Като следя сегашните мнения имам чувство, че никой не е чел моето мнение или поне е решил, че не заслужава внимание. Тъжно ми е момчета за загубените от вас пари, можехте да направите и нещо по-добро с тях. Но ако не сте готови да ги управлявате, те просто ще си отиват от вас. Няма лошо, може да получите опит и чрез него да станете печеливши инвеститори. Пожелавам Ви успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПълнете на евтинийка че след някой ден няма да има.
абе тия от инвестора защо не взимат предвид консолидирания отчет при изчисляване на счетоводната стойност?!
едно е да дадеш 1.75 лв, а друга е реалността - над 5 лв!
Коментар
Коментар