If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
според мен сме поели по първата вълна надлу.Скоро очаквам корекция (нагоре), но не повече от 2.65 и пак надлу. Но да видим...
Аз ли4но мисля да се включа в покачването ако позная.
Пълнете на евтинийка че след някой ден няма да има.
няма нужда да ги светкаш - пълни си кротко и си трай
абе тия от инвестора защо не взимат предвид консолидирания отчет при изчисляване на счетоводната стойност?!
едно е да дадеш 1.75 лв, а друга е реалността - над 5 лв!
За съжаление черната работа не може да бъде свършена от "дребни риби" като нас. Необходимо е да се намеси някой голям играч. А те се въздържат. Дори ми се струва, че винаги когато има симптоми за обръщане на тренда се намира някой който да го предотврати.
А иначе и аз смятам, че акциите на холдинга, въпреки всичко заслужават по-висока цена и силно се надявам на това.
Това доверие все едно,че няма дъно. Всеки ,чака да се обърне тренда ,че тогава да се качва, но нали някой трябва да свърши черната работа. Аи влакът може да потегли рязко и да няма време за качване?!
Колеги,досега не съм писал в тази тема,но я следя и трябвя да ви кажа,че се оказаха прави онези,които разкриха злоупотребите на мажоритарите в Доверие обединен холдинг и прогнозираха бавното му и непрекъснато движение " надолу".
Напълно си прав за последното, аз съм добаил малко. Така, че ако от тях загубя ще съм загубил малко, съответно ако спечеля, ще спечеля малко. В това му е тръпката когато участваш в рискови позиции. Предполагам, че всеки от нас през тази година е позагробил за даста време напред някъква част от капитала си. Ще дойдат и добри дни, в това не се съмнявай, винаги така се случва. Успех.
Несторе, казано честно не ме успокоява това , че някой се е прецакал повече от мен. А и не съм безкрайно притеснен- поел съм си риска.
А доста умни хора казват да не се добавя към губещи позиции.
Успехи!
Коментар