Първоначално изпратено от XY
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
хаиде де, няма ли критики за графиката, която съм надраскал?
А що не мога да я пусна да се зарежда във форума, не знам. И като линк не излиза.Бъгава история.
http://tutorz.hit.bg/dovuhl.bmpМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от doveritelKOLEGI MOJE LI NQKOJ DA KOMENTIRA, TOVA KOETO E KUPIL BREF, OT DOVERIE BRIKO LI GO E KUPIL ZASHTOTO TAKA MI SE STRUVA, IMA GO V CONSOLIDIRANIQ BALANS NA DOVUHL.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София придоби Урегулиран поземлен имот, находящ се в гр. Варна, област Варна, ж.к. „Младост" II с площ 12 184 кв.м., заедно с построения върху имота Търговски Център "Доверие-Бриколаж" със застроена площ 4 920 кв.м. и с разгъната застроена площ 5 375 кв.м. Общата стойност на сделката възлиза на 4 000 000 евро.
Дружеството сключи и договор за наем, съгласно който Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ отдава под наем на „Доверие-Брико" АД Търговски Център "Доверие-Бриколаж" Варна за срок от 10 /десет/ години, считано от 17.08.2006 год.
EMI TOVA SA SI BLIZO 60 ST NA AKCIYA
Коментар
-
Първоначално изпратено от doveritelKOLEGI MOJE LI NQKOJ DA KOMENTIRA, TOVA KOETO E KUPIL BREF, OT DOVERIE BRIKO LI GO E KUPIL ZASHTOTO TAKA MI SE STRUVA, IMA GO V CONSOLIDIRANIQ BALANS NA DOVUHL.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София придоби Урегулиран поземлен имот, находящ се в гр. Варна, област Варна, ж.к. „Младост" II с площ 12 184 кв.м., заедно с построения върху имота Търговски Център "Доверие-Бриколаж" със застроена площ 4 920 кв.м. и с разгъната застроена площ 5 375 кв.м. Общата стойност на сделката възлиза на 4 000 000 евро.
Дружеството сключи и договор за наем, съгласно който Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ отдава под наем на „Доверие-Брико" АД Търговски Център "Доверие-Бриколаж" Варна за срок от 10 /десет/ години, считано от 17.08.2006 год.
Коментар
-
KOLEGI MOJE LI NQKOJ DA KOMENTIRA, TOVA KOETO E KUPIL BREF, OT DOVERIE BRIKO LI GO E KUPIL ZASHTOTO TAKA MI SE STRUVA, IMA GO V CONSOLIDIRANIQ BALANS NA DOVUHL.
Коментар
-
Не виждам нищо далновидно в това просто да се определя кое е далновидно и кое не ако човек поне не се обоснове защо. В моята теза, че е изгодно за средносрочен план, да се учасва в тази подценена позиция с малки обеми не виждам нищо лошо, освен ако DOVUHL не е някой Змей Горянин, който се кани да ти изяде целия капитал. От теб зависи как ще процедираш!
Моля по-предпазливите участници да не се влияят от това " еретично " изявление, мнението ми е пристрастно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bgНяма спор, че доверието в този холдинг е силно нарушено, но от друга страна търговията достига нива, които са много привлекателни за влизане.... особено на фона на доста надценените останали ликвидни дружества.
Това не е препоръка за покупка или продажба, само едно мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toma23a kolko 6e stane kato pak razprodadat ne6to kakto se govori,ne6to pak se glasialo mai
аз бях на общото събрание и въобще не се коментираше там каквито и да било продажби на дъщерно дружество. за да се продаде нещо, първо трябва общото събране да го одобри. ;-)
Коментар
Коментар