Ачо, не се коси, ние със Смърфи си имаме закачка и неможем да се скараме заради когото и да било.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIXЛеле мале каква стана тя!!! Щом заговорихте и за свирки значи работата е сериозна
Аз със сигурност не съм говорила глупости. Само тези 3 реда коите се виждат малко по-долу. Не виждам нищо обидно в това.
Харе, със здраве. No hard feelings, както казваше кой тук. 8)
Коментар
-
Смърфи, по отношение на причините заради които споделих мнението си те са следните:
Ниво на технологичното оборудване
трудова дисциплина
качество на производството
мотивация на работници и служители
Има много и далеч по-важни фактори, които определят бъдещето на една фабрика от баланси и отчети казвам аз, въпреки че може би успешно чета баланси и отчети.
Примерите в световен мащаб са безкрайни. ЗУНК задълженията и техните лихви могат да бъдат платени без никакъв проблем. Предлагам ти да завиваш мъжът, в който си толкова влюбена със спално бельо от Вратица, предполагам, че така ще прави половин Европа след време.
Коментар
-
nevermind
sist1, ne gi burkam!
postinga mi e vuv vruzka s nqkoi pt po-dolnite pisaniq
SOFIX, kakvo veshtaqt grafikite za teb??? shte paste-nesh li edin analiz na DOVUHL chart?? merci!
Коментар
-
nevermind
a dali KTEX shte ocelee sled prisuedinqvaneto??? mnogo mi e interesno, da sushto i Marizatex???
Коментар
-
Ачо, не знам колко ти струва Вратица, но ако не ти решават жизнени проблеми парите от тези акции дръж. Виждал съм доста текстилни фабрики в Европа /такава ми е работата/. Скоро разгледах и Вратица и искам да ти кажа, че е от ония 50-100 фабрики в държавата, които са на Европейско ниво. Не знам колко да ги държиш 2-5 или 10 години, но трябва ли да ти казвам колко ще струват оцелелите след присъединяването към ЕС фабрики. Тази ще оцелее, повярвай ми ако искаш.
Коментар
Коментар