IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ачо, не се коси, ние със Смърфи си имаме закачка и неможем да се скараме заради когото и да било.

Коментар

• Моля ви не се карайте защото аз се чувствам виновен.Моля ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
        Леле мале каква стана тя!!! Щом заговорихте и за свирки значи работата е сериозна
        SOFIX, не знам market какво е говорил. Той има навик да пише посред нощ простотии и после сутритна става раничко и си ги трие. Или само ги позамазва малко.

Аз със сигурност не съм говорила глупости. Само тези 3 реда коите се виждат малко по-долу. Не виждам нищо обидно в това.

Харе, със здраве. No hard feelings, както казваше кой тук. 8)

Коментар

• Леле мале каква стана тя!!! Щом заговорихте и за свирки значи работата е сериозна

Коментар

• Смърфи, по отношение на причините заради които споделих мнението си те са следните:
            Ниво на технологичното оборудване
            трудова дисциплина
            качество на производството
            мотивация на работници и служители
            Има много и далеч по-важни фактори, които определят бъдещето на една фабрика от баланси и отчети казвам аз, въпреки че може би успешно чета баланси и отчети.
            Примерите в световен мащаб са безкрайни. ЗУНК задълженията и техните лихви могат да бъдат платени без никакъв проблем. Предлагам ти да завиваш мъжът, в който си толкова влюбена със спално бельо от Вратица, предполагам, че така ще прави половин Европа след време.

Коментар

• sist1, ne gi burkam!
              postinga mi e vuv vruzka s nqkoi pt po-dolnite pisaniq

SOFIX, kakvo veshtaqt grafikite za teb??? shte paste-nesh li edin analiz na DOVUHL chart?? merci!

Коментар

• На продалите на над 2.90 лв. честито а на останалите жална им майка

Коментар

• nerevmind,
                  незнам защо задаваш въпроси за катекс във темата за доверие
                  вече няколко пъти повтарям , че доверие обединен холдинг и катекс нямат нищо общо
                  ти бъркаш пенсионния фонд доверие , който е част от групата на ти би ай с доверие обединен холдинг

Коментар

• a dali KTEX shte ocelee sled prisuedinqvaneto??? mnogo mi e interesno, da sushto i Marizatex???

Коментар

• Охо market, старий приятелю :-)

Вратица най-вероятно ще фалира до 1-2 години.
                      Кое те кара да мислиш че може да изплува (и то в Европа!), ако не е тайна?

Коментар

• A MARIZATEX 6te ocelee li spored tebe

Коментар

• Ачо, не знам колко ти струва Вратица, но ако не ти решават жизнени проблеми парите от тези акции дръж. Виждал съм доста текстилни фабрики в Европа /такава ми е работата/. Скоро разгледах и Вратица и искам да ти кажа, че е от ония 50-100 фабрики в държавата, които са на Европейско ниво. Не знам колко да ги държиш 2-5 или 10 години, но трябва ли да ти казвам колко ще струват оцелелите след присъединяването към ЕС фабрики. Тази ще оцелее, повярвай ми ако искаш.

Коментар

• Така и предполагах.Аз настойчиво да поискам пускане и да им оставя там телефона си пък когато стане.
                            Благодаря ти Петар и ти пожелавам успех в търговията.

Коментар

• Няма за какво да се извиняваш Ачо. Ако отидеш при ИП те ще ти ги пуснат за продажба, а дали ще има кой да купи е друг въпрос. Аз виждам че има пусната поръчка за купуване на 0.49 120бр ама е само дневна. Ти трябва да си прецениш колко ще им искаш и може пък и да стане. Айде успех.

Коментар

• Въпроса е че нямат движение на борсата(не се търгуват)
                                и ИП-тата не ги искат.Помислих че кобосите може да имат и по-друга идея.Извинявам се.

Коментар

Working...
                                X