Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
15:30
На 2 ноември 2023 г. в гр. София се проведе извънредно общо събрание на акционерите на „Доверие – обединен холдинг“ АД, към което беше отбелязан значителен инвеститорски интерес. Уведомяваме Ви за решенията, приети на заседанието на общото събрание.
Прикачени файлове: Уведомление
Интерес има - отговори нямало, казватLast edited by tony1975; 02.11.2023, 16:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПродават Доверие и с парите купуват и крепят Фармата.......от самолет се вижда
Преди няколко дена разтовариха доста DOV
Чичовия върти цялата БФБ на малкия пръст както си пожелае
После що нямало нови инвеститори.Ами как да има?Last edited by petrg5s; 02.11.2023, 14:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение70К са продали Калиман за 10дни да държат цената каква ли е целта ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
И преди колеги са коментирали такава възможност - Софарма едва ли ще увеличи пряко дела си в Доверие, тъй като такава промяна следва да се съгласува с ЦБ на Молдова. Това обаче не означава, че свързани / формално или само реално / с Чичо лица няма да се възползват от подобна възможност. Все пак увеличение на капитала, от което няма никаква нужда, очевидно се прави с такава цел.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
мерси за отговора. гледах отчетите на неконсолидирания към юни, там нямаше нищо. затова и попитах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Явно не следиш нито отчетите нито темата във форума. Дивидентът е получен в първите дни на юли и веднага е насочен в огромната си част към Софарма и Телекомплект за погасяване на задължения, възникнали във връзка с покупката на банката.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Много вероятно крайната цел ще е увеличаване на делът на Софарма в Доверие, по подобие на соф.варианти или нещо подобно.
Доверие да вземат да си оправят холдинговата структура, че на нищо не прилича ;-)
Нямам и не смятам да влизам:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКолеги съфорумци имам един въпрос, Доверие получи ли накрая дивидента от банката? ОСА на банката е решило да плаща дивидент, ама реално платен ли е вече? Мерси предварително и се извинявам ако преди това този мой въпрос е получил отговор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Много вероятно крайната цел ще е увеличаване на делът на Софарма в Доверие, по подобие на соф.варианти или нещо подобно.
Коментар
-
Колеги съфорумци имам един въпрос, Доверие получи ли накрая дивидента от банката? ОСА на банката е решило да плаща дивидент, ама реално платен ли е вече? Мерси предварително и се извинявам ако преди това този мой въпрос е получил отговор.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениедокато не започнат да раздават дивидент не очаквам сериозно раздвижване нагоре по позицията. имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко чичо ви превърти през Доверие и Трейдинга парите, които превъртя през Софарма, може и чудеса да станат. С едни и същи пари се увеличава капитала на няколко дружетства. Тия схеми и схемите на тимаджиите, които са подобни не са полезни. Но за разлика от моряците то миноритарите на ОД поне изкарват няколко лева. Но като почне мечия пазар/а такъв рано или късно винаги идва/, ще ....всъщност може да видите предишния погром от 2008 и следващите.....и тогава мислете за канонизацията.... Да увеличаваш капитала на дружество, което реално няма нужда, само и само да раздадеш парите като дивидент....освен схема друго не виждам. Не че имам нещо против да се случи и тук това, което стана с Фармата, но схемаджийството не помага на пазара.
Доверие да вземат да си оправят холдинговата структура, че на нищо не прилича ;-)
Нямам и не смятам да влизам:-)
Коментар
Коментар