Ако чичо ви превърти през Доверие и Трейдинга парите, които превъртя през Софарма, може и чудеса да станат. С едни и същи пари се увеличава капитала на няколко дружетства. Тия схеми и схемите на тимаджиите, които са подобни не са полезни. Но за разлика от моряците то миноритарите на ОД поне изкарват няколко лева. Но като почне мечия пазар/а такъв рано или късно винаги идва/, ще ....всъщност може да видите предишния погром от 2008 и следващите.....и тогава мислете за канонизацията.... Да увеличаваш капитала на дружество, което реално няма нужда, само и само да раздадеш парите като дивидент....освен схема друго не виждам. Не че имам нещо против да се случи и тук това, което стана с Фармата, но схемаджийството не помага на пазара.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеКато говорим за варанти тук, вижте Сфарм.... очаквам до няколко мес. дабъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение9-ти месец няма файл, от къде е тази информация?
[ATTACH=CONFIG]n4122211[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение6.5 мил за септември и 77 от началото на годината, добре е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеП. Петков: Това, че сме малък пазар е предимство за дребните акционери
"Друго интересно, което се очаква до края на годината, докато сме на тема варанти, е общото събрание на Доверие, което пак е в орбитата на групата на Софарма. Там една от точките е даване на възможност за издаване на варанти при дружеството – което не е сигурно, че ще се случи, но е възможно. Това е нова инвестиционна възможност, която може да излезе пред инвеститорите."Last edited by RUBLA; 19.10.2023, 11:03.
Коментар
-
П. Петков: Това, че сме малък пазар е предимство за дребните акционери
"Друго интересно, което се очаква до края на годината, докато сме на тема варанти, е общото събрание на Доверие, което пак е в орбитата на групата на Софарма. Там една от точките е даване на възможност за издаване на варанти при дружеството – което не е сигурно, че ще се случи, но е възможно. Това е нова инвестиционна възможност, която може да излезе пред инвеститорите."Last edited by RUBLA; 19.10.2023, 11:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Пазарът си е пазар..... на мен ми е евтино и си купувам под 8.30 при възможност.... каквото и да правят рано или късно ще видим дабъл.... като при Софармата....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Кое му е добрият сигнал да не оставяш пазара да си определя цената.Каквото мислят да правят тук(ако изобщо измислят нещо) е най добре да се прави съобразно пазарна ,а не на изманипулирана оценка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеТръгне ли да катери цената и пускат малко бройки да потушат ентусиазма. Обаче количествата са много ограничени в сравнение с това, което бе изкупено януари-юни. Мисля, че това е добър сигнал...
Коментар
Коментар