IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако чичо ви превърти през Доверие и Трейдинга парите, които превъртя през Софарма, може и чудеса да станат. С едни и същи пари се увеличава капитала на няколко дружетства. Тия схеми и схемите на тимаджиите, които са подобни не са полезни. Но за разлика от моряците то миноритарите на ОД поне изкарват няколко лева. Но като почне мечия пазар/а такъв рано или късно винаги идва/, ще ....всъщност може да видите предишния погром от 2008 и следващите.....и тогава мислете за канонизацията.... Да увеличаваш капитала на дружество, което реално няма нужда, само и само да раздадеш парите като дивидент....освен схема друго не виждам. Не че имам нещо против да се случи и тук това, което стана с Фармата, но схемаджийството не помага на пазара.
    Life won't wait for you.

Коментар

• докато не започнат да раздават дивидент не очаквам сериозно раздвижване нагоре по позицията. имам.
      Last edited by keizer; 21.10.2023, 12:34.
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
        Като говорим за варанти тук, вижте Сфарм.... очаквам до няколко мес. дабъл
        За съжаление в Софарма групата, не винаги вижданията и очакванията на малките и големите акционери съвпадат, дано съм в грешка.

Коментар

• Като говорим за варанти тук, вижте Сфарм.... очаквам до няколко мес. дабъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
            9-ти месец няма файл, от къде е тази информация?
            [ATTACH=CONFIG]n4122211[/ATTACH]
            ЦБ на Молдова

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
              6.5 мил за септември и 77 от началото на годината, добре е
              9-ти месец няма файл, от къде е тази информация?
              Click image for larger version

Name:	Screenshot_2023-10-20-17-43-56-123-edit_com.android.chrome.jpg
Views:	1
Size:	7.3 КБ
ID:	4122211

Коментар

• Добре е много меко казано

Коментар

• 6.5 мил за септември и 77 от началото на годината, добре е

Коментар

П. Петков: Това, че сме малък пазар е предимство за дребните акционери

"Друго интересно, което се очаква до края на годината, докато сме на тема варанти, е общото събрание на Доверие, което пак е в орбитата на групата на Софарма. Там една от точките е даване на възможност за издаване на варанти при дружеството – което не е сигурно, че ще се случи, но е възможно. Това е нова инвестиционна възможност, която може да излезе пред инвеститорите."
                    Ами ще си имаме и варанти..... допълнителна добавена стойност....
                    Last edited by RUBLA; 19.10.2023, 11:03.

Коментар

• П. Петков: Това, че сме малък пазар е предимство за дребните акционери

"Друго интересно, което се очаква до края на годината, докато сме на тема варанти, е общото събрание на Доверие, което пак е в орбитата на групата на Софарма. Там една от точките е даване на възможност за издаване на варанти при дружеството – което не е сигурно, че ще се случи, но е възможно. Това е нова инвестиционна възможност, която може да излезе пред инвеститорите."
                      Last edited by RUBLA; 19.10.2023, 11:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Няма изгледи за сега
                        ще закачаме 6-12-15 месеца

Коментар

предпочитам да е рано
                          Няма изгледи за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Пазарът си е пазар..... на мен ми е евтино и си купувам под 8.30 при възможност.... каквото и да правят рано или късно ще видим дабъл.... като при Софармата....
                            предпочитам да е рано

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Кое му е добрият сигнал да не оставяш пазара да си определя цената.Каквото мислят да правят тук(ако изобщо измислят нещо) е най добре да се прави съобразно пазарна ,а не на изманипулирана оценка.
                              Пазарът си е пазар..... на мен ми е евтино и си купувам под 8.30 при възможност.... каквото и да правят рано или късно ще видим дабъл.... като при Софармата....

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                                Тръгне ли да катери цената и пускат малко бройки да потушат ентусиазма. Обаче количествата са много ограничени в сравнение с това, което бе изкупено януари-юни. Мисля, че това е добър сигнал...
                                Не трябва ли да ги обяват официално тия продажби? Или това се прави през други несвързани пряко с тях хора?

Коментар

Working...
                                X