IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
    Тръгне ли да катери цената и пускат малко бройки да потушат ентусиазма. Обаче количествата са много ограничени в сравнение с това, което бе изкупено януари-юни. Мисля, че това е добър сигнал...
    Кое му е добрият сигнал да не оставяш пазара да си определя цената.Каквото мислят да правят тук(ако изобщо измислят нещо) е най добре да се прави съобразно пазарна ,а не на изманипулирана оценка.

Коментар

• Тръгне ли да катери цената и пускат малко бройки да потушат ентусиазма. Обаче количествата са много ограничени в сравнение с това, което бе изкупено януари-юни. Мисля, че това е добър сигнал...

Коментар

• Еми евала на молдовците.. явно не са дървари като макетата да скачат, да се перчат и дразнят с братята румънци.

Коментар

• Европарламентът прие вчера резолюция, в която призовава ЕС да започне присъединителни преговори с Молдова преди края на тази година. Документът бе приет с 448 гласа "за", 45 гласа "против" и 43 гласа "въздържал се". Евродепутатите твърдят, че молдовското правителство е показало решителност и способност да изпълни изискванията, поставени от ЕК за започване на преговори за членство. Те добавиха, че присъединяването на Молдова към ЕС би представлявало геостратегическа инвестиция в обединена и силна Европа. Те също така подчертават, че е важно молдовското правителство да продължи процеса на реформи в страната не само за постигане на политическата цел за присъединяване към ЕС, но преди всичко за осезаемо подобряване на жизнения стандарт на молдовците.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Едно, даже две на ум трябва да има с плановете на чичо ви..
            Даже и 10 на ум.
            Чичо ще бъде изненадан и също подстриган ! И то най-много на БФБ.
            А подстриган Чичо не мисля ,ще е благосконен към едноклетъчните БФБ организми
            Last edited by petrg5s; 01.10.2023, 08:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля че е коректно да сравняваш банките из Европа с молдовската банка. Все едно да сравняваш с нашите Булбанк и ДСК през 2001-ва, когато ЕС и НАТО бяха само далечна надежда.
              Това е единия аспект. Другия е, че има голяма вероятност сочните дивиденти с посока Молдова - България да станат традиция. И след като ДОХ си разплати кредитите /а това ще стане много скоро/, може да видим дивиденти към акционерите на ДОХ, в дози като тези при Софарма тази година.
              Ако примерно на събрание 2024 или 2025 ДОХ гласува дивидент от 1,50-2 лв. на акция, смяташ ли че тя ще остане с цена 8 лв.!?
              Над 2 лв. трябва да е, тогава печалбата трябва да е над 4 на акция.... поне половината трябва да се раздаде!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                Продадох BREF и купих тук и в AGH. Надявам се да съм направил добър избор
                Ти чакай да "чуе" Грую....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

така е, но трябва едно наум точно с тази банка

https://www.rapsinews.com/judicial_n...308124313.html
                  Едно, даже две на ум трябва да има с плановете на чичо ви.Иначе рисковете с молдовската банка са акумулирани.АКО ги нямаше, цената щеше да е друга. Но ги има и затова седи на 8+ ....На 02.11. мисля беше ОСА-то....тогава вероятно ще има намек за намеренията на мажо....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                    Продадох BREF и купих тук и в AGH. Надявам се да съм направил добър избор

Графиката ли ти показа пътя?

Коментар

Не мисля че е коректно да сравняваш банките из Европа с молдовската банка. Все едно да сравняваш с нашите Булбанк и ДСК през 2001-ва, когато ЕС и НАТО бяха само далечна надежда.
                      Това е единия аспект. Другия е, че има голяма вероятност сочните дивиденти с посока Молдова - България да станат традиция. И след като ДОХ си разплати кредитите /а това ще стане много скоро/, може да видим дивиденти към акционерите на ДОХ, в дози като тези при Софарма тази година.
                      Ако примерно на събрание 2024 или 2025 ДОХ гласува дивидент от 1,50-2 лв. на акция, смяташ ли че тя ще остане с цена 8 лв.!?
                      така е, но трябва едно наум точно с тази банка

https://www.rapsinews.com/judicial_n...308124313.html
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        освен банката в молдова, какво имаха тези? няма ли далеч по-евтини банки из европа като мултипъли от това?

Коментар

• Продадох BREF и купих тук и в AGH. Надявам се да съм направил добър избор

Коментар

• стихнахме ли вече кривата круша. А може би още може

Коментар

• освен банката в молдова, какво имаха тези? няма ли далеч по-евтини банки из европа като мултипъли от това?
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Май спря натиска тук.. Аска също доста изтъня.. Да не би да се е разкешвало за записване на варанти при Софарма и сега ластика да литне в обратна посока.. Гледаме, че да видим..
                                не смятам ФФ ще ти даде отговор
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X