Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от анонимен1Капитализация от 20,6 млн. лв., като само дъщерното Медика е с 25,1 млн. лв.
Освен това Доверие държи към 6% от Софарма Трейдинг което е още 8 млн. лв.
Освен това Доверие държи Мосю Бриколаж, а видяхме как Практикер се продаде, може скоро да очакваме и сделка за Мосюто, след като е имало няколко кандидата за Практикер, според Капитал
Освен това увеличението беше на 1,48 лв., а сега е 1,1 лв., не вярвам Донев да остави Доверие в калта, по-скоро дебне за нещо, но да видим за какво. Да не би да иска да направи ново увеличение....
Само от увеличението Доверие получи свежи над 7 млн. лв., а Софарма и сие взеха основния пакет акции около 3 лв. от собственика на дарик радио преди време
http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding,120544/
Освен това Доверие има дялове в Хидроизомат, Момина крепост, Марицатекс, МБАЛ Доверие, ОЗОФ Доверие, ОЗОФ Медика и какво ли още не
Дали някой ден ще има раздвижване?
Все пак Софарма, Трейдинга, Имоти и Севто катерят, а Доверие, което според мен е от групата се влачи по-корем, така че да е с по-малко капитализация от дъщерното Медика....
Не е препоръка за покупко-продажба разбира се. имам акции
тук тепърва ще има ръст,но по-важният въпрос е кога ще се случи!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТука сме още 2 мил. напред от сф трейдинга от началото на годинатаLast edited by анонимен1; 10.03.2014, 13:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеХайде, дано днес ми се оправдае Доверието в тази позиция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнениеВреме беше и на тази улица да изгрее слънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук нямаха ли към 6% от Софарма трейдинг...като гледам цената гони нови рекорди...
А покупките май баха на лев и нещо
Не е препоръка! Нямам акции!
Коментар
Коментар