Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеПредполагам, че продавача и купувача се знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениенякой голям излиза тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеКъде е видя тази печалба???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениесмехурко, поста ти е веднага след моя, нямаш и цитат на бобан
стига да знаех че не е към мен въобще нямаше да пиша, знам че няма смисъл при теб
а болката ти с енерготата не ме касае, нали съм слаб играч и си купил от мен като съм продавал ... и сега било добре да имаш там вместо Хим от търга и ССВ от 90 ст.... Но комент!
ако имаш някакви проблеми ... не ме интересува.Единственият на тази страница за който става въпрос че е продал е Бобан и с него си имаме стара добронамерена закачка.......
Иначе тук купих от теб над 2К и нещо на 80 ст и маркета ти показа че акцията не е губеща...Също така купих и в Енерго ПРО...там също на другият ден маркета ти го паказа и после купих още 5 пъти само от Карол... по някоя акция... ..
Аз не съм като теб да симулирам пазар с по 5 акции в някой компании ....Запомни го. Затова спри се....!
Иначе съм добронамерен към теб защото си спекулант ,но спекулант във всички позиции и с мнение кое става и кое не става... малко дразни....
Коментар
-
смехурко, поста ти е веднага след моя, нямаш и цитат на бобан
стига да знаех че не е към мен въобще нямаше да пиша, знам че няма смисъл при теб
а болката ти с енерготата не ме касае, нали съм слаб играч и си купил от мен като съм продавал ... и сега било добре да имаш там вместо Хим от търга и ССВ от 90 ст.... Но комент!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите
Е, сега си допродадох пакета тук с 2% загуба
Не стана спекулата за НГ както я мислех и насочих ресурса към по-интересна идея
успех на инвеститорите!
Я Батя , защо подскача а поста беше насочен към друг ,Бобан ....
Знаем е твоята математика ... винаги си купил преди качването и продал на върха...
Как беше продал ЧЕЗ и Купил Енерго Про Продажби и стана 24 лв ,после с парите си купи пак ЧЕЗ и какво стана че изведнъж нямаш нито енерго Про нито ЧЕЗ....
Имаш си фенове , играй си играта с тях и посредника и не ни замествай и нас в това...
Гузен .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНякой знае ли защо хартията тук се търгува на цени по-ниски от 12лв.? Не е препоръка да купувате на 12 лв. ако можете да купите по-евтино. Не е препоръка за нищо.
-защото напоследък компанията вади все по-големи загуби
-защото основния акционер тук продаваше големи пакети на 77-78 ст. Ако той не може да я оцени на повече...
-защото един от основните им бизнеси - Бриколаж, надали скоро ще изплува на печалба
-защото доверието в Огнян Донев се срина, покрай врътки и неизпълнени обещания в Софарма и подигравка с миноритарите в Севто
Коментар
Коментар