IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може и от тук да е подгонен заека

http://www.fsc.bg/Opredelena-e-minim...g-news-3522-bg

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
      Предполагам, че продавача и купувача се знаят.
      Мда, даже вероятно всяка сутрин се виждат през огледалото

Коментар

• Предполагам, че продавача и купувача се знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          някой голям излиза тука
          то интересното е, че всичко се купува също..

Коментар

• някой голям излиза тука

Коментар

• какво се случва тук

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                Къде е видя тази печалба???
                А да видях за последните няколко сделки от горната страна на спреда.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%
                  Каква е тази печалба тук
                  Къде е видя тази печалба???

Коментар

• Купувайте. Ще върви нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      смехурко, поста ти е веднага след моя, нямаш и цитат на бобан
                      стига да знаех че не е към мен въобще нямаше да пиша, знам че няма смисъл при теб
                      а болката ти с енерготата не ме касае, нали съм слаб играч и си купил от мен като съм продавал ... и сега било добре да имаш там вместо Хим от търга и ССВ от 90 ст.... Но комент!
                      Батя,
                      ако имаш някакви проблеми ... не ме интересува.Единственият на тази страница за който става въпрос че е продал е Бобан и с него си имаме стара добронамерена закачка.......
                      Иначе тук купих от теб над 2К и нещо на 80 ст и маркета ти показа че акцията не е губеща...Също така купих и в Енерго ПРО...там също на другият ден маркета ти го паказа и после купих още 5 пъти само от Карол... по някоя акция... ..
                      Аз не съм като теб да симулирам пазар с по 5 акции в някой компании ....Запомни го. Затова спри се....!
                      Иначе съм добронамерен към теб защото си спекулант ,но спекулант във всички позиции и с мнение кое става и кое не става... малко дразни....

Коментар

• смехурко, поста ти е веднага след моя, нямаш и цитат на бобан
                        стига да знаех че не е към мен въобще нямаше да пиша, знам че няма смисъл при теб
                        а болката ти с енерготата не ме касае, нали съм слаб играч и си купил от мен като съм продавал ... и сега било добре да имаш там вместо Хим от търга и ССВ от 90 ст.... Но комент!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Нали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите

Е, сега си допродадох пакета тук с 2% загуба
                          Не стана спекулата за НГ както я мислех и насочих ресурса към по-интересна идея

успех на инвеститорите!

Я Батя , защо подскача а поста беше насочен към друг ,Бобан ....
                          Знаем е твоята математика ... винаги си купил преди качването и продал на върха...
                          Как беше продал ЧЕЗ и Купил Енерго Про Продажби и стана 24 лв ,после с парите си купи пак ЧЕЗ и какво стана че изведнъж нямаш нито енерго Про нито ЧЕЗ....
                          Имаш си фенове , играй си играта с тях и посредника и не ни замествай и нас в това...
                          Гузен .......

Коментар

• Ех смехурко, да разбираше поне от елементарна математика...
                            Продадох тук на 80 ст. и с кеша купих Енемона превилигировани на 2,85. Ех, че кисело
                            Елементарна сметка е смехурко, елементарна

Коментар

• Гроздето е кисело.....
                              Особенно ако си го продал без пари....
                              А ОД продаваше на 80 ст , защото при увеличението на капитала на 1,4 и нещо мина 50 % и трябваше да прави търгово....

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                                Някой знае ли защо хартията тук се търгува на цени по-ниски от 12лв.? Не е препоръка да купувате на 12 лв. ако можете да купите по-евтино. Не е препоръка за нищо.
                                Ето го моето мнение:
                                -защото напоследък компанията вади все по-големи загуби
                                -защото основния акционер тук продаваше големи пакети на 77-78 ст. Ако той не може да я оцени на повече...
                                -защото един от основните им бизнеси - Бриколаж, надали скоро ще изплува на печалба
                                -защото доверието в Огнян Донев се срина, покрай врътки и неизпълнени обещания в Софарма и подигравка с миноритарите в Севто

Коментар

Working...
                                X