IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    "Заем към Софарма!!!

Договорен размер на заема: 19,525 х. лв.
    Лихвен процент: 8,3 % Падеж: 31.12.2013 г.

Цел на кредита: придобиване на акции

Задължение към 30.09.2013 г., в т.ч.: 20,904 х. лв.

Лихви 1,379 х. лв.
    "

Браво бе юнаци . Значи взимате 20млн от Софарма при лихва 8,3% за покупка на акции?
    А аз си мислех че съм рисков играч
    Интересен е и въпроса акции на коя компания ще се придобиват?
    Life won't wait for you.

Коментар

• "Заем към Софарма!!!

Договорен размер на заема: 19,525 х. лв.
      Лихвен процент: 8,3 % Падеж: 31.12.2013 г.

Цел на кредита: придобиване на акции

Задължение към 30.09.2013 г., в т.ч.: 20,904 х. лв.

Лихви 1,379 х. лв.
      "

Браво бе юнаци . Значи взимате 20млн от Софарма при лихва 8,3% за покупка на акции?
      А аз си мислех че съм рисков играч

Коментар

• Айде още малко и Доверие ще мине Синергона
        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Тъй като пакета е от 0,83% от капитала на Доверие холд. едва ли ще чуем кой е купувача ???

УВЕДОМЛЕНИЕ
          ОТ
          “ДОВЕРИЕ-ОБЕДИНЕН ХОЛДИНГ”АД

На 06.06.2013 г. в “Доверие – Обединен холдинг” АД е постъпило уведомление за разкриване на дялово участие от “Софарма”АД, адрес: гр. София, ул. “Илиенско шосе” 16, ЕИК 831902088. Уведомлението се подава на основание на чл. 145 от ЗППЦК и гласи следното:
          “Софарма”АД , адрес: София, ул. “Илиенско шосе” 16, ЕИК 831902088 е продалa 156 000 броя акции от пряко притежаваните, представляващи 0.83 % от капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД. Сделката е регистрирана в Централен депозитар на 04.06.2013 г.
          Пряко притежавани акции преди осъществяване на сделката – 2 011 552 броя или 10,7362 % от капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД.
          Пряко притежавани акции след осъществяване на сделката – 1 855 552 или 9.90 % от капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД.

Коментар

• Както речи ку Клошарски - положението е много зле, оти се качваме само с 7 % за цял ден. Мизерия. Не е препоръка да се качвате или слизате без асансьор. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
              Айде и тук отлепихме. Добре, че щипнах и аз тук, нали уж тук Мажо е читав Само за цвят де. не е препоръка
              Е като те гледам освен да щипваш дръго няма да стане. Научи се да дледай какво правят от управата на компанията и се старай да го следваш. Само тогава ще спечелиш в дългосрочен план.

Коментар

• Айде и тук отлепихме. Добре, че щипнах и аз тук, нали уж тук Мажо е читав Само за цвят де. не е препоръка
                Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Повече инфо знаят само инсайдърите от Софарма

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    По скоро си преструктурира порфейла,защото основния купувач на пакетите е Софарма трейдинг.А те от своя страна продават Севто - известно защо
                    Абе много сделки някаква идея защо са тези всички сделки с малки обеми?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Явно е че Фармата излиза от позицията Може Доверие да започва да излиза на печалба
                      По скоро си преструктурира порфейла,защото основния купувач на пакетите е Софарма трейдинг.А те от своя страна продават Севто - известно защо

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                        Предполагам, че продавача и купувача се знаят.
                        Е то има ли големи играчи в България да не се знаят. Ако не се значт значи толкова са и големи.

Коментар

• А от къде се намериха пари за пакета на Трейдинга не ми стана много ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Донев си ги врътка от една фирма в друга. Не знам каква му е идеята.
                            Формиране на пазарна цена??
                            Насочване на кеш там където е нужен за покупки и др.??

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Явно е че Фармата излиза от позицията Може Доверие да започва да излиза на печалба
                              Батя, понеже чета че си спекулант най вероятно и ти като мен дебнеш нещо на дискаунт
                              Last edited by SoHo; 03.06.2013, 15:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                                Някой запознат ли е с търговията по тази позиция - кой купува и кой продава? Доста станно ми се вижда така на по 10К да се менкат само акции..

Телекомплект е увеличило дела сив Доверие обединен холдинг АД от 4,9947% на 9,9946% на 9 май 2013 г., а Телсо АД го е намалило от 19,117% на 14,117%
                                Софарма АД е намалила дела си в Доверие обединен холдинг АД от 15,0352% на 14,929% с дата на прехвърляне на собствеността в Централен депозитар на 29 април 2013 г.

Коментар

Working...
                                X