Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
"Заем към Софарма!!!
Договорен размер на заема: 19,525 х. лв.
Лихвен процент: 8,3 % Падеж: 31.12.2013 г.
Цел на кредита: придобиване на акции
Задължение към 30.09.2013 г., в т.ч.: 20,904 х. лв.
Лихви 1,379 х. лв."
Браво бе юнаци . Значи взимате 20млн от Софарма при лихва 8,3% за покупка на акции?
А аз си мислех че съм рисков играч
Коментар
-
Тъй като пакета е от 0,83% от капитала на Доверие холд. едва ли ще чуем кой е купувача ???
УВЕДОМЛЕНИЕ
ОТ
“ДОВЕРИЕ-ОБЕДИНЕН ХОЛДИНГ”АД
На 06.06.2013 г. в “Доверие – Обединен холдинг” АД е постъпило уведомление за разкриване на дялово участие от “Софарма”АД, адрес: гр. София, ул. “Илиенско шосе” 16, ЕИК 831902088. Уведомлението се подава на основание на чл. 145 от ЗППЦК и гласи следното:
“Софарма”АД , адрес: София, ул. “Илиенско шосе” 16, ЕИК 831902088 е продалa 156 000 броя акции от пряко притежаваните, представляващи 0.83 % от капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД. Сделката е регистрирана в Централен депозитар на 04.06.2013 г.
Пряко притежавани акции преди осъществяване на сделката – 2 011 552 броя или 10,7362 % от капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД.
Пряко притежавани акции след осъществяване на сделката – 1 855 552 или 9.90 % от капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеАйде и тук отлепихме. Добре, че щипнах и аз тук, нали уж тук Мажо е читав Само за цвят де. не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПо скоро си преструктурира порфейла,защото основния купувач на пакетите е Софарма трейдинг.А те от своя страна продават Севто - известно защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЯвно е че Фармата излиза от позицията Може Доверие да започва да излиза на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеПредполагам, че продавача и купувача се знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДонев си ги врътка от една фирма в друга. Не знам каква му е идеята.
Насочване на кеш там където е нужен за покупки и др.??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДонев си ги врътка от една фирма в друга. Не знам каква му е идеята.
Батя, понеже чета че си спекулант най вероятно и ти като мен дебнеш нещо на дискаунтLast edited by SoHo; 03.06.2013, 15:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНякой запознат ли е с търговията по тази позиция - кой купува и кой продава? Доста станно ми се вижда така на по 10К да се менкат само акции..
Телекомплект е увеличило дела сив Доверие обединен холдинг АД от 4,9947% на 9,9946% на 9 май 2013 г., а Телсо АД го е намалило от 19,117% на 14,117%Софарма АД е намалила дела си в Доверие обединен холдинг АД от 15,0352% на 14,929% с дата на прехвърляне на собствеността в Централен депозитар на 29 април 2013 г.
Коментар
Коментар