срокът по чл.263с от ТЗ е 3 месеца, ако не греша. Адмирации за фондовете на ОББ, които са защитили интереса на вложителите си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
[QUOTE=4f4;n3170343]Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Разбира се че не е изтекъл, първо трябва да си наясно какви са сроковете преди да спекулираш какво изобщо се е случило, че иначе рискуваш да подведеш някой!
Коментар
-
[QUOTE=SoHo;n3170339]Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
А срокът не е ли изтекъл според теб? А статията беше за това че може да има арбитраж при вливане и да изкараме някой лев.
Коментар
-
[QUOTE=4f4;n3170335]Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Хахаха, то и ти май нямаш никаква представа
Албена купи тези акции защото е длъжна да удовлетвори излизащите след вливането акционери, а не както Мариян споменава, че Албена прави компромис към акцинерите с тази сделка!
Коментар
-
[QUOTE=SoHo;n3170332]Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Напротив! Около 16 хил акции ги купуват обратно на близо 65 лв при пазарна цена в момента около 60 лв така че явно ти подвеждаш хората в момента. Не знам каква ти е целта но ако е да падне акцията че да вземеш мисля че няма да има много балъци да се хванат.
Албена купи тези акции защото е длъжна да удовлетвори излизащите след вливането акционери, а не както Мариян споменава, че Албена прави компромис към акцинерите с тази сделка!
Коментар
-
[QUOTE=4f4;n3170327]Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
По всичко изглежда, че се задава вливане на Доверие обединен холдинг АД (ДОХ) в Софарма АД.
Мариян е информиран човек, а това изречение е ключово.Поназнайва ли нещо или просто си говори е въпросът[/QUOTE
Говори си просто, чак и аналогия с Албена и Албена инвест е направил, без дори да е особено запознат! Просто спекулира, но да не си навлече проблеми с това! Албена не е проявила никакъв жест на добра воля по отношение на изпълняване на изискването за удовлетворяване на искащите да напуснат дружуството със сделката за близо 16000 акции на 65 лв.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=znae6t;n3170320]
По всичко изглежда, че се задава вливане на Доверие обединен холдинг АД (ДОХ) в Софарма АД.
Мариян е информиран човек, а това изречение е ключово.Поназнайва ли нещо или просто си говори е въпросът[/QUOTE
Говори си просто, чак и аналогия с Албена и Албена инвест е направил, без дори да е особено запознат! Просто спекулира, но да не си навлече проблеми с това! Албена не е проявила никакъв жест на добра воля по отношение на изпълняване на изискването за удовлетворяване на искащите да напуснат дружуството със сделката за близо 16000 акции на 65 лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Мариян е информиран човек, а това изречение е ключово.Поназнайва ли нещо или просто си говори е въпросът
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Тука има прекалено много неизвестни и на този етап да се прави аналогия с Албена и АИХ е безпочвено.
Мариян е информиран човек, а това изречение е ключово.Поназнайва ли нещо или просто си говори е въпросът
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОтново безрисков арбитраж при Албена? Ще има ли такъв при ДОХ?
Мисля че статията е много интересна!
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-doh-234034/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Отново безрисков арбитраж при Албена? Ще има ли такъв при ДОХ?
Мисля че статията е много интересна!
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-doh-234034/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Рано за черпане Виж ако отидем над 2 лева може да пием по една бираМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеSoHo, много ми помогна тук... имаш една почерпка от мен при поискване!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Е, дъното на 0.631 случайно го хванах (заслугата е на продавача, не моя), но ако разчитах само на него щях да имам едва за бутилка Джак.
Добре че бяха продавача от 106 в края на август, а преди него и рецидивиста от 107 - хората се бяха поотчаяли от безветрието и сипваха добре, без значение, че се търгуваше едва на 20% от СК, няма никакви ликвидни ядове, а падащите лихви нормално вдигат цените и оборотите при недвижимите имоти, а с тях и оборота на Мосюто - 10-15% ръст в оборота води до скок в пъти на печалбата.
Някои от имотите ми се струват доста консервативно оценени, като тези 64дка в Пловдив:
http://maritzatex.com/invest.php
Колкото до покупко-продажбите на ОД...ами той продаваше преди години на доста добри цени в СФТРД и СФИ, може да му харесва да се прави понякога на Робин Худ.
Успех на акционерите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеДъно се хваща изключително трудно, да не кажа невъзможно за нас простосмъртните...
Добре че бяха продавача от 106 в края на август, а преди него и рецидивиста от 107 - хората се бяха поотчаяли от безветрието и сипваха добре, без значение, че се търгуваше едва на 20% от СК, няма никакви ликвидни ядове, а падащите лихви нормално вдигат цените и оборотите при недвижимите имоти, а с тях и оборота на Мосюто - 10-15% ръст в оборота води до скок в пъти на печалбата.
Някои от имотите ми се струват доста консервативно оценени, като тези 64дка в Пловдив:
http://maritzatex.com/invest.php
Колкото до покупко-продажбите на ОД...ами той продаваше преди години на доста добри цени в СФТРД и СФИ, може да му харесва да се прави понякога на Робин Худ.
- 1 like
Коментар
Коментар