IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ще ходим ли на двата лева?
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Няма начин. Четете повече преди да пишете.
      Много си сериозен. Човека явно се майтапи!

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Ако ще се влиза в Софикс, няма да се учудя пасивният фонд да купува предварително.....
        Няма начин. Четете повече преди да пишете.

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
          Днешната търговия надминава всички мои очаквания по отношение на цената!
          Тогава изчакай понеделника, едва ли има някой, който да не се сеща, къде ще отиде (цената)..

Коментар

• Днешната търговия надминава всички мои очаквания по отношение на цената!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Кво направихте бе диванета.. ще ми стане вече втора по тегло тая хартийка с това лудо рали
              В Софикс ли ще влизаме, а!?
              Ако ще се влиза в Софикс, няма да се учудя пасивният фонд да купува предварително.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                SoHo, май ще пием биричка скоро Честно казано нямам търпение вече да се запозная с теб
                Хахаха ами май е време скоро да се запознаем пиша в тая тема от две години ако някой ме е послушал с добро да ме помни

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Кво направихте бе диванета.. ще ми стане вече втора по тегло тая хартийка с това лудо рали
                  А да видим. Не вярвам никой да се оплаква от подобно нещо

Коментар

• Кво направихте бе диванета.. ще ми стане вече втора по тегло тая хартийка с това лудо рали

Коментар

• Аз отварям цяла каса, ЧАО ЗА ДНЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• SoHo, май ще пием биричка скоро Честно казано нямам търпение вече да се запозная с теб
                        Keep going ...

Коментар

• Спреда стана над 10%...

Коментар

• Странни са ми тези отляво. Много странни. Гонят, гонят, гонят цената и накрая ...Нямат!
                            Като виждат, че цената скача с по 5% на ден, чакат ли чакат..
                            Виждат, че никой не сипва, но чакат..

Коментар

• Вчера си намерих пропуски в анализа. Вече се доближава до твоя
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                                Като станат 4 лв ще са още по-преоценени Добре де, искам да те питам нещо... когато реалността ти дава знаци, че нещо в сметките ти не е както трябва защо не седнеш да помислиш ами все една и съща песен пееш?

Update: Извинявай, не съм прочел правилно... ти говориш за акциите на трейдинга, а не за доверие. Там не съм запознат и не мога да коментирам
                                още ли мислиш че това което ти писах няма шанс да се случи не съм продал дори 1 акция

Коментар

Working...
                                X