Днес ще ходим ли на двата лева?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Няма начин. Четете повече преди да пишете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Ако ще се влиза в Софикс, няма да се учудя пасивният фонд да купува предварително.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнениеДнешната търговия надминава всички мои очаквания по отношение на цената!The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКво направихте бе диванета.. ще ми стане вече втора по тегло тая хартийка с това лудо рали
В Софикс ли ще влизаме, а!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеSoHo, май ще пием биричка скоро Честно казано нямам търпение вече да се запозная с теб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКво направихте бе диванета.. ще ми стане вече втора по тегло тая хартийка с това лудо рали
В Софикс ли ще влизаме, а!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеКато станат 4 лв ще са още по-преоценени Добре де, искам да те питам нещо... когато реалността ти дава знаци, че нещо в сметките ти не е както трябва защо не седнеш да помислиш ами все една и съща песен пееш?
Update: Извинявай, не съм прочел правилно... ти говориш за акциите на трейдинга, а не за доверие. Там не съм запознат и не мога да коментирам
- 1 like
Коментар
Коментар