само предполагам, защото все пак за да реализират покупки трябва да се задоволят и продавачите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ за какво да влизаш на тази цена, ако смяташ, че ще търсят същата!? Ако едно 40стинки под нея - бих те разбрало, но на същата цена!?!? Какъв е профита, като махнеш комисионите !?!?))))
Коментар
-
Ще се придържам към 1 часовата графика аз.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pimp...цената която ще търсят според мен е 1,80...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеГоспода аз започвам полекинко да влизам, цената която ще търсят според мен е 1,80 50% от BV и 10% под големите пакети,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
добре излезе горе ти и имаш кеш да видим как ще се справиш с входа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеГоспода аз започвам полекинко да влизам, цената която ще търсят според мен е 1,80 50% от BV и 10% под големите пакети,Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеMr.Profit,
Понеже си бил и на ОСА и си чул мнението или намека на чичо Оги и като се поставиш на негово място ,колко би струвало да плати за 1 акция на Доверие, ясно е вече че 2 лв. не е цената ....?
не е препоръка..ТKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
А защо най вероятно свързани купиха на 2.04 лв над милион акции и за няколко дена имат 30 ст загуба. Няма логика!
И защо си мислиш, че са на загуба?
Коментар
-
Mr.Profit,
Понеже си бил и на ОСА и си чул мнението или намека на чичо Оги и като се поставиш на негово място ,колко би струвало да плати за 1 акция на Доверие, ясно е вече че 2 лв. не е цената ....?
не е препоръка..Т
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, интересен въпрос.. прилича на типична пазарна манипулация, дори и да приемем че е неволно направена... променили са се плановете..
Обявяват се някакви планове, които естествено надъхват пазара и качват цената, а после... Ама вие не сте ни разбрали, то това няма да е сега, по-натам. Сега няма да купуваме, а даже ще продадем че да паднем под 25%. И удобно през това време цената стана над 2 лв. и ще запишем печалба в баланса на Софарма от тия врътки
Коментар
-
Вчера вечерта погледнах пак отчета на дружеството и видях, че инвестициите им са много добри. Balkan Fund-а е донесъл 448 х.лв за 2016 при оценка от 756 х.лв. Отделно Веко в отчета все още е по стойност на придобиване, а в някакъв момент ще го преоценят до справедлива стойност. Там се надявам да видим почерка на инвестиционния гений на г-н Донев
Много интересна ми е Компания за инженеринг и развитие, гр. Добрич. Някой знае ли нещо повече?
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, интересен въпрос.. прилича на типична пазарна манипулация, дори и да приемем че е неволно направена... променили са се плановете..
Обявяват се някакви планове, които естествено надъхват пазара и качват цената, а после... Ама вие не сте ни разбрали, то това няма да е сега, по-натам. Сега няма да купуваме, а даже ще продадем че да паднем под 25%. И удобно през това време цената стана над 2 лв. и ще запишем печалба в баланса на Софарма от тия връткиМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар