Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Защо си ми симпатичен мисър Профит ,докато бях в позицията имаше хъс ,имаше вяра в акцията , имаше доверие в мажоритара , имаше изчисления на базата с който доказваше собствената си правота и убеди доста хора в акцията ,заради което и аз спечелих от това...
Е акцията от спекуланска стана инвеститорска , там пък силата е чакането и тишината....каквото избереш ,скоро тук няма да има и по една сделка на ден....
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеМисълта ми по-скоро е, че емоциите са много силен фактор при движение на цените, даже основен като се замисля и тези дни ги имаше в голяма степен. Може и така да е от моята камбанария само.
Аз бих помислил за излизане ако не съм дългосрочен в позицията и разчитам в годините да развиват направи си сам......
Вчера ако бях купил на 1,61 ,вече щях да съм излезъл с 10 %...
те са най опастни в позицията ..продават без да мислят ...
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Някой хора които пусната слуховете и разпалиха паниката са си направо за санкции но няма да се занимавам да пиша писма този път !!!
Ама те е страх от чичо ти Оги....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение» Уведомление по чл. 3, ал. 1, т.26, буква г) и чл. 19 т.1 буква „а” на Регламент ЕС 596/2014
09/06/2017
Постъпило уведомление по чл.3, ал.1, т.26, буква г) и чл.19 т.1 буква „а” на Регламент ЕС 596/2014 от Елфарма АД за придобиване на 1 000 броя акции от капитала на Доверие Обединен Холдинг АД, цена 2.0350 BGN.
Дата на сделката 07.06.2017 г.
Място на сключване на сделката – БФБ София АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Fortis със повече изхода е тесен. Моите бяха 6300. Не мисля че има смисъл да се постват сделките и няма какво да се доказва в случая
просто някой лев отгоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Какво ще кажеш за кошничката на Експат...
вече има и 10 К дяла....
Интересно ми е
Коментар...
Коментар
-
» Уведомление по чл. 3, ал. 1, т.26, буква г) и чл. 19 т.1 буква „а” на Регламент ЕС 596/2014
09/06/2017
Постъпило уведомление по чл.3, ал.1, т.26, буква г) и чл.19 т.1 буква „а” на Регламент ЕС 596/2014 от Елфарма АД за придобиване на 1 000 броя акции от капитала на Доверие Обединен Холдинг АД, цена 2.0350 BGN.
Дата на сделката 07.06.2017 г.
Място на сключване на сделката – БФБ София АД.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПочвам да се учудвам колко бързо се действа. Новия вход е с параметри покупка на 1.65, стоп 1.55, таргет 2.14
Така ги виждам нещата
Коментар
Коментар