IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това не е ли бая старо, вече 2ри път я четем тази "новина"....

Коментар

• 09/08/2017

Постъпило уведомление по чл.3, ал.1, т.25 на Регламент ЕС 596/2014 от Венцислав Симеонов Стоев за придобиване на 620 000 броя акции от капитала на Доверие Обединен Холдинг АД, цена 2.040 BGN. Дата на сделката 02.06.2017 г. Място на сключване на сделката – БФБ София АД.

http://www.doverie.bg/bg/news.php?#news271

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto;[/QUOTE
        Ще видиш ти нещо като класически бичи капан ако не влезе в софикс, но преди да се напише във форума дали няма да видим и как действа цар кеш!?!?!))))))

Може и да липсат мераклии по телефонната практика

п.п
        А теб не само аватара те и брееван бе "прецаканото" , то и постовете ти не се делят.
        Тва ограмотяването , съвсем те е изкривило матриала.
        Last edited by inta53; 08.08.2017, 22:38.

Коментар

• /quote=Батя]Класически мечи капан се получи тогава. А аз вместо да продавам, добавих на няколко пъти между 1,80 и 1,61, въпреки че основния ми пакет е с цена на придобиване 0,808 лв. [/quote] Ще видиш ти нещо като класически бичи капан ако не влезе в софикс, но преди да се напише във форума дали няма да видим и как действа цар кеш!?!?!))))))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Класически мечи капан се получи тогава. А аз вместо да продавам, добавих на няколко пъти между 1,80 и 1,61, въпреки че основния ми пакет е с цена на придобиване 0,808 лв.
            Би ли могло да се брои за такова в случай, че няма къси по позицията? Иначе да, който е успял да го отиграе идеално и браво и суперлативи.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
              Тук браво на лоялните инвеститори, които не продадоха при спада. Аз тогава кеширах, но и не съжалявам.
              Класически мечи капан се получи тогава. А аз вместо да продавам, добавих на няколко пъти между 1,80 и 1,61, въпреки че основния ми пакет е с цена на придобиване 0,808 лв.

Коментар

• Тук браво на лоялните инвеститори, които не продадоха при спада. Аз тогава кеширах, но и не съжалявам.
                Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Няма нужда от интервю Ето тук е почти всичко:

Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                  Личен план на действие:

1. Гледам това видео
                  https://www.youtube.com/watch?v=PHe0bXAIuk0

2. Правя предположение, че в отчета вероятностното развитие отразява адекватно нещата и приемам, че там ни дават ръста на продуктивността на компанията. Искам да науча доколко тези оценки са консервативни според думите на мениджмънта.

3. Гледам на графиката на какви цени Пазарът оценява 2. Към момента виждам минимума на 1.60.

4. В зависимост от краткосрочния и дългосрочния дългов цикъл предполагам, че цените имат способността да се надуват, но знам че всеки ръст над продуктивността е нестабилен.

5. Давам си сметка, че счетоводната цена на акцията е 3.97 лв към момента.

6. Пускам модела да ми търси входове с риск/печалба съотношение 1:5 и гледам да отигравам всеки вход.
                  Keep going ...

Коментар

• инвестор направете интервю с Мр.Профит тука много добре ги уцели нещата едва ли ще си каже метода, но със сигурност ще е интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                      Наздраве и от мене! Не е темата за кръчмата но след тази дискусия аз си сИпах. Иде ми някак си след днескашното
                      Наздраве VNM (също с извинение към останалите, че не е темата кръчмата) За мен си в множеството човеци, заедно с Graham, слънчев вятър, rozova pantera, nide, падре... да не изброявам. човеците от които зло няма, а биха се отзовали ако се налага, да не казвам по-сложни неща, че не по темата и не е удобно някак си)))) Но ++. Да си човек е велико нещо)))))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Наздраве и от мене! Не е темата за кръчмата но след тази дискусия аз си сИпах. Иде ми някак си след днескашното

Коментар

Ти дет се вика вчера ти пуснаха телевизия и веднага а 3Д овален се хвърляш. Не може така. Първо трябва да се мине през Опера, Електрон 714Д, Рубин, хита Велико Търново и после чак супер друпер жълта техника. В началото на хамериканската борса колко акции на !сигирни! златни и петролни мини са си продавали - виж Джон Грифит Чейни или О'Хенри примерно. Идеално е със спекулантски позиции в индексчето на борсичката ни да ние жива и здрава.
                          Да - имаме консенсус - като ни ударят през едната буза - да кажем вечна дружба на евро-съюза. Освен това - За никъде не бързаме, Повторихме Дау-1929, но напредваме значително по-бързо, скачени съдове, затова да не чакаме излишна загуба на време, а най-добре да прескачаме десетилетки. Всичкото избушляк ще се отрече с времето както е отречено от развитите пазари и няма защо да се тъпче на място,, нале!?!?))) Колкото повече - толкова повече - в случая на Кирето - повече пчи ще видим ако няма избушляци (примерно) А с баневи божковци и бедовци (трите Б) начело - едва ле !?))))) Не е препоръчително)))))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ти дет се вика вчера ти пуснаха телевизия и веднага а 3Д овален се хвърляш. Не може така. Първо трябва да се мине през Опера, Електрон 714Д, Рубин, хита Велико Търново и после чак супер друпер жълта техника. Култура на ползване да се създаде. Междувременно може да се гледа зад пердето TVто у комшиите. Там е шарено.
                            В началото на хамериканската борса колко акции на !сигирни! златни и петролни мини са си продавали - виж Джон Грифит Чейни или О'Хенри примерно.
                            Идеално е със спекулантски позиции в индексчето на борсичката ни да ние жива и здрава.

Коментар

Доколкото на борсата спекулата си е не-малка част, то и в индекса имат място спекулативни позиции, ако го искаме адекватен и представителен. Нека си ходи нагоре надолу
                              Съгласно съм, но наличието на спекулативен избушляк (принципно казано) за мен говори степен на израстване на борсата "Х". Пример Дау - колко е "количеството" спекула там!? съответно дакс или Хо Ши мин (виЕтнам)
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
                                Здравни услуги в аптеките - ами че в Германия например от доста време ги има. Отиваш в аптеката за лекарства и можеш да си направиш изследване на кръвната захар. Или нещо друго. И това за 5 евро. Става за няколко минути и не обикаляш болници и лаборатории.
                                определено могат да направят по добра синергия с аптеките, медицинските центрове, и здравните застрахователи. Все пак здравните застрахователи на Доверие държат най голям пазарен дял. Какво по добре от по високи приходи за двете дружества и по бърза и евтина услуга за потребителя.

Коментар

Working...
                                X