това не е ли бая старо, вече 2ри път я четем тази "новина"....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
09/08/2017
Постъпило уведомление по чл.3, ал.1, т.25 на Регламент ЕС 596/2014 от Венцислав Симеонов Стоев за придобиване на 620 000 броя акции от капитала на Доверие Обединен Холдинг АД, цена 2.040 BGN. Дата на сделката 02.06.2017 г. Място на сключване на сделката – БФБ София АД.
http://www.doverie.bg/bg/news.php?#news271
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto;[/QUOTEЩе видиш ти нещо като класически бичи капан ако не влезе в софикс, но преди да се напише във форума дали няма да видим и как действа цар кеш!?!?!))))))
Може и да липсат мераклии по телефонната практика
п.п
А теб не само аватара те и брееван бе "прецаканото" , то и постовете ти не се делят.
Тва ограмотяването , съвсем те е изкривило матриала.Last edited by inta53; 08.08.2017, 22:38.
Коментар
-
/quote=Батя]Класически мечи капан се получи тогава. А аз вместо да продавам, добавих на няколко пъти между 1,80 и 1,61, въпреки че основния ми пакет е с цена на придобиване 0,808 лв. [/quote] Ще видиш ти нещо като класически бичи капан ако не влезе в софикс, но преди да се напише във форума дали няма да видим и как действа цар кеш!?!?!))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Класически мечи капан се получи тогава. А аз вместо да продавам, добавих на няколко пъти между 1,80 и 1,61, въпреки че основния ми пакет е с цена на придобиване 0,808 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук браво на лоялните инвеститори, които не продадоха при спада. Аз тогава кеширах, но и не съжалявам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма нужда от интервю Ето тук е почти всичко:
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЛичен план на действие:
1. Гледам това видео
https://www.youtube.com/watch?v=PHe0bXAIuk0
2. Правя предположение, че в отчета вероятностното развитие отразява адекватно нещата и приемам, че там ни дават ръста на продуктивността на компанията. Искам да науча доколко тези оценки са консервативни според думите на мениджмънта.
3. Гледам на графиката на какви цени Пазарът оценява 2. Към момента виждам минимума на 1.60.
4. В зависимост от краткосрочния и дългосрочния дългов цикъл предполагам, че цените имат способността да се надуват, но знам че всеки ръст над продуктивността е нестабилен.
5. Давам си сметка, че счетоводната цена на акцията е 3.97 лв към момента.
6. Пускам модела да ми търси входове с риск/печалба съотношение 1:5 и гледам да отигравам всеки вход.Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMНаздраве и от мене! Не е темата за кръчмата но след тази дискусия аз си сИпах. Иде ми някак си след днескашнотоНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMТи дет се вика вчера ти пуснаха телевизия и веднага а 3Д овален се хвърляш. Не може така. Първо трябва да се мине през Опера, Електрон 714Д, Рубин, хита Велико Търново и после чак супер друпер жълта техника. В началото на хамериканската борса колко акции на !сигирни! златни и петролни мини са си продавали - виж Джон Грифит Чейни или О'Хенри примерно. Идеално е със спекулантски позиции в индексчето на борсичката ни да ние жива и здрава.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Ти дет се вика вчера ти пуснаха телевизия и веднага а 3Д овален се хвърляш. Не може така. Първо трябва да се мине през Опера, Електрон 714Д, Рубин, хита Велико Търново и после чак супер друпер жълта техника. Култура на ползване да се създаде. Междувременно може да се гледа зад пердето TVто у комшиите. Там е шарено.
В началото на хамериканската борса колко акции на !сигирни! златни и петролни мини са си продавали - виж Джон Грифит Чейни или О'Хенри примерно.
Идеално е със спекулантски позиции в индексчето на борсичката ни да ние жива и здрава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMДоколкото на борсата спекулата си е не-малка част, то и в индекса имат място спекулативни позиции, ако го искаме адекватен и представителен. Нека си ходи нагоре надолуНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеЗдравни услуги в аптеките - ами че в Германия например от доста време ги има. Отиваш в аптеката за лекарства и можеш да си направиш изследване на кръвната захар. Или нещо друго. И това за 5 евро. Става за няколко минути и не обикаляш болници и лаборатории.
Коментар
Коментар