IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Мисля че ентусиазмът е свързан с предтоящото ребалансиране на софикс и очакванията за влизане в индекса!
    Това е водещо в момента. Но аз пък харесвам отчета - эастраховането и Бриколажа са с много добри резултати. Хидроизомат и той е на печалба а това от много време не се е случвало.

Капитала скача от 73млн на 75 млн! За Веко нека първо го видим в отчета защото все още не е включен, та ще видим точните цифри. Има и милиони еднократни разходи а не само приходи!

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Продължавам да не разбирам защо е този ентусиазъм за Доверие. За мен отчета е плачевен - без преоценките и печалбите от операции с ценни книжа нетния резултат щеше да е 3 млн.загуба. Това, обаче което ме притеснява са разходите за придобиване на инвестиция в размер на 7,6 млн.лв ( представляващи оценка на потенциална инвестиция и частично авансово плащане). Предполагам че това е цената или част от цената за Веко. А Веко е дружество със 134 хил.лв. нетна печалба, 630 хил.лв. собствен капитал и 5,4 млн лв дългове към банки към края на 2016. Ако наистина се плаща такава висока цена, за дружество, което оперира на такъв конкурентен пазар и няма ясна стратегия, за мен означава че се прави голяма услуга на продавача. След сделката за Ветафарма, това става тенденция.
      Мисля че ентусиазмът е свързан с предтоящото ребалансиране на софикс и очакванията за влизане в индекса!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
        Има отчет.
        Продължавам да не разбирам защо е този ентусиазъм за Доверие. За мен отчета е плачевен - без преоценките и печалбите от операции с ценни книжа нетния резултат щеше да е 3 млн.загуба. Това, обаче което ме притеснява са разходите за придобиване на инвестиция в размер на 7,6 млн.лв ( представляващи оценка на потенциална инвестиция и частично авансово плащане). Предполагам че това е цената или част от цената за Веко. А Веко е дружество със 134 хил.лв. нетна печалба, 630 хил.лв. собствен капитал и 5,4 млн лв дългове към банки към края на 2016. Ако наистина се плаща такава висока цена, за дружество, което оперира на такъв конкурентен пазар и няма ясна стратегия, за мен означава че се прави голяма услуга на продавача. След сделката за Ветафарма, това става тенденция.

Коментар

• Има отчет.
          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• "Основни кандидати за влизане в SOFIX са Доверие обединен холдинг на 4-то място по брой сделки за последните 6 месеца (до 18 август 2017 г), Сирма груп холдинг на 8-мо, Индустриален холдинг България АД на 13-то място и други."

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-245154/

Коментар

• Трите лева идат. Честито на имащите!
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                бенч + карол
                +Elana
                препоръки не давам

Коментар

• бенч + карол

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                    Именно, как ще събира ако не му дам малко . Нищо 4/5 стоят за други ден ...
                    през кой посредник се купува, има ли сделки някой днес като продавач?

Коментар

• Именно, как ще събира ако не му дам малко . Нищо 4/5 стоят за други ден ...

Коментар

малко се прецаках тук.... продадох 1/5 по-ниско отколкото трябваше...
                        Бързаш колега, бързаш. ЕТФ-а как ще събира 500 хил. акции тук примерно

Коментар

• малко се прецаках тук.... продадох 1/5 по-ниско отколкото трябваше...

Коментар

• Понеже си говорим за управление на риска се присетих за новия ни изпълнителен директор. От действията му в Биляна Трико и Хидроизомат си създавам мнението за добър професионалист. На общото събрание на Хидроизомат видях, че офисът му се намира на 19-ия етаж в сградата на Софарма Тауърс (най-високия етаж) до офиса на г-н Донев. Може би е случайно и просто на мен ми правят впечатление такива неща
                            Времето ще покаже...
                            Keep going ...

Коментар

• Сега само дават тон за до края на седмицата или?

Коментар

това не е ли бая старо, вече 2ри път я четем тази "новина"....
                                Само цената не се знаеше с точност

Коментар

Working...
                                X