Здравни услуги в аптеките - ами че в Германия например от доста време ги има. Отиваш в аптеката за лекарства и можеш да си направиш изследване на кръвната захар. Или нещо друго. И това за 5 евро. Става за няколко минути и не обикаляш болници и лаборатории.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Защо казват тогава,че процента им пада ако са свързани
http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170510.pdf
http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170803.pdf
от февруари 2017 "Софарма" иска по-голям дял в холдинг "Доверие"
http://www.capital.bg/biznes/kompani...lding_doverie/
а някой помни ли как софарма записаха акции в доверие на 1.5 и после продаваха на 1?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...do-998-152494/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениена нелегално свързани - де не ги знае жената ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Много добре знаеш, че продаде на свързани лицаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе е добре в индекса да влизат избушляци)))) Просто не е хубаво нито за индекса, нито за "играчите")))) Лично мнение базирано на наблюдение с предишни вече подобни "странни присъствия" в индекса (оказали се и временни) )))) Не е препоръкаKeep going ...
Коментар
-
Не е добре в индекса да влизат избушляци)))) Просто не е хубаво нито за индекса, нито за "играчите")))) Лично мнение базирано на наблюдение с предишни вече подобни "странни присъствия" в индекса (оказали се и временни) )))) Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеУф, като се сетя какъв екшън се заформи... бях си казал, че ще изчакам общото събрание, но гледайки как пада яко ми беше доста тегаво. После с поста на Нострадамус се ентусиазирах отново, получих и нов сигнал по модела и накрая като чух от г-н Донев на ОСА да казва, че не са продали и една акция и като видях в сайта на депозитаря, че намаляват акционерите осъзнах, че са продавали малки играчи и това не променя първоначалния ми план и сега вече почвам да си мисля и надявам на 3 лв . Времето ще покаже...
Не е една ... .1 494 300 са ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПравих анализи и дори и без тях мисля, че акцията си е ок, но бат Оги може така да усили гравитационните сили, че да тупнем бързо, бързо на справедливата стойност Все още виждам много плюсове в това за всички:
- Увеличаване на фри флоута на Софарма
- Доволни акционери в Доверие, които с бодра крачка и усмивки до уши да влязат в империята на Софарма
- Да се покаже нагледно как може да се правят едни 200-300% (600-800% за по-будните) на нашата борса и да се усети масовката, че и тук има възможности
- Софарма тейдинг се финансира на под 2% и ако се влеем в Софарма това ще важи и за нас
- Доверие има потенциал и ще допринесе и то към Софарма, но по-вероятно под шапката на Софарма Трейдинг го виждам след последното интервю на Донев
- Чисто символно ще се покаже на българската общественост къде е Доверието и хората ще се усетят кой за какво работи и за какво се бори
Няколко други знаци виждам също, че това ще се случи, но говорих с водещи брокери и те не вярват в този сценарий. Виячева също отрече подобен сценарий (тук по закон не знам дали няма да претърпят 10% глоба от оборота ако каже, че ще има). Отделно доста хора не вярват в алтруистичната природа на мажоритарите, но аз лично отделих няколко седмици да проследя хронологията на събитията от началото и стигнах до извода, че ако трябва да се доверя на някой, то тези хора го заслужават. Страхотна работа свършиха в холдинга.
Т.е. 3 сценария
1. бързо, бързо до справедливата стойност и после в Софарма
2. по-бавно
3. по-бавно и не в Софарма
Такива неща си мисля аз, а времето както винаги знае най-добре...
Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Уф, като се сетя какъв екшън се заформи... бях си казал, че ще изчакам общото събрание, но гледайки как пада яко ми беше доста тегаво. После с поста на Нострадамус се ентусиазирах отново, получих и нов сигнал по модела и накрая като чух от г-н Донев на ОСА да казва, че не са продали и една акция и като видях в сайта на депозитаря, че намаляват акционерите осъзнах, че са продавали малки играчи и това не променя първоначалния ми план и сега вече почвам да си мисля и надявам на 3 лв . Времето ще покаже...Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение"Друга иновация за аптечен пазар са здравните услуги и консултации, с които искаме да наложим програмите за превенция на здравето. ...
Коментар
-
Това ми направи впечатление:
"Друга иновация за аптечен пазар са здравните услуги и консултации, с които искаме да наложим програмите за превенция на здравето. Целта ни е постоянно да предлагаме нещо ново за клиентите, като годишният календар е пълен с разнообразни услуги - здравословно управление на теглото, дермоанализ, измерване на костна плътност и много други."
Дали ще продават в аптеките здравните услуги на фондовете в Доверие?”Софарма Трейдинг” АД, част от групата Софарма, е водеща търговска компания в сектора на грижа за здравето.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
за мен неспекулативно е когато има здрав фундамент
- 1 like
Коментар
Коментар