If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля че не бяха го напълнили на мах защото се опасяваха че може да е еднодневка в индекса. Но като видяха че остана при сегашното разглеждане, а и с оглед на силните резултати и приличната търговия с акцията като за БФБ... Решиха че трябва да запълнят плътно теглото си тук
Да и аз мисля така, преди да влязе в Софикс фонда си накупи донякъде количества.Няколко дни след това ми се наложи да развържа книжа за кеш, но те нямаха интерес вече. Викам си, ами като не става няма да ги пускам на пазара и не съм сгрешил.
На мен друго ми е интересно.. При това добро развитие в Молдова, което дава силен фундамент зад акцията, и при това стабилно търсене по позицията, как се намират инат продавачи които да потискат естествения стремеж на цената към ръст...
И аз това се чудя. Има само един логичен отговор, че хората са доволни от печалбата си до тук и за това продават. Но лично за мен това е една от най - атрактивните акции на борсата ни. Успех на имащите.
Мисля че не бяха го напълнили на мах защото се опасяваха че може да е еднодневка в индекса. Но като видяха че остана при сегашното разглеждане, а и с оглед на силните резултати и приличната търговия с акцията като за БФБ... Решиха че трябва да запълнят плътно теглото си тук
Таака ги виждам и аз нещата с ЕТФ-а.
Но въпросът за мен е защо им дадоха търсените количества на тези нива?!?
Банката е перла в короната, ама тази перла тежи, колкото пет корони... ☺ Интересно как ще се развиват нещата.
На мен друго ми е интересно.. При това добро развитие в Молдова, което дава силен фундамент зад акцията, и при това стабилно търсене по позицията, как се намират инат продавачи които да потискат естествения стремеж на цената към ръст...
Благодаря...дай боже всеки му...да провокирам те да обсъждаме защото определено си умен и имаш какво да кажеш....на пазара съм откакто и ти не пишех...портфейлите са ни еднакви по големина....запозна ни общ познат на едно събиране в хотел в София...и да по учудих се като ми продаде доверие на 1.48-1.55. Ти си знаеш кога...сложна е схемата тука а залога голям
а да и респект за 16м
добър си всъщност много си луд смел и добър..::но последните три години изоставащ и то много изоставаш....сполай ти... и умната с пиб че там мача е сложен и неясен!
Благодаря за хубавите думи колега!
Само да те поправя че изоставам последните 2 години, а не три.. 2017-та убих рибата (91,7% доходност)
И доколкото я познавам тази игра, правиш крачка - две назад за да се засилиш за нов скок напред
Успех!
Момчето се опитва да ме провокира и да изпъкне.. Колко такива герои са минали и заминали през тоя форум...
Жив и здрав да е!
Благодаря...дай боже всеки му...да провокирам те да обсъждаме защото определено си умен и имаш какво да кажеш....на пазара съм откакто и ти не пишех...портфейлите са ни еднакви по големина....запозна ни общ познат на едно събиране в хотел в София...и да по учудих се като ми продаде доверие на 1.48-1.55. Ти си знаеш кога...сложна е схемата тука а залога голям
а да и респект за 16м
добър си всъщност много си луд смел и добър..::но последните три години изоставащ и то много изоставаш....сполай ти... и умната с пиб че там мача е сложен и неясен!
Коментар