If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не мога да разбера за какво точно се надъхвате тук,знае се печалбата....знае се че в един момент ще се появи в консолидирания....,кое би могло да ни изненада приятно че да подскочи
По скоро иронизирам мениджмънта, как така в актива са акциите на банката, в пасива е заема а печалбата я няма в консолидирания отчет.... И опрадванието в същия отчет е, че все още нямат контрол ......
Изчакайте поне конса,де ..... Може и да са "поели контрола"
Аз не мога да разбера за какво точно се надъхвате тук,знае се печалбата....знае се че в един момент ще се появи в консолидирания....,кое би могло да ни изненада приятно че да подскочи
Мен ме притеснява, че бай Оги ще продаде банката със символична печалба на трето лице и после ще каже, че все пак е направил неква печалба за акционерите. Така че сделката за него е или той печели всичко или дели загубата с многото акционери на доверие.
Всеки може да спекулира каквото си иска предполагам нямаш акции
Аз пък вярвам че в момента пазарът чака цената на увеличаването на капитала която според мен ще е поне около счетоводната. Доверие изведнъж става дори по печелившо от Софарма и вярвам че пазарът ще оцени потенциалът веднъж когато влеят печалбата от банката в консолидираният отчет. Възможна е продажба но имайки в предвид че говорим за банка такава възможност е далеч във времето и то след реализиране на голяма печалба от страна на Доверие.
Мен ме притеснява, че бай Оги ще продаде банката със символична печалба на трето лице и после ще каже, че все пак е направил неква печалба за акционерите. Така че сделката за него е или той печели всичко или дели загубата с многото акционери на доверие.
Изтъркаля се още един месец, вече 48млн лв печалба на Молдиндконбанк за 9-месечието. Пазарната оценка на Доверие е под 60млн лв Хайде да идват вече някакви новини от мениджмънта.
48 млн е цялата печалба, а Доверие държи само 77% от банката. Което пак е ОК
Изтъркаля се още един месец, вече 48млн лв печалба на Молдиндконбанк за 9-месечието. Пазарната оценка на Доверие е под 60млн лв Хайде да идват вече някакви новини от мениджмънта.
Печалбата до края на годината ще мине 60 млн лева както върви
43.7млн лв печалба за 8 месеца направила банката. Ами бива, все пак цялото Доверие има пазарна оценка 60млн лв
Аз се чудих кой пазарува така усилено последно време а то се оказа че мажо трупа акции. Интересно че продавачът има още да чисти и държи цената на около 3.30.
Коментар