Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Има отчети към Юни на сайта им , просто не знаеш къде да ги намериш. В момента съм далеч от България и на мобилен не ми се занимава да ти пращам линк. Потърси повечко на сайта на банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеКато погледана в тази тема и като видя цени 10лв, 15лв все се сещам за Пурко от Опасен чар, дето купи машина за парцали и наряза всички дрехи и децата му търчаша и викаха .. Тати, ето 5лв ... Тати- ето 10 лв..... Аз съм акционер в Софарма така, че желая добро на Доверие. Доверие, доверие, но нека не ставаме наивни! Защо още няма отчет за миналата година на банката? (гледам им сайта). Казвате, че не са консолдирани данните в отчета за полугодието защото "нямат контрол" ?!? А стига де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
А аз чичото си го представям като моториста, продаващ машината- кеф ти машина за пари "Доверие", кеф ти и по-луксозната "Софарма"
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеКато погледана в тази тема и като видя цени 10лв, 15лв все се сещам за Пурко от Опасен чар, дето купи машина за парцали и наряза всички дрехи и децата му търчаша и викаха .. Тати, ето 5лв ... Тати- ето 10 лв..... Аз съм акционер в Софарма така, че желая добро на Доверие. Доверие, доверие, но нека не ставаме наивни! Защо още няма отчет за миналата година на банката? (гледам им сайта). Казвате, че не са консолдирани данните в отчета за полугодието защото "нямат контрол" ?!? А стига де!
Разбира се че ги консолидират,просто банката няма към момента печалбата която би им се искала или се надяват да има .Поради това търсят с какво да се оправдаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
А аз чичото си го представям като моториста, продаващ машината- кеф ти машина за пари "Доверие", кеф ти и по-луксозната "Софарма"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Като погледана в тази тема и като видя цени 10лв, 15лв все се сещам за Пурко от Опасен чар, дето купи машина за парцали и наряза всички дрехи и децата му търчаша и викаха .. Тати, ето 5лв ... Тати- ето 10 лв..... Аз съм акционер в Софарма така, че желая добро на Доверие. Доверие, доверие, но нека не ставаме наивни! Защо още няма отчет за миналата година на банката? (гледам им сайта). Казвате, че не са консолдирани данните в отчета за полугодието защото "нямат контрол" ?!? А стига де!Last edited by petyob; 12.08.2019, 18:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Когато си прав ,прав си....
Аз бих направел увеличение 1 стара за две нови по 2,50 и правят троен хем кеш ,хем ще вземат над 50 % участие и хем търгово на ниска цена....Виж и имотното, а сега и трейдинга евентуално, т.е. едва ли ще нахрани спекулантите за без пари,. На дов. е по-лесно да се вдигне цената, (при по-ниска капитализация, а и много "бабешки" много нещо там, съответно в обръщение са доста по-малко
) та... като се вземе предвид и че едно увеличение си е разтеглено във времето и т.н. едва ли снупи ще се мотае на по-ниски цени от сегашните, т.е. ако тр. да гласувам, ще е за интервала на Graham
без препоръка)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда то може и 15лв да ни се вижда, но каква е логиката да е там увеличението?
Идеята ще му е -1) да набере ресурс между 50-70млн с който да помогне за връщането на дълга(дивиденти от банката също са опция за в бъдеще)
-2) да намали влиянието на спящите акции(особенно ако бъдат прехвърлени към фонд управляван от държавата)
т.е. на мен ми звучи че идеята е да се набере достатъчно капитал, а не да е на баснослвна цена...за 18млн. акции 3-3,5лв са чудесна цена за набиране на небходимата сума и ненатоварване на записващите дори и чужди права май?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда то може и 15лв да ни се вижда, но каква е логиката да е там увеличението?
Идеята ще му е -1) да набере ресурс между 50-70млн с който да помогне за връщането на дълга(дивиденти от банката също са опция за в бъдеще)
-2) да намали влиянието на спящите акции(особенно ако бъдат прехвърлени към фонд управляван от държавата)
т.е. на мен ми звучи че идеята е да се набере достатъчно капитал, а не да е на баснослвна цена...за 18млн. акции 3-3,5лв са чудесна цена за набиране на небходимата сума и ненатоварване на записващите дори и чужди права май?
Аз бих направел увеличение 1 стара за две нови по 2,50 и правят троен хем кеш ,хем ще вземат над 50 % участие и хем търгово на ниска цена....
- 1 like
Коментар
-
Мда то може и 15лв да ни се вижда, но каква е логиката да е там увеличението?
т.е. на мен ми звучи че идеята е да се набере достатъчно капитал, а не да е на баснослвна цена...за 18млн. акции 3-3,5лв са чудесна цена за набиране на небходимата сума и ненатоварване на записващите дори и чужди права май?Last edited by tony1975; 12.08.2019, 15:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
като се видят милионите, ще бъде ообявена и цената на увеличението...да видим цената- прогнози?
- 1 like
Коментар
Коментар