Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не казвам, че съм вещ, просто разсъждавам на база пазара. Иначе смятам, че ще има голям интерес за свободните права, но в крайна сметка Оги ще ги вземе всички на аукциона, просто няма да допусне друг с повече от 5% в дружеството.... което лесно може да се случи с няколко млн. лв.....- само да е по-скоро че вече мина година!
В тази връзка ако някой отиде на ИОСА на 15.01. моля да сподели ако успее да се докопа до някакво инфо. Самия факт, че насред пандемията провеждат ИОСА още януари, ме кара да мисля че и те искат да се случи вече.
Ако сте прав и 2020 пуснат около 3млн акции на 3лв, то дано 2021г. следващото увеличение да е за 1,5млн акции на 6-7лвLast edited by tony1975; 12.12.2020, 07:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВъобще не ме притеснява продавача, щом не е мажо всичко ще си дойде на място в един момент
1. Знаеш ли кой е продавачът при Доверие?
2. Знаеш ли колко бройки му остават?
Разбира се, това е твой избор какво ще отговориш! Имаш 3 варианта - да се направиш на dddd и "да не си прочел тези въпроси" тъй като не са ти изгодни, може да отговориш само с "да" и "да", а може и да кажеш и "не" и "не". Не се очаква конкреткика от типа "Гошо продава и има още 50 000". Ако решиш все пак да отговориш с две не-та, то това остава за теб, дано си ОК с това.Last edited by 15%; 12.12.2020, 00:29.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Щом си толкова вещ по увеличението, -според теб кое ще е водещото в случая;- цената на правата или
емисионната цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Защото ще е 3.30 + цената на правата
Щом си толкова вещ по увеличението, -според теб кое ще е водещото в случая;- цената на правата или
емисионната цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Дано сте прав за продавача!
п.п. и само от любопитство - защо пълните сега, а не изчакате цената на увеличението?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дано сте прав за продавача!
п.п. и само от любопитство - защо пълните сега, а не изчакате цената на увеличението?Last edited by спекуланта; 11.12.2020, 23:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля, че около 3.10 ще мине и останалата част от пакета. Повечето знаем кой е продавача и горе-долу колко акции остават. Мисля, че следващата седмица ще приключи. Увеличението мисля, че ше бъде на 3.30. Донев продава над тази цена и купува по-ниско. Мен играта тук ме устройва. Имам да пълня още и чакам 3.10. Таргет в края на 2021г. над 5 лв. Приятен уикенд и наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля, че около 3.10 ще мине и останалата част от пакета. Повечето знаем кой е продавача и горе-долу колко акции остават. Мисля, че следващата седмица ще приключи. Увеличението мисля, че ше бъде на 3.30. Донев продава над тази цена и купува по-ниско. Мен играта тук ме устройва. Имам да пълня още и чакам 3.10. Таргет в края на 2021г. над 5 лв. Приятен уикенд и наздраве!
п.п. и само от любопитство - защо пълните сега, а не изчакате цената на увеличението?Last edited by tony1975; 11.12.2020, 22:26.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че около 3.10 ще мине и останалата част от пакета. Повечето знаем кой е продавача и горе-долу колко акции остават. Мисля, че следващата седмица ще приключи. Увеличението мисля, че ше бъде на 3.30. Донев продава над тази цена и купува по-ниско. Мен играта тук ме устройва. Имам да пълня още и чакам 3.10. Таргет в края на 2021г. над 5 лв. Приятен уикенд и наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеВсички е точно. Виж инвестицията на Софарма в Беларус, сещай се за инвестицията през ДОверие в Молдова ... Финансовите приходи и разходи през деветте месеца на 2020 г. най-съществено се изменят в резултат на регистрираната нетна загуба от курсови разлики по заеми в чуждестранна валута и договори за лизинг с 5,4 млн. лв., която основно е вследствие на обезценката на белоруската рубла и ефекта й върху дълговата експозиция в евро и долари на компаниите от Групата в Беларус.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...chieto-316993/
п.п Защо му е на О. Донев Банка в Молдова ?
Поздрави
Коментар
-
Всички е точно. Виж инвестицията на Софарма в Беларус, сещай се за инвестицията през ДОверие в Молдова ... Финансовите приходи и разходи през деветте месеца на 2020 г. най-съществено се изменят в резултат на регистрираната нетна загуба от курсови разлики по заеми в чуждестранна валута и договори за лизинг с 5,4 млн. лв., която основно е вследствие на обезценката на белоруската рубла и ефекта й върху дълговата експозиция в евро и долари на компаниите от Групата в Беларус.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...chieto-316993/
п.п Защо му е на О. Донев Банка в Молдова ?
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
ами да - или е изгубил доверие, или е намерил някаква по-добра алтернатива
Коментар
Коментар