IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение

http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831902088
    Огнян Донев е купил следните акции на Софарма в петък:
    Цена(и) Обем(и)
    3,10 150
    3,10 2 000
    3,10 2 000
    3,14 1 041
    3,14 3 216
    3,14 2 000
    3,10 500
    3,10 128
    3,10 112
    3,10 500
    общо 11 647 броя
    Мнението ми не е препоръка
    благодарности за справка!
    от едно Хлапе (дето не знае)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Костюмар,- това го знае всяко хлапе!
      Следва да ни покажеш, че и Донев е продавал на 3,17 доверие и си Топ
      Момент, моля, аз съм топ

Коментар

Цена(и) Обем(и)
        3,10 150
        3,10 2 000
        3,10 2 000
        3,14 1 041
        3,14 3 216
        3,14 2 000
        3,10 500
        3,10 128
        3,10 112
        3,10 500
        общо 11 647 броя

Костюмар,- това го знае всяко хлапе!
        Следва да ни покажеш, че и Донев е продавал на 3,17 доверие и си Топ

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Въпреки близките обороти от петък, мисля че грешите за произхода им.
          Както и да го гледам този холдинг ... имаме 59млн. капитализация и близо 40млн печалба само от банката - тук май ще стане като с виното - с времето ще става само по-добро , а който иска и има зор нека си излиза на 3,17

Успех!
          Цена(и) Обем(и)
          3,10 150
          3,10 2 000
          3,10 2 000
          3,14 1 041
          3,14 3 216
          3,14 2 000
          3,10 500
          3,10 128
          3,10 112
          3,10 500
          общо 11 647 броя
          Last edited by KOSTJUMAR; 14.12.2020, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

точно тази група участници, които знаят кой е продавача, не ли е точно това сектата, за която се говори? - или лъжат групово или имат агент в ИП Карол и си предават информацията, това не е чак толкова лошо, колкото ако тръгнат да манипулират пазара - дайте да купуваме до 7лв. и почваме да продаваме до 3лв и после пак нaобратно. Може би така се правят големите пари на БФБ, както казва 4д, спечелил с BSO, ,,,
            Петьо един съвет към теб, ако може разбира се де ! Не търси конспирации, а в конкретния случай ако смяташ, че цената е ниска и компанията не е добре оценена, сега е момента да купуваш като е на 3лв., а не като стане пак на 7лв.

И само да допълня, че нямам акции тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не точно секта.. Наричат ни Злите гении!
              Гадни копелета сме.. Вече сме мултимилионери с печалби от БФБ и сега скучаем и мислим злини.. Ние пуснахме и Корона вируса ​​​​​
              Е как да не сте зли, карате хората да купуват на 7 пък после им ги прибирате на 3 !

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

точно тази група участници, които знаят кой е продавача, не ли е точно това сектата, за която се говори? - или лъжат групово или имат агент в ИП Карол и си предават информацията, това не е чак толкова лошо, колкото ако тръгнат да манипулират пазара - дайте да купуваме до 7лв. и почваме да продаваме до 3лв и после пак нaобратно. Може би така се правят големите пари на БФБ, както казва 4д, спечелил с BSO, ,,,
                Не точно секта.. Наричат ни Злите гении!
                Гадни копелета сме.. Вече сме мултимилионери с печалби от БФБ и сега скучаем и мислим злини.. Ние пуснахме и Корона вируса ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Благодаря за анализа на личноста ми и се възхищавам на способностите ти - дори успя да обясниш на мен самия какво искам. Аз си мисля, че искам повече почтеност, но след като ти казваш, че търся универсална истина с която да стана богат и това ме кара да пиша - ОК. Грешката е в мен и просто не разбирам какво правя.
                  Успех и на теб!
                  Прочетох внимателно поста ти и си признавам, че съм сбъркал в преценката си. Определено търсенето на универсалната истина не е водещо при теб както съм си мислил. Извинявай ако съм те обидил.

Коментар

Батя, аз нито имам пари, за да купувам Доверие, нито имам акции, които мога да продам тук. В тази връзка нямам абсолютно никакъв интерес. Зададох въпроса защото други участници правят внушението, че "продава всеизвесетен форумен ник" с акаунт в Карол. Щеше ми се да се разбере дали е така с една идеална цел - истината. След като не желаеш да отговориш ОК, аз нямам проблем с това - нито си длъжен, нито пък ме интересува кой продава. Това, което казах и на dddd е, че ако някой се прави на добронамерен, то според мен би трябвало когато си напълни дадена позиция да каже - купих примерно Доверие защото.... . Когато излезне от друга да обяви "продадох Доверие защото очаквах еди какво си, но не се случи...". Съжалявам ако тонът ми ти се е сторил ултимативен.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Който лъже си е за негова сметка.. все в някакъв момент това ще се разбере и съответния субект ще изпадне сред аутсайдерите на форума, мнението на които никой не зачита.. примери много за това!

Относно въпросите ти.. зададени с този едва ли не ултимативен тон, не мисля да им отговарям.. Нищо лично, просто мои си житейски принципи.

Успех в търговията ти желая!
                      Батя, аз нито имам пари, за да купувам Доверие, нито имам акции, които мога да продам тук. В тази връзка нямам абсолютно никакъв интерес. Зададох въпроса защото други участници правят внушението, че "продава всеизвесетен форумен ник" с акаунт в Карол. Щеше ми се да се разбере дали е така с една идеална цел - истината. След като не желаеш да отговориш ОК, аз нямам проблем с това - нито си длъжен, нито пък ме интересува кой продава. Това, което казах и на dddd е, че ако някой се прави на добронамерен, то според мен би трябвало когато си напълни дадена позиция да каже - купих примерно Доверие защото.... . Когато излезне от друга да обяви "продадох Доверие защото очаквах еди какво си, но не се случи...". Съжалявам ако тонът ми ти се е сторил ултимативен.

Успех!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        15%, ти пита къде съм се дънил и ти отговорих. Не ми повярва и почна с внушения. Аз няма как да опровергая чужда предубеденост. Затова внушенията ти ще останат редом до най-различни подобни: соросоид, либераст, герберски трол, служител на държавна хранилка, брокер в ИП, аз и ender сме един и същи човек. пиша от десетки никове, аз управлявам герберските тролове ... списъка е дълъг и се извинявам ако съм пропуснал някой, но в общи линии съм събирателен образ на злото в очите на хората. Случва се. Наредих се редом до Сорос, Бил Гейтс и Хенри Кисинджър. Приел съм го. По отношение на BSO за която толкова пита. Имам акции от позицията. Към момента след 31.12.2012 от всички влизания и излизания е на печалба 33 417 лева. Не е впечатляващ успех но определено не е издънка както твърдиш. Не го написах защото видимо си предубеден и няма да ми повярваш. Освен това е невъзможно е да се предскаже, че мениджмънта на енергийната борса няма да си събере едни милиони от търговец на ток и наличието на ковид. Говориш за черни лебеди. Също така предполагам осъзнаваш как дадени събития променят света. Ако преди една година изглеждаше, че Доверие ще стане преди Алтерко, то ковида спря дивидента от Молдова към България и им промени поредността. Всяко едно мнение е актуално към момента на казването му. Не може някой да очаква то да продължи да бъде валидно при променени обстоятелства. Тъй като света се променя постоянно едно мнение по отношение на борсата ако бъде вярно днес, то с голяма вероятно не е било вярно преди година и няма да бъде вярно след година. Знам, че ти е трудно да го осъзнаеш. Търсиш вечна истина, която ако я приложиш ще си на гарантирана печалба доста над банковите лихви. Няма такава. В случай, че я има и напишат в някой учебник, то когато почнат всички да я прилагат тя ще спре да бъде успешна и печеливша. Борсата не е точна наука а социална, но това е дълга тема.
                        Успех с търговията и догодина повече печалби.
                        dddd, нито съм предубеден, нито съм се мъчил да правя внушения за теб. Споменавал съм те в два свои коментара - в първия попитах какво е станало в конкретна ситуация, точно защото не съм предубеден и ми се щеше да разбера от теб самия, а не да слушам някои твои "доброжелатели". Когато ти не ми отговори /да, ти не ми отговори/, те споменах за втори път, където написах, че не си отговорил защото не ти изнася. Когато попиташ някой нещо и той "не го види", неизбежно стигаш до извода, че не му изнася. Явно е грешен този мой извод и сам съм си виновен за него.
                        Исках да ти кажа какво би било полезно за нас губещите, ако искаш да ни помогнеш. За мен лично да изказваш всеизвестни истини с високопарен тон не помага, но по лайковете разбирам, че доста хора ги намират за градивни и затова нито ти отговарям, нито репликирам. Бъркаш ме с други участници, които обобщават хората на Соросоиди, ГЕРБ-ери и т.н. Никога не съм го правил, най-малко за теб. Печалбата ти от БСО е впечатляваща и те поздравявам за нея. Не съм губил от БСО ако смяташ, че това ме чопли! Това бе просто 1 пример.
                        Благодаря за анализа на личноста ми и се възхищавам на способностите ти - дори успя да обясниш на мен самия какво искам. Аз си мисля, че искам повече почтеност, но след като ти казваш, че търся универсална истина с която да стана богат и това ме кара да пиша - ОК. Грешката е в мен и просто не разбирам какво правя.
                        Успех и на теб!
                        Last edited by 15%; 13.12.2020, 03:05.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Виж изтъргуваните обеми в петък при Доверие и Софарма и ще разбереш кой какво върти.
                          Въпреки близките обороти от петък, мисля че грешите за произхода им.
                          Както и да го гледам този холдинг ... имаме 59млн. капитализация и близо 40млн печалба само от банката - тук май ще стане като с виното - с времето ще става само по-добро , а който иска и има зор нека си излиза на 3,17

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Бърза и върти в Алтерко явно
                            Виж изтъргуваните обеми в петък при Доверие и Софарма и ще разбереш кой какво върти.

Коментар

Батя, за да има от този форум и капка полза, то трябва да има някакво доверие между участниците в него! Ако е ясно, че всички лъжат, особенно дългогодишните такива и то с авторитет, то е повече от логично, че няма смисъл да се чете каквото и да било в него и с времето това ще стане! В тази връзка искам да те попитам 2 неща:
                              1. Знаеш ли кой е продавачът при Доверие?
                              2. Знаеш ли колко бройки му остават?

Разбира се, това е твой избор какво ще отговориш! Имаш 3 варианта - да се направиш на dddd и "да не си прочел тези въпроси" тъй като не са ти изгодни, може да отговориш само с "да" и "да", а може и да кажеш и "не" и "не". Не се очаква конкреткика от типа "Гошо продава и има още 50 000". Ако решиш все пак да отговориш с две не-та, то това остава за теб, дано си ОК с това.
                              Който лъже си е за негова сметка.. все в някакъв момент това ще се разбере и съответния субект ще изпадне сред аутсайдерите на форума, мнението на които никой не зачита.. примери много за това!

Относно въпросите ти.. зададени с този едва ли не ултимативен тон, не мисля да им отговарям.. Нищо лично, просто мои си житейски принципи.

Успех в търговията ти желая!

Коментар

• 15%, ти пита къде съм се дънил и ти отговорих. Не ми повярва и почна с внушения. Аз няма как да опровергая чужда предубеденост. Затова внушенията ти ще останат редом до най-различни подобни: соросоид, либераст, герберски трол, служител на държавна хранилка, брокер в ИП, аз и ender сме един и същи човек. пиша от десетки никове, аз управлявам герберските тролове ... списъка е дълъг и се извинявам ако съм пропуснал някой, но в общи линии съм събирателен образ на злото в очите на хората. Случва се. Наредих се редом до Сорос, Бил Гейтс и Хенри Кисинджър. Приел съм го. По отношение на BSO за която толкова пита. Имам акции от позицията. Към момента след 31.12.2012 от всички влизания и излизания е на печалба 33 417 лева. Не е впечатляващ успех но определено не е издънка както твърдиш. Не го написах защото видимо си предубеден и няма да ми повярваш. Освен това е невъзможно е да се предскаже, че мениджмънта на енергийната борса няма да си събере едни милиони от търговец на ток и наличието на ковид. Говориш за черни лебеди. Също така предполагам осъзнаваш как дадени събития променят света. Ако преди една година изглеждаше, че Доверие ще стане преди Алтерко, то ковида спря дивидента от Молдова към България и им промени поредността. Всяко едно мнение е актуално към момента на казването му. Не може някой да очаква то да продължи да бъде валидно при променени обстоятелства. Тъй като света се променя постоянно едно мнение по отношение на борсата ако бъде вярно днес, то с голяма вероятно не е било вярно преди година и няма да бъде вярно след година. Знам, че ти е трудно да го осъзнаеш. Търсиш вечна истина, която ако я приложиш ще си на гарантирана печалба доста над банковите лихви. Няма такава. В случай, че я има и напишат в някой учебник, то когато почнат всички да я прилагат тя ще спре да бъде успешна и печеливша. Борсата не е точна наука а социална, но това е дълга тема.
                                Успех с търговията и догодина повече печалби.

Коментар

Working...
                                X