Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
-
[QUOTE=Petar;n3702420]Първоначално изпратено от ventzi_ds Разгледай мнение
Разбира се че може да се прави увеличение със собствени средства. За целта обаче не трябва да си взел заем, който да връщаш, а да имаш доста солидна неразпределена печалбапримерно. Но идеята сега не е за всяка притежавана акция от теб да получиш нови 3 примерно, а да се записват нови с права и на така наречените мъртви души да им намалеят акциите и мистър Д. да си увеличи контрола над Доверие, който има 146к акционери.
Да разбирам,че ще си е едно типично увеличение.В крайна сметка всичко е за тия пусти пари
Last edited by ventzi_ds; 16.01.2021, 17:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Те хората са си казали на ОС, защо им е увеличението, на каква цена ще е.. за мен новините са много позитивни.... празнословието на форумните юнаци си е за тях
Коментар
-
[QUOTE=ventzi_ds;n3702314]Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега ако кажат, че ще е и със собствени средства
Ихааа.Може ли да го направят!?!.(не,че ми е много ясно) Ако не се лъжа при CENHL е имало
примерно. Но идеята сега не е за всяка притежавана акция от теб да получиш нови 3 примерно, а да се записват нови с права и на така наречените мъртви души да им намалеят акциите и мистър Д. да си увеличи контрола над Доверие, който има 146к акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Какво имаш предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГледам, че да се пишат глупости е запазена марка на някои юнаци. Пазара никога не бърка. В понеделник ще разберетеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега ако кажат, че ще е и със собствени средства. Както каза Груйчеца сплит на сплита да се направи ха-ха. Извинете налудничавите идеи, просто скоро не сме имали поводи за радост. Успех на всички, винаги го пожелавам и го мисля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
E, ако е само 5, няма смисъл да се занимаваме за едни 10-тина %. Повече му отива някъде на по-високичко.
Бързай бавно, е казал един мъдрец
Да дрънне дивидентчето от Молдова след няколко месеца в банковата сметка, пък тогава ще я мислим пак цената на акция .. като вземат и НЕверващите да вЕрват
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
5 лв. й подхожда повече на акциятаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Определено не... Чичо си е казал на общото събрание за какво става на въпрос, като човек който не е присъствал, не върви да ви разказвампитайте някой който е бил
За мен новините са повече от добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Доколкото разбирам идва увели4ение на капитала ? Това не ви ли притеснява имайки се предвид 4е няма да е малко ?питайте някой който е бил
За мен новините са повече от добри
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар