If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като за новорегистриран участник си доста предвидлив;- от "чичо" всичко можеш да очакваш- най вече невидимото!
А моя усет ми подсказва, че на чичо сякаш не му допада като идея емитирането на много акции. Но пък и има доста заспали акции от приватизацията, тска че това увеличение може да е някакъв първи етап, а след време, при по-добра пазарна оценка да видим и втори
Паживем увидем
Здравейте! Увеличение на капитала с около 10 млн.лв. не означава ли, че ще бъдат предложени за записване около 10 млн. нови акции с номинал от 1 лв. и емисионна цена на акция пазарната цена, намалена с 10% ?
Ако предположим, че когато се вписва това увеличение цената на акция е 5,50 и ако е вярно, че ще го правят на горе-долу 10% по-ниска цена от пазарната, то означава, че ще се предложат 2 млн. нова акции на цена 5 лева. Имай обаче предвид, че всички тези точни цифри са чиста спекулация! Тоест цената на акция може да е мнооого различна от 5,5 и съответно всичко останало се променя. Възможно е и да се променят плановете, например да не е за точно 10 млн., да не е на борсова цена -10% и т.н.
Здравейте! Увеличение на капитала с около 10 млн.лв. не означава ли, че ще бъдат предложени за записване около 10 млн. нови акции с номинал от 1 лв. и емисионна цена на акция пазарната цена, намалена с 10% ?
За 10 мил лв става на въпрос.. .. колкото е по-висока цената толко акциите ще са по-малко..Тук ми е като дежавю с Лашперко
Като за новорегистриран участник си доста предвидлив;- от "чичо" всичко можеш да очакваш- най вече невидимото!
Обикновено се подразбира крайната сума= акции*цена
Казал е увеличение с около 10 млн лв на цена около 10% по-ниска от пазарната. Това прави 4-4.20 за около 2 млн и нещо акции, което е нищо. Няма да стигнат и за 1 пенсия от по-големите. А аз лично ще си запиша мойте. Сценарият е познат.
Нали знаеш, че в страната на д-р Мартин Лутър Кинг и затаяването на истината се води манипулация и въвеждане на някой в заблуда?
Я кажи бързо, защо пропусна да разкажеш, как треньора Оги ни сподели, че който иска да получи топката ще трябва да иде на линията за 5 точки? Докато го слушах си мислех, дали не е покана към твойте съотборници като Денис Родман, които захвърлиха топката около 3-ката и отидоха да дриблират на друг терен, а?
Иначе манипулаторчета във форума да искаш - едни се кълняха в презаписване при Градус, а други за дивидент при Хим-а.
А като споменах Денис Родман и Хим-а в един пост, ми светна като полицейска сирена в харлемска нощ - не беше ли той дето обясняваше как е продал и няма да има вече изсипвания при Хим на 10 март 2020 - да купува който иска, компанията била ОК и после се оказа че има още доста за продаване и просто се мъчи да вдигне цената.
И да ти кажа, не винаги надуването и арогантното държане успяват да прикрият някои комплекси, но ти продължавай да опитваш!
Peace, brothers
Доста. Бъркаш приятел,аз работя с факти а не с Али Бали...
1.първо отиваме при хората които листнаха градус да попиташ кой играч се отказа в последният момент или по скоро коя банка
2.отиваме в посредника през който се продаваше хим за да искаш справка дали момчето е било честно и дали след това е сипвало
3 за хим дивидента се решават в последният миг
4за 5 лв щом ти така ги тълкуваш нещата твоя воля сподели ги моят прочит още разсъждавам над него
5 самочувствието си има покритие пич 7 г бях изпълнителен директор на частен университет преди това управлявах 6г англииска фирма в България...за борсата не коментирам как се справям...20 години се боря с ослепяването а ти ми говориш за комплекси....
...та ти ако си човечеца с не адекватният въпрос който повтори 7 пъти изнерви ни всички и всички скочихме то видимо нямаме допирни точки в светлоусещанията си и в мозъчната дейност ....няма какво да коментираме въобще пич!
Нали знаеш, че в страната на д-р Мартин Лутър Кинг и затаяването на истината се води манипулация и въвеждане на някой в заблуда?
Я кажи бързо, защо пропусна да разкажеш, как треньора Оги ни сподели, че който иска да получи топката ще трябва да иде на линията за 5 точки? Докато го слушах си мислех, дали не е покана към твойте съотборници като Денис Родман, които захвърлиха топката около 3-ката и отидоха да дриблират на друг терен, а?
Иначе манипулаторчета във форума да искаш - едни се кълняха в презаписване при Градус, а други за дивидент при Хим-а.
А като споменах Денис Родман и Хим-а в един пост, ми светна като полицейска сирена в харлемска нощ - не беше ли той дето обясняваше как е продал и няма да има вече изсипвания при Хим на 10 март 2020 - да купува който иска, компанията била ОК и после се оказа че има още доста за продаване и просто се мъчи да вдигне цената.
И да ти кажа, не винаги надуването и арогантното държане успяват да прикрият някои комплекси, но ти продължавай да опитваш!
Бях на събранието...всичко което казваш е вярно като цитат ...единствено това с цената бе дадено като пример,а не като нещо твърдо...ако текущата цената е 10лв увеличението ще е на 9.10...ще се проведе увеличението преди лятото и след одита и отчети централната банка ще реши дали четирите чужди банки ще им бъде позволено да раздават дивидент...като цяло много позитивно е всичко което чухме...няма как да знаем каква ще е текущата цена преди увеличението
Благодаря и на теб за инфото, мисля че е важно за всички чакащи увеличение на ниска цена.
Казал е увеличение с около 10 млн лв на цена около 10% по-ниска от пазарната. Това прави 4-4.20 за около 2 млн и нещо акции, което е нищо. Няма да стигнат и за 1 пенсия от по-големите. А аз лично ще си запиша мойте. Сценарият е познат.
Бях на събранието...всичко което казваш е вярно като цитат ...единствено това с цената бе дадено като пример,а не като нещо твърдо...ако текущата цената е 10лв увеличението ще е на 9.10...ще се проведе увеличението преди лятото и след одита и отчети централната банка ще реши дали четирите чужди банки ще им бъде позволено да раздават дивидент...като цяло много позитивно е всичко което чухме...няма как да знаем каква ще е текущата цена преди увеличението
Благодаря
п.п. тук в Пловдив ехото донесе, че увеличението ще е малко под пазарната - КАКВАТО И ДА Е ТЯ КЪМ МОМЕНТА
верваме ти бе ... ,че за теб за позитивни, не е нужно да го повтаряш. Ама явно за тези които са били там, и са от най-верващите, съответно са се зашили до козирката в акции, така че вече им парят и с нетърпение чакат да се качи, за да разкешат малко ... та те щом не се хвалят ... значи не е добре работата
Коментар