IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

    Тези 2.8 % са от всички избиратели, вероятно. При активност 60 % те стават почти 4.7 %. Разните приятели на Малък Ванчо бяха подведени, че сами минават. Социолозите умеят така да подработят с малки отклонения данните, че да оформят тенденции. Да не говорим за формулирането на въпросите. На някои им се плаша за подкрепящата кампания, чрез коментарите им по медиите при представяне на резултатите. Тук съм споменавал за един, де заграби най-голямата обществена организация, формира си разни черно-сиви каси, та си пазарува журналисти и социолози. Не случайно рейтингът му висок. Все едно сме в корумпираната Римска империя.
    Аууу , анатема ...не мое да бъде !

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

      Не, не са казвали такова нещо. Ети едно тяхно изследване от 29 яну 2017

      http://www.capital.bg/politika_i_iko...ta_prognozira/

      Най-близко до парламентарно представителство за момента е РБ с 3.8%. За "Да, България" биха гласували 2.8%, а 1.4% биха подкрепили формация около ДСБ.

      Всъщност са познали абсолютно точно кой ще влезе в парламента, включая и разликите между ГЕРБ и БСП.
      Тези 2.8 % са от всички избиратели, вероятно. При активност 60 % те стават почти 4.7 %. Разните приятели на Малък Ванчо бяха подведени, че сами минават. Социолозите умеят така да подработят с малки отклонения данните, че да оформят тенденции. Да не говорим за формулирането на въпросите. На някои им се плаша за подкрепящата кампания, провеждана чрез коментарите им по медиите при представяне на резултатите. Тук съм споменавал за един, де заграби най-голямата обществена организация, формира си разни черно-сиви каси, та си пазарува журналисти и социолози. Не случайно рейтингът му висок. Все едно сме в корумпираната Римска империя.
      Last edited by Trakatrak; 10.07.2017, 13:12.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж неотдавна в Афганистан е бил осъществен заговор на британски военнослужещи за убийство на 52 мирни афганистански граждани и че уж наскоро били доказани убийства на 52 невинни мирни афганистански граждани, извършени уж наскоро от британски военнослужещи. Тези твърдения на ко мо не та та са поредните лъжи на ко мо не та та. Твърденията за някакъв наскоро осъществен заговор на британски военнослужещи за убийство на 52 мирни афганистански граждани в Афганистан изобщо не са доказани. Твърденията за някакви уж наскорошни убийства на 52 мирни афганистански граждани в Афганистан, уж извършени от британски военнослужещи също не са доказани. Просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.




        Медия съобщава за предполагаеми екзекуции (убийства) на 27 души в Русия, извършени според медията в Чечения, която е част от Русия, в нощта на 26 януари 2017г.

        https://www.svoboda.org/a/28604143.html

        Да ви напомня, че според някои оценки по време на Първата чеченска война (1994г. -1996г.), водена на територията на днешна Русия между Русия и така наречената Чеченска република Ичкерия, са загинали между 19 000 и 40 000 мирни граждани, а според някои оценки по време на Втората чеченска война (1999г. - 2009г.), водена на територията на днешна Русия между Русия и така наречената Чеченска република Ичкерия, са загинали между 10 000 и 25 000 мирни граждани. Да ви напомня, че тъй като по време на тези 2 Чеченски войни в края на 20 век и началото на 21 век властите в Русия не са признавали Чеченска република Ичкерия за независима държава, то според руските власти излиза, че всичките загинали мирни граждани (според някои оценки общо в тези 2 Чеченски войни са загинали между 29 000 и 65 000 мирни граждани) в тези войни са били граждани на Русия.
        Остави тоя спам , я кажи видя ли какво станА в Хамбург ...по телевизията не го ли даваха ?!

        Коментар


        • Grigor Lilov:

          "Срещата Тръмп-Путин - КАРАНИЦА МЕЖДУ ДВАМАТА!
          **** Първо потвърждение на вчерашния ми пост от медия, в случая световна

          Днес "Ню-Йорк таймс" съобщи, позовавайки се на източници на Белия дом, че е имало 40-минутна изключително остра разправия (нещо като караница) между двамата президенти.

          Т..е имаме първо потвърждение от някаква, в случая голяма и световна медия на моя пост от вчера. Давам линка:
          https://www.nytimes.com/…/time-to-move-forward-trump-says-a…

          По мои източници срещата е била прекратена (и това обяснява появилите се в началото офиц. съобщения за 35-минутен разговор, по-късно заменени с други официални съобщения за над 2-часов разговор).
          Засега остава неясна мъгла дали Путин и Тръмп отново са се събрали на среща след трескава, неизвестно колко време дейност на екипите им, дали само са финализирали тази дейност на екипите или е станало нещо друго.

          Тези, които изразяват съмнения в моя вчерашен пост и сегашната информация, която давам, съветвам да не прибързват да ме обявяват за конспиратор. Истината рано или късно се разбира, дори първите информации за нея да ви звучат като нелепост."

          Коментар


          • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж неотдавна в Афганистан е бил осъществен заговор на британски военнослужещи за убийство на 52 мирни афганистански граждани и че уж наскоро били доказани убийства на 52 невинни мирни афганистански граждани, извършени уж наскоро от британски военнослужещи. Тези твърдения на ко мо не та та са поредните лъжи на ко мо не та та. Твърденията за някакъв наскоро осъществен заговор на британски военнослужещи за убийство на 52 мирни афганистански граждани в Афганистан изобщо не са доказани. Твърденията за някакви уж наскорошни убийства на 52 мирни афганистански граждани в Афганистан, уж извършени от британски военнослужещи също не са доказани. Просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.




            Медия съобщи за предполагаеми екзекуции (убийства) на 27 души в Русия, извършени според медията в Чечения, която е част от Русия, в нощта на 26 януари 2017г.

            https://www.svoboda.org/a/28604143.html

            Да ви напомня, че според някои оценки по време на Първата чеченска война (1994г. -1996г.), водена на територията на днешна Русия между Русия и така наречената Чеченска република Ичкерия, са загинали между 19 000 и 40 000 мирни граждани, а според някои оценки по време на Втората чеченска война (1999г. - 2009г.), водена на територията на днешна Русия между Русия и така наречената Чеченска република Ичкерия, са загинали между 10 000 и 25 000 мирни граждани. Да ви напомня, че тъй като по време на тези 2 Чеченски войни в края на 20 век и началото на 21 век властите в Русия не са признавали Чеченска република Ичкерия за независима държава, то според руските власти излиза, че всичките загинали мирни граждани (според някои оценки общо в тези 2 Чеченски войни са загинали между 29 000 и 65 000 мирни граждани) в тези 2 Чеченски войни са били граждани на Русия.
            Last edited by Ivan2015; 10.07.2017, 12:36.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Точно така. Време е да се почваме!

              Коментар


              • Фалшификат с руския президент разтуптя сърцата на българските путинофили

                Ментето в стил „КГБ“ пуснато с пропагандна цел
                The strongest stand last.

                Коментар


                • Точно така. Време е да се почваме!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    "Кранът, за демонтаж на мултифалоса "изгорял" тази нощ. Разбира се,няма как да очакваме организаторите на живите вериги на бъдат привикани и разпитани от прокуратурата. Ами все тая. Едно грозно нещо в повече, няма да направи София по-грозна. Сега обаче очаквам живата верига да се пренесе към парламента и други помощни организации за грабежа на КТБ. Хайде, нали сме загрижени за "наследството", нали сме "активни граждани". Еми, избирайте си на кои живи вериги да се редите, бе! Едно е да висиш пред тонове ръждясало желязо и да се правиш на "активен" гражданин, друго е активно да си търсиш правата като такъв!"
                    Ami няма да бъдат привикани организаторите или ще бъдат привикани толкова колкото бяха привикани организаторите срещу правителството на орешарски. Организаторите се вихреха да рисуват паметника на съветските войни включително кандидат депутатки. А по всичко личи че ББ е участвал в ограбването на КТБ, така че гледай да не те посети за тези призиви. А Актовните граждани трябва да започнат активно да бият разни организатори на това или онова, но също в такъв случай трябва да са готови да отнесат и те по някой тупаник без да се оплакват

                    Коментар


                    • Комунистите влязоха в режим на въоръжена борба със Законната власт:
                      "Кранът, за демонтаж на мултифалоса "изгорял" тази нощ. Разбира се,няма как да очакваме организаторите на живите вериги на бъдат привикани и разпитани от прокуратурата. Ами все тая. Едно грозно нещо в повече, няма да направи София по-грозна. Сега обаче очаквам живата верига да се пренесе към парламента и други помощни организации за грабежа на КТБ. Хайде, нали сме загрижени за "наследството", нали сме "активни граждани". Еми, избирайте си на кои живи вериги да се редите, бе! Едно е да висиш пред тонове ръждясало желязо и да се правиш на "активен" гражданин, друго е активно да си търсиш правата като такъв!"
                      Last edited by barbaron; 10.07.2017, 12:09.

                      Коментар


                      • https://www.youtube.com/watch?v=z5TZV0sE2HU

                        Riots Scorch Hamburg as G20 World Leaders Meet

                        Мдаа , дай на твоя познат да види това .

                        Коментар


                        • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж германците са направили от германския град Хамбург призрачен град? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та. Германският град Хамбург не е призрачен град.

                          Един познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

                          Коментар


                          • Руска медия съобщи, че днес централната банка на Русия е отнела лицензите за банкова дейност на още 2 банки в Русия.
                            По мои сметки от началото на 2017г. до сега 35 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                            По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                            Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

                            http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9859142
                            http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9859147
                            http://www.banki.ru/banks/memory/

                            Коментар


                            • 1000 К германци и се скараха в Хамбург и го напрвавиха в призрачен град....
                              Ама ти на Кораба Майка......

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                                Няма , само се смея на демократичните ценности ... както Меркел казва " подслушват ни за наше добро " ...
                                Първо ги настигни, после им се смей.
                                The strongest stand last.

                                Коментар

                                Working...
                                X