кешът вече е около 15%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Приземи се вече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
абсурд, той е с единия крак в Космосa (ако няма други кандидати)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Интересно ми е дали г-н Василев отново ще благоволи да обърне внимание на нас, нисшите? Преди беше доста активен, но, както се казваше в онази реклама - свободата или салама, а той има опит със саламджийницитеLast edited by petyob; 15.07.2021, 15:40.
Коментар
-
Моля, да се придържате към темата. Има две теми за политика - преместете се там.
Липсващите мнения са тук:
Политика в България - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)Last edited by X_Y; 15.07.2021, 14:52.रादोस्त
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Елементарно.
Имат теглене от чужд инвеститор на почти 2 милиона дяла и съвсем скоро кеша ще се изпари.(ще остане в нормалните си рамки).
Изглежда на чужденците не им харесват нашите кошници и си искат парите в брой.
добре поне ,че не са припряни да си ги взенат и Експат имаше доста време да ги събере.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМоже ли да ми обясните как се следва индекс по метода пълно физическо репликиране като държиш почти 30% кеш?
Имат теглене от чужд инвеститор на почти 2 милиона дяла и съвсем скоро кеша ще се изпари.(ще остане в нормалните си рамки).
Изглежда на чужденците не им харесват нашите кошници и си искат парите в брой.
добре поне ,че не са припряни да си ги взенат и Експат имаше доста време да ги събере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМоже ли да ми обясните как се следва индекс по метода пълно физическо репликиране като държиш почти 30% кеш?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЧаст от вас може би са млади, а други - не са инвестирали по времето на НДСВ, но аз си спомням, че борсата отбеляза едни от най-силните си години, а доходността ми беше рекордно висока. Едно е сигурно, а Николай Василев стане министър-председател, това ще е положително за Българска фондова борса!
Вярвай и малко в себе си преди да се довериш на който и да е!
Борсата ще е има и ще избухне и без Нитито ти! Само си избери коридорите и сплита м/у тях в темпото!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеНиколай Василев и източването на програма ОПАК
За способностите на Н.В. никой не трябва да се съмнява, спомена за набутванета на милионите на П.Т. в саламджийницата, са толкова пресни та вони още край него.
Но дано си е научил урока, че неплатени дългове няма, дори и след война!
Неволни свидетели сте как се разплати с Тилев през преструкторирането на фодчето с един много подкрепян инструмент от състава на софка, или и това забравихте или не вдянахте?
За нищо не бих дал доверие на десетките му дипломи, личноста зад тях е нулева, а с този множител не се прогресира!Last edited by RUBLA; 14.07.2021, 09:59.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЧаст от вас може би са млади, а други - не са инвестирали по времето на НДСВ, но аз си спомням, че борсата отбеляза едни от най-силните си години, а доходността ми беше рекордно висока. Едно е сигурно, а Николай Василев стане министър-председател, това ще е положително за Българска фондова борса!
- 1 like
Коментар
Коментар