Трябва да се даде кредит на доверие поне 6 месеца на такова правителство с Н.Василев. Той е възможно най-добрият избор в момента. За толкова време може и за БФБ да се отсрами, ако разбута кочината Посредниците и Пенсионните. На практика фонда му е редовен, но Софикс, борсата, служебните дружества в Софикс са шит. Пенсионните му осраха фонда, също както и борсата като цяло.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЧаст от вас може би са млади, а други - не са инвестирали по времето на НДСВ, но аз си спомням, че борсата отбеляза едни от най-силните си години, а доходността ми беше рекордно висока. Едно е сигурно, а Николай Василев стане министър-председател, това ще е положително за Българска фондова борса!
Коментар
-
Част от вас може би са млади, а други - не са инвестирали по времето на НДСВ, но аз си спомням, че борсата отбеляза едни от най-силните си години, а доходността ми беше рекордно висока. Едно е сигурно, а Николай Василев стане министър-председател, това ще е положително за Българска фондова борса!
- 12 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеБългарският народ гласува и си избра. Който хейти, да беше отишъл и гласувал в неделя.
Да пожелаем успех на ИТН и г-н Николай Василев в това мазало, което оставя ББ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеБългарският народ гласува и си избра. Който хейти, да беше отишъл и гласувал в неделя.
Да пожелаем успех на ИТН и г-н Николай Василев в това мазало, което оставя ББ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Сичките бичета на мезета Никито не може вече да папка през пенсионните фондове, затова що да не влезе пак в политиката - да подреди софрата за следващите 20 години?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеда не станем всички Expat-и след едно управление на г-н Василев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Напълно правилно !
Цялата борса на Меком ще я направи....
пп Ех, Ники, Никито....Човек като се осере, миризмата за цял живот остава......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Помните ли миналата година, когато ви пишех, че Н.Василев, Бойко и Радев на БНБ заслужават паметник за нестандартните си усилия и патос на тема влизането в Чакалнята и Еврото. Н.Василев единствен политик подкрепи покупката на акции на ПИБ с оглед на голямата цел Еврозона. От такива лидери и политици Б-я има нужда. Заради такива действия, дори може да си затвори очите човек за безобразията на БФБ. Браво за избора на такъв визионер и пламенен защитник на Еврото. Дано да погледне с други очи и на БФБ и да се отсрами. Винаги е време и за изриване на кочината на БФБ.
Коментар
Коментар