Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеА какви надежди имаше само, когато се появи ETF-a
дано не го закрият понеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
НИКИТО ВАСИЛЕВ - президент! - но само на спихващи ПРОИЗВОДНИ!!!Издадени дялове 8 416 497 Поръчани дялове за издаване в сетълмент 0 Поръчани дялове за обратно изкупуване 420 000 Общо дялове 7 996 497
при все Цялото ми Уважение на Всичките Му Дипломи, треба и фундамент Ники!
Сори , но такава е твоята реалност, както и да е модифицираш!!!Last edited by inta53; 02.08.2021, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Не е имало и едва ли ще има мин.председател на БГ, който да е толкова свързан с капиталовия пазар от Николай Василев. Който би бил изключително полезен и за развитието на страната въобще. Човек, който е силно реформаторски настроен и работи за развитието на капиталовия пазар в БГ поне от 1995г. още от както беше в чужбина. Жалко, че типично по български, го оплюхме бързо и свързахме с кого ли не. Пропусна се възможност един качествен човек да се заеме с модернизация управлението на страната. Още по-жалкото е, че това стана със съдействието на толкова биейки се в гърдите за реформатори от ДБ, където също има поддръжници на капиталовия пазар. Жалко за пропуснатата възможност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеПиша това и спирам, защото не ми се влиза в празни политически приказки. Според мен основното, от което се нуждае България, след 12 години ЗАСТОЙ е... РЕФОРМИ. Реформи във всички сектори, спиране на течове, кранчета и канелки, от които се източва бюджета. От самото начало бе ясно, че човек като Бай Бойко няма да прави реформи дори да имаше квалифицирано мнозинство в НС. Неговата цел бе властта, цялата власт и само и единствено ВЛАСТТА, като инструмент за крадене и обслужване на бизнес, политически и национални (не български) интереси. За него партията ГЕРБ бе по-важна от България, а българите бяхме "управлявани" подобно на неговите кучета - чуе ли "джаф" и подхвърля някоя троха, чуе ли отново "джаф-джаф" и не се колебае да използва по-твърд подход. Сам е казвал колко е лесно да управляваш българите и колко общо има това с неговите кучета. Не знам за вас, но на мен винаги ми е правило впечатление, че изказванията на ББ за нас, българите не бяха като за "свои", а винаги като за "чужд народ", комуто са възложили да "управлява". Както и да е. Факт е, че 12-те години на Борисов бе загубено време за България - никакви реформи и единствено наливане на пари (на европейските и български данъкоплатци) в нереформирани системи. Вижте колко е бил бюджета за здравеопазване през 2009 г. и колко е бил през 2019 г. преди пандемията. Да сте усетили подобрение в здравеопазването? И с всичко е така. Николай Василев може да е всякакъв, може да е допускал грешки (кой от нас е безгрешен...), но това което никой не може да му отрече e, че е реформатор. Навсякъде където е бил е отстоявал едни и същи принципи и се е опитвал да провежда реформи. Василев е човек, който щеше да направи всичко възможно да реформира и модернизира България без да се притеснява за партията си (за добро или лошо НДСВ умре), без да притеснява за властта си, защото властта за него не е самоцел. Друг е въпроса доколко щеше да получи подкрепа от политическата ни класа. Видя се за 3 дни какви и колко удари понесе, от къде ли не... Някои тук го упрекват, че бил закостенял, че не било правилно на днешно време да се стремиш към балансиран бюджет. Приятели, казвам ви - ако само се запушат дупките от които се източва бюджета и се спрат половината от кражбите на еврофондове и България "ще полети"... С кредити е лесно и добре, но с по-малко кредити е още по-добре. Затова пак казвам - България не е узряла за премиер-реформатор и работохолик, като Николай Василев. България се нуждае от реформи, реформи и пак РЕФОРМИ (и много РАБОТА), но нещо няма много мераклии... май? Няма го "прословутото българско трудолюбие", на което наивно се уповаваше Царя... Изпарило се е! Загубило се е някъде по острите завои на историята ни след 1944 г. Накрая всички ще стигнем до този извод, но по трудния начин. Бъдете живи и здрави!
Бог да пази България!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Какво съм ви казал, с дружества като ТСБ, Лещерко, СГШ, радиатори, птичи грип, сини коли - фондовете ще бъдат източени, и малкото останали инвеститори ще избягат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Какво съм ви казал, с дружества като ТСБ, Лещерко, СГШ, радиатори, птичи грип, сини коли - фондовете ще бъдат източени, и малкото останали инвеститори ще избягат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХаха пак теглене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ти явно не си чел или гледал изказване на представител на Демократична България ! Нито са искали нито министри, нито постове ! Искат да се проведат правилните реформи !
И какво казаха на пресконференцията - нищо
Поне започнаха да се срещат с останалите. А иначе знаем че са си самодостатъчни
Г-жа Армутлиева също вдигнала гълъбите. Колко жалко. А никой не попита за неяhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеПОДКРЕПЯМ мнението на "Чичо Манчо". Повечето от нас на "борсата" сме радикално настроени, с някои изключения. Крайно време е да стартира реформата навсякъде, и в частност на борсата. Младите хора, които "избраха" партия ИТН, вероятно също очакват реформиране, за да имат работа и добър доход. А не да бъдат принуждавани да стават членове на партия, независимо коя, за да бъдат "приети" на работа в държавната и/или общинска администрация.
Според мен е прозрачно и смешно как на другите две партии, "ДБ" и на "ИМВ" изведнаж им се прииска да "дърпат" конците, да бъдат кой министър или заместник, членове на административни бордове и др. "благинки". Трябва да всчики да е ясно, че май наистина отиваме на нови избори!!Last edited by Zdravko; 16.07.2021, 20:53.
- 6 Харесвания
Коментар
-
ПОДКРЕПЯМ мнението на "Чичо Манчо". Повечето от нас на "борсата" сме радикално настроени, с някои изключения. Крайно време е да стартира реформата навсякъде, и в частност на борсата. Младите хора, които "избраха" партия ИТН, вероятно също очакват реформиране, за да имат работа и добър доход. А не да бъдат принуждавани да стават членове на партия, независимо коя, за да бъдат "приети" на работа в държавната и/или общинска администрация.
Според мен е прозрачно и смешно как на другите две партии, "ДБ" и на "ИМВ" изведнаж им се прииска да "дърпат" конците, да бъдат кой министър или заместник, членове на административни бордове и др. "благинки". Трябва да всчики да е ясно, че май наистина отиваме на нови избори!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ами да преговарят. Нали затова са политици.
Само че Николай Василев беше предварително оплют и заклеймен от всички, още преди да се види какво ще предложи.
А според мен, той като финансист и икономист добре се беше подготвил, планът му беше хубав и това беше курсът, който трябваше да поеме България за излизане от кризата...
Коментар
Коментар