If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Слава Богу, че има и други начини за прехрана. По-добре да си завъртя капиталите с 20% печалба и да държа юздите в свои ръце, отколкото да чакам на 3-5% дивидентна доходност без гаранции за заложените ми капитали. Ала в крайна сметка всеки както може - затова успех и от мен
Има акции при които дивидентната доходност стига и дори надхвърля 10%
Не ми изглежда така положението. По-скоро някой се опитва да кешира, но при тънкия ни пазар се стига до спад, защото никой не крепи сериозно напоследък. Преди все се намираше някой да обира дребните бройки и да крепи, но напоследък явно трудно се намират финанси за целта. То кеширането по принцип е голям проблем при нас, но напоследък се налага да го правиш бройка по бройка за да успееш да излезеш от позиция.
Kakва е целта ????
Напоследък ми прави впечатление ,че някой умишлено сваля с дребни бройки част от акциите. Примерно днес с 30 бр на аукционна свалиха Атера повече от 1 % и от там Софикс отиде на загуба за 7-ми пореден път .
Преди обикновено го правиха обратно - с малки бройки по определени акции вдигаха индексите.
Каква е целта според вас на тези манипулации и кой ги прави ?
Не ми изглежда така положението. По-скоро някой се опитва да кешира, но при тънкия ни пазар се стига до спад, защото никой не крепи сериозно напоследък. Преди все се намираше някой да обира дребните бройки и да крепи, но напоследък явно трудно се намират финанси за целта. То кеширането по принцип е голям проблем при нас, но напоследък се налага да го правиш бройка по бройка за да успееш да излезеш от позиция.
Kakва е целта ????
Напоследък ми прави впечатление ,че някой умишлено сваля с дребни бройки част от акциите. Примерно днес с 30 бр на аукционна свалиха Атера повече от 1 % и от там Софикс отиде на загуба за 7-ми пореден път .
Преди обикновено го правиха обратно - с малки бройки по определени акции вдигаха индексите.
Каква е целта според вас на тези манипулации и кой ги прави ?
таше чакай батка . американската обърната чутура е много важна . тест и продължаваме . толкова ли не ги научи американските фигури наречени чутури .тя америка в момента само от това се издържа . бутай нагоре Ташееееееееее
таше чакай батка . американската обърната чутура е много важна . тест и продължаваме . толкова ли не ги научи американските фигури наречени чутури .тя америка в момента само от това се издържа . бутай нагоре Ташееееееееее
Това е тъжното. С парите за едно 5 годишно Ауди вдигаш главния индекс на държава от ЕС с 1.4 %. Чудя се дали всички вкупом се осъзнаваме колко сме жалки.
Гетов нали разни новопръкнали се на бфб аматьорчета трябва да имат какво да плямпат у форумчето.Не е жалко ами трагично ако питаш мен.
Коментар