Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧе то къде не е така вече ?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеУтешението е, че държавата Гърция скоро ще изчезне и на нейно място ще се заселят приветливи етноси от африканския регион.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе съм учудено, като ги видяхме вече какви са театрали - всичко очаквай. Но няколко дни по 20% са си като 1 седмица по 50%))
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Изумен съм как е възможно спадът на GREK днес да е едва 20%????
Нямам препоръка))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениетолкова се самоизбушиха с тоя референдум, че станаха циркаджиите на Европа - когато и да фалират оттук насетне - все е късно)))
автокорелация един вид))
обаче като се отвори фурната и вътре ще се окаже, че има само един развален стар гирос и няколко драхми....
Изумен съм как е възможно спадът на GREK днес да е едва 20%????
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИзбушеняците в момента "отлежават" под "специален надзор". Очаква се да отворят в "кратък" срок, точно като КТБ.
нямам препоръка)))
автокорелация един вид))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемизерниците няма да могат да го докарат и до нова година и ще ми объркат мрежовия график с паричните потоциздраве да е
нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНа мен ми замириса на greek bullshit, ама не се трае
Нямам препоръказдраве да е
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСпрял ли е, нищо не показва. Лично съм убеден на 100%, че тия идиоти ще ни скъсат нервите и накрая ще се разберат. Те всъщност ни ги скъсаха. Остава само да се разберат.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСпрял ли е, нищо не показва. Лично съм убеден на 100%, че тия идиоти ще ни скъсат нервите и накрая ще се разберат. Те всъщност ни ги скъсаха. Остава само да се разберат.- тъпа работа
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ спрения часовник показва точното време два пъти в денонощието.за нищо не става
Коментар
Коментар