Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеми чети темите в които пише Тони и се смей, като смяташ, че има нещо смешно, няма да ти помагам, че и аз ще стана смешен.
ПС: Няма го Ташунко и си нямаш компания та си метнал стойностните форумци....
вече разбрах защо до сега не съм те забелязъл и защо много толкова харесваш тонито
с една дума ................ трагикомедияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениея посочи някое за да се посмеем още малко
ПС: Няма го Ташунко и си нямаш компания та си метнал стойностните форумци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМненията на Тони, които съм чел са доста по-стойностни....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенаправо се оттегли от форума за да не се налага да четем мнения на индивиди с първобитни разбирания по тематиката
Мненията на Тони, които съм чел са доста по-стойностни от твойте заяждания....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеоттеглям си въпроса - благодаря на всички за мнениятаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтрахотна едногодишна корекция(дано да е такава, а не нов тренд)...
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСашо Николов спря да прави прогнози, останах на анализите на Ванко Давидов.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтрахотна едногодишна корекция(дано да е такава, а не нов тренд), която даде възможност за пренаместване и допълване.
Проблема с Гърция за сега е отложен поне за 2-3години, мислите ли че имаме шанс за поемане на север след отчетите или всички са отчаяни?
Сашо Николов спря да прави прогнози, останах на анализите на Ванко Давидов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Сашо Николов спря да прави прогнози, останах на анализите на Ванко Давидов.
Коментар
-
Страхотна едногодишна корекция(дано да е такава, а не нов тренд), която даде възможност за пренаместване и допълване.
Проблема с Гърция за сега е отложен поне за 2-3години, мислите ли че имаме шанс за поемане на север след отчетите или всички са отчаяни?
Сашо Николов спря да прави прогнози, останах на анализите на Ванко Давидов.Last edited by tony1975; 19.07.2015, 20:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеПогледнете на това откъм хубавата му страна. Всяка година, по това време БФБ ни дава възможност за лятна почивка, пауза, сиеста, таймаут - да разпуснем и да се наслаждаваме на "по-важните неща" в живота.
- А бе важни -важни колко .....- , Важни са и гут нюза от Екс нюза , че едно е да го мислиш - друго да го чакаш , а трето и четвърто - е да го гласуват и прочетеш , аЙ днес е един от добрите де, - дава надежда и да го дочакаме туй дето сме го мислили !!!
- Удри Уйно ...
Коментар
Коментар