If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Набиват се в червено, защото са линкове към предишен постинг в блога, който е преглед на дивидентната политика на компаниите на БФБ.Няма конспирация.:-)
Знам към какво са линкове, но и Вие много добре знаете, че дружеството няма дивидентна политика, въпреки предварителните заявки.
Не е препоръка, но "дивидент" и "дивидентна" се набиват в червено, без да има връзка с реалността. Може би увеличението на капитала ще мине през "Елана"...
Набиват се в червено, защото са линкове към предишен постинг в блога, който е преглед на дивидентната политика на компаниите на БФБ.Няма конспирация.:-)
Ми не, баш препоръка си е. По-изчистено би изглеждало, ако просто се спомене Елана какви взаимоотношения има с Агрия. Не е срамно и не би изглеждало грозно
Не е препоръка, но "дивидент" и "дивидентна" се набиват в червено, без да има връзка с реалността. Може би увеличението на капитала ще мине през "Елана"...
Ми не, баш препоръка си е. По-изчистено би изглеждало, ако просто се спомене Елана какви взаимоотношения има с Агрия. Не е срамно и не би изглеждало грозно
Здравейте! ЕЛАНА Трейдинг няма никакви отношения с Агрия. Просто отдел "Анализи" прави редовно анализи на финансовите резултати и корпоративни профили на публичните компании на БФБ. Този постинг се базира на анализ на тази компания.
Не е препоръка за покупка/продажба на ценни книжа.
Коментар