Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧетири теми затвориха заради тебе и твойте клонинги в този форум ..
Хим е паднал от 2,4 до 1,50 в проценти е над 40%...
Прогнозата ми е Софикс 430 , ХИМ 1,30-1,35 5, ССВ-80-85 ст.....Холдинг Варна 16-17 лв ,ЗХБГ -.0,3-0,33 лв...
И ги наближаваме....холдинг Варна даже ги направи......
Не е препоръка....Четири теми затвориха заради тебе и твойте клонинги в този форум ..
Работа ли ти е, да тълкуваш заради какво , кого и защо са ги затворили??
Затвориха ги заради трола Форекс мастер, защото не знае граници..
и?!?! какво от това...
Хима се движи от 1.50 до 1.95 този февруари, ако не ти се чете какво ти пиша, не ми отговаряй --- писах за февруари, не писах колко е паднал.
Прогнозата ми е Софикс 430 , ХИМ 1,30-1,35 5, ССВ-80-85 ст.....Холдинг Варна 16-17 лв ,ЗХБГ -.0,3-0,33 лв...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЛъжа - февруари направих 25% от Химимпорт, а ти стоя и обяснява колко не е изгодно, да се правят печалби от Химимпорт. Така и не купи.
Лъжа - навсякъде генерираш неуредици. Я в срока, а в цената.
Лъжа - в Гагарин само писах в темата, ако искам, мога да купя и днес... за наритани, обърни се към огледалото си..
Ти недей, да учиш акулата ,как да плува..
Прогнозата ми е Софикс 430 , ХИМ 1,30-1,35 5, ССВ-80-85 ст.....Холдинг Варна 16-17 лв ,ЗХБГ -.0,3-0,33 лв...
И ги наближаваме....холдинг Варна даже ги направи......
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаз съм вече с тебе другарче таше . имам парички от къси индексчета и лееекинко ще си купувам избушенячета . ай наздравичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНещо си се объркал.Америка не ми е родна държава.Ти какво стана нагълта ли се с вода на Форекса.айде сполай ти . мухахаааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекажи какво става с твоята родина америка таше . защо фалира тази държава пълна с да не казвам какви орица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе им обръщай внимание.Те ако бяха на печалба нямаше да са толкова злобни и да треперят при думата спад.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениещо бе таше аз направих луди пари от това че твоята любима родина америка падна и сега лекичко си купувам хакциики . а твоята родина америка отива към бедност и мизерия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпам и агресивност ...
борсата пада от 16 месеца ,но ти викаш ъп и казваш опонента е глупак ,слушайте мен..аз съм правия..
Имам над 12 баса спечелени за това време ....преди няколко дни се опита и ти да се хванеш в Гагарин , но те наритаха както винаги иизбяга ....
Нагъл агресивен спамер ,който лъже на всяка втора дума...
За такива като теб народа е казал и сто тояги на голо са му малко за да му дойде акъла....борсата пада от 16 месеца ,но ти викаш ъп и казваш опонента е глупак ,слушайте мен..аз съм правия..
Лъжа - февруари направих 25% от Химимпорт, а ти стоя и обяснява колко не е изгодно, да се правят печалби от Химимпорт. Така и не купи.
Имам над 12 баса спечелени за това време ..
преди няколко дни се опита и ти да се хванеш в Гагарин , но те наритаха както винаги иизбяга ....
За такива като теб народа е казал и сто тояги на голо са му малко за да му дойде акъла....:The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпам и агресивност ...
борсата пада от 16 месеца ,но ти викаш ъп и казваш опонента е глупак ,слушайте мен..аз съм правия..
Имам над 12 баса спечелени за това време ....преди няколко дни се опита и ти да се хванеш в Гагарин , но те наритаха както винаги иизбяга ....
За такива като теб народа е казал и сто тояги на голо са му малко за да му дойде акъла....
Коментар
Коментар