If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Клонинг ,спамер и трол без грам финансова култура ....
Дерзай ,може и тази тема да затворят за теб...
Аман от политическите тролове покрай избори ....плъзнаха навсякъде.....
Има от значение когато зад всеки човек стой ник и когато зад политически формат 100 ника....
Не пишеш по темата защото си бос и те хващат от всякъде.....
Нямаш нито едно икономическо мнение.....от 10 дни ....когато си регистриран с пореден ник.....
Нещастно човече, давам ти джокер за на есен - "нагоре"... може, да познаеш и ти веднъж в живота.
Мече цвети, нали - доказано с два ника, аз съм с един. Модератор ли ме направи току що...
По темата - пронизцателността ти е пословична, отново си на път да не познаеш едно от две. Надолу вместо нагоре.. Пак ти предлагам, да посетиш едни пунктове с футбол се занимават, можеш, да залагаш на случайно събитие. Останалите там като те одушат, пачки ще правят, залагайки на обратното.
Клонинг ,спамер и трол без грам финансова култура ....
Дерзай ,може и тази тема да затворят за теб...
Аман от политическите тролове покрай избори ....плъзнаха навсякъде.....
Има от значение когато зад всеки човек стой ник и когато зад политически формат 100 ника....
Не пишеш по темата защото си бос и те хващат от всякъде.....
Нямаш нито едно икономическо мнение.....от 10 дни ....когато си регистриран с пореден ник.....
То твоя имидж е на чисто нова мома неопетнена...... която разтури четири теми във форума и почва петата..... с 10 си ника....
Мече цвети, нали - доказано с два ника, аз съм с един. Модератор ли ме направи току що...
По темата - пронизцателността ти е пословична, отново си на път да не познаеш едно от две. Надолу вместо нагоре.. Пак ти предлагам, да посетиш едни пунктове с футбол се занимават, можеш, да залагаш на случайно събитие. Останалите там като те одушат, пачки ще правят, залагайки на обратното.
Пошегувах се с архитекта и неговите цели от 530.......
При продава в тези три дружества , заедно с ЕУБГ ,Фармата ,ФИБ и ЕУБГ и т.н ще се случи което се случи с осемте акции на Стара планина ..минус 0,50%... и отиваме към 400 пункта...
Еее пак ги надценяваш
Остави Софикса ,кажи какво се готви за дяла на БТХ в КТБ ?
При продава в тези три дружества , заедно с ЕУБГ ,Фармата ,ФИБ и ЕУБГ и т.н ще се случи което се случи с осемте акции на Стара планина ..минус 0,50%... и отиваме към 400 пункта...
Монти , уважавам те защото си изключително проницателен !
Не е вярно .
Текущите цени на тези дружества са близки до цени продава и по скоро Софикса би паднал при сделки с тях.
А и относителното им тегло е сравнително ниско за да повлияят така.
Както паднаха хамериканците и никой не го очакваше таше тъй и наще ще изкатерят.шипове и сополи да искаш.пък и според мен никой не се е подтиснал.просто хората си имат бачкане и кротко си чакат нови върхове.
Това ми е мисълта.Ако чакаш само от борсата доходи е лошо но ако имаш работа или някакви постоянни доходи какъв е проблема.Чакаш си и толкова а като му дойде времето ще има доходност по-голяма и от борсата.Щом някой купува значи смята че ще има един ден ръст.Аз също купувам.
А аз да ти кажа че някой ако продаде по една акция в Албена ,неохим и Холдинг Варна и отиваме на 540.....
Погледни тези три измислени софикс дружества....даже от холдинг варна няма сделки от 10 дни....
Да не пиша и за ЕУБГ и и т.н.
Не е вярно .
Текущите цени на тези дружества са близки до цени продава и по скоро Софикса би паднал при сделки с тях.
А и относителното им тегло е сравнително ниско за да повлияят така.
Коментар