Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова включва еднократния ефект от милиардите теглени, за да се захрани Фонда за гарантиране на депозитите, който плати за КТБ...тия пари ще се върнат така или иначе!
Требе да си атеист
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпоред Евростат, бюджетният дефицит на България за 2014г. е 5,8%, което е почти два пъти над европейските критерии от 3% за свръхдефицит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен ще изпуснеш само 5%, ако се изпълнят всичките условия:
1. Уцелиш абсолютното дъно на пазара.
2. Купуваш само ликвидни компании, а те са 3-4, отново според мен.
3. Не вкарваш много пари.
Това за сигналите на БФБ /МА 200 и др./ аз не мога да го разбера. Тези сигнали се отнасят само за мноооого развити пазари - там, където масата определя цената. За какви сигнали на БФБ говорим, когато в общия случай 1 човек може да свали дадена акция с примерно 80% или да я вдигне с 80%, без значение какво мислят всички останали на пазара?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеами ще си стои , както и сега
аз не съм алчен а консервативен
а ако софикса сформира нов тренд - (1) там с трите му сигнала, (2) МА200 и (3) поне някакво оживление при взаимните фондове - нямам проблем да купувам и на софикс 470
не мисля ще изпусна много, пет % ?
1. Уцелиш абсолютното дъно на пазара.
2. Купуваш само ликвидни компании, а те са 3-4, отново според мен.
3. Не вкарваш много пари.
Това за сигналите на БФБ /МА 200 и др./ аз не мога да го разбера. Тези сигнали се отнасят само за мноооого развити пазари - там, където масата определя цената. За какви сигнали на БФБ говорим, когато в общия случай 1 човек може да свали дадена акция с примерно 80% или да я вдигне с 80%, без значение какво мислят всички останали на пазара?Last edited by 15%; 21.10.2015, 20:09.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗащо, президентски избори ли ще има
придружени с много скара ,бира и аху, иху сега в неделя.Last edited by Grosss; 21.10.2015, 19:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМного е вероятно да видим предизборен салют за да се кефи народът.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеами ще си стои , както и сега
а ако софикса сформира нов тренд - (1) там с трите му сигнала, (2) МА200 и (3) поне някакво оживление при взаимните фондове - нямам проблем да купувам и на софикс 470
не мисля ще изпусна много, пет % ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА ако не стане толкова какво ще правиш кеша?
не мисля ще изпусна много, пет % ?"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТашко мамин убавец !
И от ямурлуци нищо не отбираш, - пробутали са ти някое циганско влакнесто, но не от вълна одеалце.
Язи книжки не чета, - оти ги пиша !!!
Чувай си отговора и пак ела !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИнвистирайте при мен.Аз ще ви дам доходност 10 % на година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалко книжки си чел.Индианците не носят ямурлуци.Такива овчовонящи дрехи е носел прадядо ти.На въпроса ти ще отговоря че не очаквам скоро ръст.
Ташко мамин убавец !
И от ямурлуци нищо не отбираш, - пробутали са ти някое циганско влакнесто, но не от вълна одеалце.
Язи книжки не чета, - оти ги пиша !!!
Чувай си отговора и пак ела !
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЦКБ, ХИМ, ЧЕЗ, АГРИЯ, ГАГАРИН....
Коментар
Коментар