If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е те тогава трябва да знаеш че спекулантите не качват борса , овцете я качват.....
И щом няма оФце ..кой ще я качи.....
Аз пък си мисля, че са само овце на нашата борса в момента - а както знеме, те са доста заблудени животинки, ама щом им е кеф да са и финансови мазохисти, нека си търгуват надежди
На борсата сме само най-коравите спекуланти, защото лабилягите отдавна си биха камшика. Или казано с прости думи – пазара се прочисти от треперещите ръчички. Та така.
P. S. Ако те интересува още нещо, може да питаш
Е те тогава трябва да знаеш че спекулантите не качват борса , овцете я качват.....
И щом няма оФце ..кой ще я качи.....
...Ситуацията е следната ,на борсата са един файтон хора ама толкова им е писнало от безвремието което е вече почти 18 месеца , че са готови да вдигнат борсата само със свойте сили.....
Днес се замислих ако ли пък изчезнат нарочно продавачите за определен период....
На борсата сме само най-коравите спекуланти, защото лабилягите отдавна си биха камшика. Или казано с прости думи – пазара се прочисти от треперещите ръчички. Та така.
Предлагам да купим ДЗИ банк, нататък знаете
Май е по-добре да разбием някой колумбийски картел...
Е имам съм акции на Кюлев.....
добре ги продадох със 100 % печалба от 3,70 на почти 8....
Ситуацията е следната ,на борсата са един файтон хора ама толкова им е писнало от безвремието което е вече почти 18 месеца , че са готови да вдигнат борсата само със свойте сили.....
Днес се замислих ако ли пък изчезнат нарочно продавачите за определен период....
Коментар