If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само да бърстне пиесата Халтурко, и ще гледате шоу - това го предупреждавам от мнооого време. Та все още я пазят някои с разпродажби по други позиции, но е смао въпрос на време. След това вече можем да мислим за растеж, и то сериозен, ако са остабали инвеститори де, че мисля, че Халтурко ще откаже дооооста хора - и за това предупреждавам от много време. Гледаме мача, аз съм си жик-так с търговото при Балоняка и дивидента в чезетката, та ви гледам сеира и се чудя за брефчето - малко ми разпродавате Неохима, ма то не може навсякъде да съм доволен
За Алтерко - никой не знае на къде ще поеме. За Неохим преди няколко дни говорих със земеделец/ с над 5к площ обработваема площ/ който се оплака че купува тора на 800 лв на тон . Питах го защо не взима от Неохим по- евтино - каза че нямали за продажба защото всичко се изнасяло. Вероятно стари договори - не зная, но минат ли на нови, дупе да им е яко на мечетата
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Тук и аз като теб малко по-късно се усетих да натоваря, ама съм на борда с няколко стотин. Предпоставките ги има, така че би трябвало на 26-28 Април да останем доволни. Апропо, 3лв. дивидент е малко вероятен, понеже беше писал.
E, мечтите са безплатни А и нашият човек на 99% не е депутат, та може да си се захване пак с бизнеса. А от друга страна Хасковска област е с най-много гласове за герП като процент, така че... Абе гледаме мача - ей го къде е краят на април
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
... - малко ми разпродавате Неохима, ма то не може навсякъде да съм доволен
Тук и аз като теб малко по-късно се усетих да натоваря, ама съм на борда с няколко стотин. Предпоставките ги има, така че би трябвало на 26-28 Април да останем доволни. Апропо, 3лв. дивидент е малко вероятен, понеже беше писал.
само да бърстне пиесата Халтурко, и ще гледате шоу - това го предупреждавам от мнооого време. Та все още я пазят някои с разпродажби по други позиции, но е смао въпрос на време. След това вече можем да мислим за растеж, и то сериозен, ако са остабали инвеститори де, че мисля, че Халтурко ще откаже дооооста хора - и за това предупреждавам от много време. Гледаме мача, аз съм си жик-так с търговото при Балоняка и дивидента в чезетката, та ви гледам сеира и се чудя за брефчето - малко ми разпродавате Неохима, ма то не може навсякъде да съм доволен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Глупости, ако има пияснтво тое точно от другата страна на локвата. Тука тежкия мутро реализъм толкова е настъпил, че с няколко изключения, всичко е в ступор.
Забелязал съм, че обикновено става точно обратното, защото инвестирали навън след започнала корекция там, инвестират тук. Освен това, няма да има спад при положение, че БГ индексите не са мръднали кой знае колко.
напомпиха,и ще размажат всичко,като тръгне корекцията отвъд гьола
Забелязал съм, че обикновено става точно обратното, защото инвестирали навън след започнала корекция там, инвестират тук. Освен това, няма да има спад при положение, че БГ индексите не са мръднали кой знае колко.
като че ли и акции няма, в ниското де. Щото вече всичко поскъпна. Продавачите може да са решили че вече няма нужда да си дават хартиите за без пари и да са решили да се изтеглят на по-високите оферти. Само времето ще покаже .
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар