If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очакваш парите от банките да се излеят на БФБ?
"Инвеститорите" в банкови депозити не знаят какво е БФБ те смятат, че на БФБ всички са мошеници /и имат основание за това/ няма как да мислиш, че ще ти "откраднат" спестяванията и да ги дадеш на "крадците".
Пари от банките на БФБ скоро няма да видим това е мое мнение!
По-скоро ще видим от БФБ в банките. 20% от портфейла ми отпътува в тази посока.
Очевидно е, че в комунистическата мафия инвестициите носят едно голямо нищо.
Недейте гледа как върви икономиката, за всички е ясно, че не тя движи БФБ, гледайте кешът който се трупа в Пенсионните дружества, както и в банките. Докато 2007 броя акции и увеличения надвишаваше трупането на пари, сега акумулираните средства в населението и по фондовете в пъти задминават наличните акциите...само Пенсионните да спрат да се правят на "убидени" и ще видите какво ще стане на БФБ
Очакваш парите от банките да се излеят на БФБ?
"Инвеститорите" в банкови депозити не знаят какво е БФБ те смятат, че на БФБ всички са мошеници /и имат основание за това/ няма как да мислиш, че ще ти "откраднат" спестяванията и да ги дадеш на "крадците".
Пари от банките на БФБ скоро няма да видим това е мое мнение!
А пък допълнителен бонус е като акциите в лева вървят надолу, не ли?
Допълнителен бонус да, но виртуален - само във фантазията ти Когато решиш да купиш акции с тези долари, ще видиш, че цените не са такива, каквито, когато всички седят и се наслаждават на виртуални ползи
Недейте гледа как върви икономиката, за всички е ясно, че не тя движи БФБ, гледайте кешът който се трупа в Пенсионните дружества, както и в банките. Докато 2007 броя акции и увеличения надвишаваше трупането на пари, сега акумулираните средства в населението и по фондовете в пъти задминават наличните акциите...само Пенсионните да спрат да се правят на "убидени" и ще видите какво ще стане на БФБ
мноу си отворен ти за европата ама един ден в америката такъв ще те застигне че ще се чудиш от къде ти е дошло . тука се опитваш да гледаш сейра на българите ама и това ще ти се върне тъпкано на теб и другите тролчета тук монтьо гетофа и пипето . кажи сега ташак купуваш ли хима от 2,40 докато пада надолу до 10 стотинки . каза че ще публикуваш сделки ама аз от лъжльовци не съм и очаквал да публикуват нещо .
А пък допълнителен бонус е като акциите в лева вървят надолу, не ли?
Хихи схванал си ми мисълта.Поздравления!! Проблем само че е това което става в Европа,защото за какво са ни някакви артии ако ще и за стотинки когато стоим над барутен погреб.Нещата в Европа много скоро ще се влошат още повече.
Коментар