If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичуви, шъ ви кажа аз какво съм разбрал за БФБ-то/в частност/ .... трябва да си попрочел /по възможност повечко/, да си посбъркал /по възможност не много/ и да слушаш само себе си .... те така те..... оцелЕх .... засега.....
Как беше лафа - то е просто, но не е за прости хора .
За мене си съм разбрал, че за да ми е успешна една инвестиция, трябва да съм спокоен за нея. За да съм спокоен за нея обаче, трябва да знам наизуст резултатите на дадена компания години назад, да имам мои си предположения за бъдещето й, да знам има ли натиск от големи излизащи. Това обаче навън ми се струва невъзможно на този етап при положение, че се занимавам със съвсем други глупости в живота си. Преди време /когато реших да ставам милионер от борси / гледах някакви графики, четях някакви интервюта на гурута и взимах "решение". Резултатите са налице от тази стратегия
Понеже ме кефиш ще ти издам една малка тайна.
Аз не съм чел много, не съм слушал много и не съм се опитвал да копирам никого. Просто съм си намерил една стратегия и си карам по нея. Мисля, че е доста добра след като още не съм фалирал
Как беше лафа - то е просто, но не е за прости хора .
За мене си съм разбрал, че за да ми е успешна една инвестиция, трябва да съм спокоен за нея. За да съм спокоен за нея обаче, трябва да знам наизуст резултатите на дадена компания години назад, да имам мои си предположения за бъдещето й, да знам има ли натиск от големи излизащи. Това обаче навън ми се струва невъзможно на този етап при положение, че се занимавам със съвсем други глупости в живота си. Преди време /когато реших да ставам милионер от борси / гледах някакви графики, четях някакви интервюта на гурута и взимах "решение". Резултатите са налице от тази стратегия
Най-тъпото положение за всички - и мечки, и бикове сме се хванали за палците и просто чакаме ! Ще ме накарате и мен да стана пишман-инвеститор и да атакувам големите батковци на запад
Ти и Тони нали ги лупкахте в чужбина. Пак ли сте решили да ги почвате?
Най-тъпото положение за всички - и мечки, и бикове сме се хванали за палците и просто чакаме ! Ще ме накарате и мен да стана пишман-инвеститор и да атакувам големите батковци на запад
ако питаш мене така е скучно-че няма движения но до някаква степен е и показателно че няма спекуланти по позициите(те са по ЩаТсКО командировка)
Ще спасят по някой лев от щаЦко и немско и ще се върнат при нас с подвити опашки
Доста хора не избраха подходящият момент за да излязат навън.
Дано все пак спечелят
Коментар