If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като, че ли да ме опровергаят и оборота скокнал до над 8 милиона.
Сещате се, че говорим вече за Пенсионни. Това са само 1-2 пенсионни,
ами останалите кога ще ги видим?
Като, че ли да ме опровергаят и оборота скокнал до над 8 милиона.
Сещате се, че говорим вече за Пенсионни. Това са само 1-2 пенсионни,
ами останалите кога ще ги видим?
Буревестников, да разбирам ли, че в момента нямаш ни CFD, ни БГ, ни гяволи, но си оптимист? Дано ти потръгне най- накрая, но моят съвет е да изкарваш повече време в четене, успех!
CFD отварям утре, за в Бг ще чакам още, за потръгването, доволен съм до тук - 8 години средно по 25%.. колко още да потръгва? Благодаря за пожеланието, ще чета колкото мога, макар че за БФБ и усета на база стаж е достатъчен.
CFD върху дакса и щатските ще предпочета пред тукашното спане. Шорт на рублата задължително.
Ако тук заорем, свят широк.. Оптимистично ми е.
Буревестников, да разбирам ли, че в момента нямаш ни CFD, ни БГ, ни гяволи, но си оптимист? Дано ти потръгне най- накрая, но моят съвет е да изкарваш повече време в четене, успех!
Като споменавам за конкурент на БФБ нямам в предвид само чужди фондови борси , напротив. Има много различни начини за инвестиции.
Облигации с от над 9-10% годишна доходност е добър вариант , а и спиш спокойно.
варианти винаги има въпроса беше конкретно за акциите но всеки инвеститор си носи риска както в положителен така и в отрицателен смисъл
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар