If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми как кои, еврака си е нисък, петролецо си пада стабилно... Геополитическата ситуация е перфектна... Тучолята си прецакаха руските туристи, ако сме умни требва да си ги дръпнем, гърчолята бизнесите им се изнасят при нас, заплатите все още са ниски, ония се стрелят ВМЗ работят като луди... ако стоплим още малко отношенийцата с рашките дето доган показа пътя и софармата може да подръпне, хъбче да почненем.... много много добри перспективи... Отделно Еврофондовете в момента се бачка на 120% има има накъде, само да опънем платната на корабчето
Гледам в хим и и хим. прив...какво става....
Ти може да си по в час но на мене започва да ми прилича на бавно варене на жаба в тази позиция........
Има ли нещо вярно.....
не дразня даже днес си купих 5 акции в Холдинг варна ,от групата ,толкова ми дадоха....
Въобще не съм в час, но и на мен настроенията там ми изглеждат по същия начин.
Ми как кои, еврака си е нисък, петролецо си пада стабилно... Геополитическата ситуация е перфектна... Тучолята си прецакаха руските туристи, ако сме умни требва да си ги дръпнем, гърчолята бизнесите им се изнасят при нас, заплатите все още са ниски, ония се стрелят ВМЗ работят като луди... ако стоплим още малко отношенийцата с рашките дето доган показа пътя и софармата може да подръпне, хъбче да почненем.... много много добри перспективи... Отделно Еврофондовете в момента се бачка на 120% има има накъде, само да опънем платната на корабчето
Гледам в хим и и хим. прив...какво става....
Ти може да си по в час но на мене започва да ми прилича на бавно варене на жаба в тази позиция........
Има ли нещо вярно.....
не дразня даже днес си купих 5 акции в Холдинг варна ,от групата ,толкова ми дадоха....
виж са и аз не го харесвам даже напротив, но да кажем, че въпреки него горанчоф и секви там полу-човеци ръста е възможен, защото външните икономически фактори са много благоприятни...
Виж какво става на външните маркети ....погроми....
Това с ниската цена на петрола е предвестника на голяма криза....няма търсене ,няма световна икономика.....
виж са и аз не го харесвам даже напротив, но да кажем, че въпреки него горанчоф и секви там полу-човеци ръста е възможен, защото външните икономически фактори са много благоприятни...
Споко, пазара сам ще се регулира... Мани ги пенсионните проблема им на тях наистина им е само клиентите, ама и това не им е проблем щото не им дреме... Този ръст дето боко го приказва хич не е непостижим, даже напротив... ама тогава ще е късно за играчорите
Борисов може да си приказва всичко ,лошото е че има хора който му вярват още....
В момента стъкмистиката е под натиск да даде добри крайни резултати.... ама това какво ви грее..
Споко, пазара сам ще се регулира... Мани ги пенсионните проблема им на тях наистина им е само клиентите, ама и това не им е проблем щото не им дреме... Този ръст дето боко го приказва хич не е непостижим, даже напротив... ама тогава ще е късно за играчорите
Проблемът са начините, по които се управляват компаниите и се споделят печалбите им, пенсионните може да са проблем за клиентите си, но не и за БФБ
Това за компаниите и мениджмънта им, една от новите мантри, че е най-важното или е било проблем, е точно проблем на тази компании и акционерите им, които са пасивни и незаинтерисовани или с нереалистични очаквания - не може това да е проблем на пазара.
А и както много казват, нали имаме и бисери управлявани фантастично с много високо доверие към мениджмънта, да се купуват тях - но виждаме че няма как това да е водещото а цената не.
А на един пазар, когато най-големият участник неморално и незаконно се оттегли без причина, няма начин това да не навреди на доверието и да позицията и на останалите по-малки участници, да не говорим чужди, след като виждат, че местните пенсионни които са дори дългосрочни не участват.
Коментар