Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи и Тони нали ги лупкахте в чужбина. Пак ли сте решили да ги почвате?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНай-тъпото положение за всички - и мечки, и бикове сме се хванали за палците и просто чакаме! Ще ме накарате и мен да стана пишман-инвеститор и да атакувам големите батковци на запад
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЩе спасят по някой лев от щатско и немски и ще се върнат при нас с подвити опашки"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПросто буксуваме на място! Ще ме накарате и мен да стана пишман-инвеститор и да атакувам големите батковци на запад
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеако питаш мене така е скучно-че няма движения но до някаква степен е и показателно че няма спекуланти по позициите(те са по ЩаТсКО командировка)
Доста хора не избраха подходящият момент за да излязат навън.
Дано все пак спечелят
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАма я да се разберем,
преди месец целия свят избушваше тавана ние си седяхме, сега всички изравят дъното ние пак си седим.
Мисля така е правилно"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАма я да се разберем,
преди месец целия свят избушваше тавана ние си седяхме, сега всички изравят дъното ние пак си седим.
Мисля така е правилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеКато гледам Гърция и Европа, верно сме си остров на стабилност. Явно вече няма чужд капитал на БФБ както преди.
Мисля така е правилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСтабилност!?! ЧовекО го каза!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТя темата хубаво потъна, ама защо и артиите не потъват? Гледам навън станало страшно, а ние пак се ослушваме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение5 дена откакто спря да ги лупкаш и темата потъна ...? Гледам навън станало страшно, а ние пак се ослушваме!
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи днес ги лупках, ама по-лекоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар