ступах ги лекинко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЕбаси жалката " борса". Няма и 10 сделки, ако не броим прехвърлянията между фондовете, които бързат да скрият " добрата работа " през годините!
Жалка, жалка картина!
Все пак няма винаги да е така.
Коментар
-
Всеки се е снишил и чака. Много засмърдяха тези обществени поръчки, ББ спира всичко свързано с момчето чудо, смятам, че негласната и скрита подкрепа ще падне и може следващия вот да мине.
Аз имам акции и ако всички мислят като мен търговия няма да има докато не стане ясно какво ще се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеПоследни слухове от сараите :Бойко отива на боклука ! Объщат палачинката
Ще му клъцнат тиквата ,ше стане на мезе.
Чакам ръст на комповете както 2013 (аз само тва имам на БФБту)
може да кажат чао,а може и сбогом след 2г шменти капели.Last edited by Grosss; 16.02.2016, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеПоследни слухове от сараите :Бойко отива на боклука ! Объщат палачинката
Чакам ръст на комповете както 2013 (аз само тва имам на БФБту)Gorkiq Bojko ....
))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен се ослушват дали няма да има предсрочни избори?
Чакам ръст на комповете както 2013 (аз само тва имам на БФБту)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен се ослушват дали няма да има предсрочни избори?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+
дори и на бфб действаха закъснително и дори неадекватно на случилото се във времето, но не си направиха правилния извод, не си отчетоха собствените грешки, а се набутаха на макса из чужи пазари, за да може сега хубаво там да им набие мечката канчето, да им направи нови гънки, за да мислят по-адекватно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеИмайте предвид, че един ден като се включат Пенсионните на БФБ оборотите и цените няма да са такива каквито познаваме от последните години
дори и на бфб действаха закъснително и дори неадекватно на случилото се във времето, но не си направиха правилния извод, не си отчетоха собствените грешки, а се набутаха на макса из чужи пазари, за да може сега хубаво там да им набие мечката канчето, да им направи нови гънки, за да мислят по-адекватноНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕдин ден, ама кой ден..Въпроса е кое отблъсква Фондовете от инвестиции на БФБ..Някой направил ли си е труда да анализира или поне да ги пита.
Фондовете събират такси така или иначе, активите им са на рекордни нива, не изплащат пенсии, хоризоната им е дълъг. На чуждите пазари се провалиха - това ще стане официално скоро мисля, е като не искат да инвестират на БФБ, понеже нямат друг избор за доходност (депозитите вече не дават по 10% лихви, нито облигациите), да си дават лицензите и да се отказват от дейстностДруг ще дойде на тяхно място
Bulls on BSE
Коментар
Коментар