If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо съвсем зацикли мача.
Така нареченото съвземане ще се позабави за неопределено време. Не дни а седмици и месеци май се очертават ровене в нищото.. Това води до още отлив и пренасочване.
Аз споделям мнението на Булбанк за около 3 процента растеж през 2016 година. Мисля, че повечето експерти бъркат. Както се видя с прогнозите им за 2015 година То и затова му се казва прогноза а не факт.
Raiffeisen прогнозира 2,1% ръст на българския БВП през 2016 г., а OTP – 2,3%
Нищо не разбират- Буда каза 4.5%
Аз споделям мнението на Булбанк за около 3 процента растеж през 2016 година. Мисля, че повечето експерти бъркат. Както се видя с прогнозите им за 2015 година То и затова му се казва прогноза а не факт.
Оборота няма и 12 хиляди лева
Мисля БФБ за поредн път излезе мъдра след като това което направиха като спад -10% чуждите борси, ние го направихме предварително дори двойно -20%, че и повече през 2015 Та в тоя случай ние сме си "платили" за спадовете при петрола и Китай (то май те са добре дошли за БГ и БФБ, но кой знае), та се питам учудва ли се някой защо на БФБ не тава вече спад?
Учудва само едно, кога Пенсионните ще се появят на БФБ? 2015 ги нямаше на БФБ, вършееха на чуждите борси, те честито, сега ще регистрират загубите си там - супер, нали БФБ била шит, ами сега като инвестициите им в депозити и чужди борси са шит, какво ще правят през 2016 Ще осредняват там ли
Май едно две дружества дето са на БФБ предино - Бъдеще, ЦЦБ, Съгласие, ще бият всички останали та се късат
Радвам се като гледам спадовете по чуждите борси и спада при петрола
Всичко това би трябвало да е добра новина за нас, защото когато чуждите борси растяха и правиха нови върхове, ние ринахме дъното, както и спада на петрола е може би най-доброто нещо за нас което може да ни се случи, не знам защо не се търгува положително
Сега да ти кажа нещо Мунти, Аз не съм ама НИКАКЪВ фактор на борсата, подчертавам, Никакъв за разлика от теб...... просто кротко си наблюдавам и анализирам каквото мога но тИ с твоите брътвежи ДОСАЖДАШ и то МНОГО , осъзнай че тИ не си всичко в тази страна и в този форум има и други, които четат и като прочетат тихо тихо си заминават от така или иначе сериозния форум, който тИ и още двама трима неистово опропастявате...... обещавам тИ никога повече да не коментирам твоите постове.....
сега остава да си изпълниш обещанието да не коментираш мой постове и да се държиш коректно даже и когато губиш ... защото никой не ти е виновен за грешките ти а само ти...
А тези напускащите форума ,напускат и борсата и то продължава от 2008 г.....
ало детската градина , време е за сън.....
Сега и ти ще вървиш след мен да ми обясняваш какъв фактор си на борсата а си въздух под налягане ,като ника ти....
Сега да ти кажа нещо Мунти, Аз не съм ама НИКАКЪВ фактор на борсата, подчертавам, Никакъв за разлика от теб...... просто кротко си наблюдавам и анализирам каквото мога но тИ с твоите брътвежи ДОСАЖДАШ и то МНОГО , осъзнай че тИ не си всичко в тази страна и в този форум има и други, които четат и като прочетат тихо тихо си заминават от така или иначе сериозния форум, който тИ и още двама трима неистово опропастявате...... обещавам тИ никога повече да не коментирам твоите постове.....
Коментар