Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеЧестит 20-годишен юбилей на SOFIX! Да почерпи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Какво толкова неясно има в тезата на чичо ? - българският капитал се инвестира навън ... ама това няма да продължава до безкрайност
Благодаря - точно и ясно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес празнуват българските ВВС, май идва време и ние - тук на БФБ, да излитаме?
Напред и нагоре!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Сори, ама някакси ми се губи логиката тука. По скоро е анти такава, освен ако не желаеш да развиеш по добре тезата си.
Дотогава ми мяза повече на пожелателно мислене.
Или поне на лошо познаване на външните пазари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНа БФБ всичко е наопаки...Връзката със световните борси и пазари е обратна.
Причината според мен е обяснима. Борсичката ни е на 90 % зависима от пенсионните фондове.
Всички разрешени за тази цел инвестиция се правят в чужди компании и те засега растат. Печалбите на фондовете също.
Ако ДАЙ се Боже нещата на запад се спихнат, анализаторите ще натиснат червения бутон, голяма част от парите ще се върнат в БГ и ще надуят платната на БФБ. Може и гориво за ракета да станат.....
С едно изречение - рижият перчем падне ли - ние потегляме....
Дотогава ми мяза повече на пожелателно мислене.
Или поне на лошо познаване на външните пазари.
- 1 like
Коментар
-
На БФБ всичко е наопаки...Връзката със световните борси и пазари е обратна.
Причината според мен е обяснима. Борсичката ни е на 90 % зависима от пенсионните фондове.
Всички разрешени за тази цел инвестиция се правят в чужди компании и те засега растат. Печалбите на фондовете също.
Ако ДАЙ се Боже нещата на запад се спихнат, анализаторите ще натиснат червения бутон, голяма част от парите ще се върнат в БГ и ще надуят платната на БФБ. Може и гориво за ракета да станат.....
С едно изречение - рижият перчем падне ли - ние потегляме....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес празнуват българските ВВС, май идва време и ние - тук на БФБ, да излитаме?
Напред и нагоре!!!
Желанията - Фикция на ума, а не на разума.
Като ни лашне вироза, ще ни се калцират кръвоносните съдове. ЗАебиLast edited by malkia Muk; 16.10.2020, 21:32.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Днес празнуват българските ВВС, май идва време и ние - тук на БФБ, да излитаме?
Напред и нагоре!!!
Last edited by tony1975; 16.10.2020, 20:11.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе ги спукамеLast edited by Grosss; 16.10.2020, 18:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСофикс е дълбоко заспал - въртейки се сънливо около дъното си от март. От друга страна обаче по-широкия индекс, следящ 40 компании, показва признаци на разсънване
На бутиковите пазари е така, спиш с широко отворени очи, обут и завит;- все пак зима иде, без мазнинки и топлинки няма да мине...,- за*би русата и се дръж за умната
Коментар
Коментар