Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеНай-новия лаф за БФБ, ако някой реши да ходи на море, сме на червено, а ако пък друг реши да си прави банята и да продава, леле мале
Една година без движение.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа каква Популярна каса говориш ??Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеа с изгорелите артишки от популярната каса какво ще правиш ако се избуши борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩе се качи скоро борсата....... сещам се на какво.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Прав си...
При този оборот един и банята да си направи или да си купи кола на старо....ще разкаже играта на най ликвидните....и то не е задължително на пазарна то става през фондовете...
само че има няколко човека който са от следващото поколение след хим в софарма и бреф и атерата който смятат че борсата ще се качи сама...
Е нема как да стане....
сега като се плащат рекетьорите винаги ще има разпродажби....продаваш друго за да платиш трето....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИде най-отпускарският месец и на море с акции не се ходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеТони, гледайки морето се сещам за пророческите думи на адашката ти Димитрова:
Бряг си намира ВСЯКА вълна...
ала надежда има една
Ах, морето! Ах, морето!
Не съм я питал дали има предвид вълните на Елиът, но за надеждата с морето... мисля си дали наш Владко не обича да плува по-навътре
Ако пък ваканцува някъде между Синеморец и Резово и навлезе в чужди териториални води веднага ще го приберат като отявлен гюленист - нали имаше и снимки как си пие кафето с онова нещо, дето прилича на гюле, а прокурори го редактираха на 10.
Откакто Владко се изказа с такава загриженост за овошките...все се старая да не изпусна медийна изява на аграрния министър - логично е тя да е отговорна за бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТия дето са на плажа, да не забравят че и на плажа вече може да пазарят!
Бряг си намира ВСЯКА вълна...
ала надежда има една
Ах, морето! Ах, морето!
Не съм я питал дали има предвид вълните на Елиът, но за надеждата с морето... мисля си дали наш Владко не обича да плува по-навътре
Ако пък ваканцува някъде между Синеморец и Резово и навлезе в чужди териториални води веднага ще го приберат като отявлен гюленист - нали имаше и снимки как си пие кафето с онова нещо, дето прилича на гюле, а прокурори го редактираха на 10.
Откакто Владко се изказа с такава загриженост за овошките...все се старая да не изпусна медийна изява на аграрния министър - логично е тя да е отговорна за бфб
Коментар
Коментар