IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Стана грешка на езика, вожд. Не е популярната а заложната къща. Скоро се бяха тръшнали да говорят за популярните каси, та ми е останало оттам, не че заложните са нещо коласално различно като профит от привлечените кинти от "клиентелата", а и едните и другите дават заеми... но все пак има разлика в дейността
    Както и да е.Мен ме интересува доходноста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
      Най-новия лаф за БФБ, ако някой реши да ходи на море, сме на червено, а ако пък друг реши да си прави банята и да продава, леле мале
      Поне ще раздвижи индекса, че от година мъртъв.
      Една година без движение.
      The strongest stand last.

Коментар

• За бога братя, не ходете на море и не си правете баните

Коментар

• Най-новия лаф за БФБ, ако някой реши да ходи на море, сме на червено, а ако пък друг реши да си прави банята и да продава, леле мале

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            За каква Популярна каса говориш ??
            Стана грешка на езика, вожд. Не е популярната а заложната къща. Скоро се бяха тръшнали да говорят за популярните каси, та ми е останало оттам, не че заложните са нещо коласално различно като профит от привлечените кинти от "клиентелата", а и едните и другите дават заеми... но все пак има разлика в дейността
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• добре е днес, сигурно продава някой дето ще почива на карибите , а Грос?
              Предстои седмицата на отчетите, а след това два месеца с много дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                а с изгорелите артишки от популярната каса какво ще правиш ако се избуши борсата
                За каква Популярна каса говориш ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Ще се качи скоро борсата....... сещам се на какво .
                  а с изгорелите артишки от популярната каса какво ще правиш ако се избуши борсата
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Прав си...
                    При този оборот един и банята да си направи или да си купи кола на старо....ще разкаже играта на най ликвидните.... и то не е задължително на пазарна то става през фондовете...
                    само че има няколко човека който са от следващото поколение след хим в софарма и бреф и атерата който смятат че борсата ще се качи сама...
                    Е нема как да стане....
                    сега като се плащат рекетьорите винаги ще има разпродажби....продаваш друго за да платиш трето...
                    Ще се качи скоро борсата....... сещам се на какво .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Иде най-отпускарският месец и на море с акции не се ходи.
                      Хаха това само може да ти говори колко Големи инвестори са хахаха.

Коментар

• действително това е най дългата корекция на софикс и този факт се знае от всички..........какво ли ще стане кат се юрне стадото.......щото май всеки се е скатал с някой лев и дебне

на първо време аз очаквам напомпана печалба при FIB

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                          Тони, гледайки морето се сещам за пророческите думи на адашката ти Димитрова:
                          Бряг си намира ВСЯКА вълна...
                          ала надежда има една
                          Ах, морето! Ах, морето!

Не съм я питал дали има предвид вълните на Елиът, но за надеждата с морето... мисля си дали наш Владко не обича да плува по-навътре
                          Ако пък ваканцува някъде между Синеморец и Резово и навлезе в чужди териториални води веднага ще го приберат като отявлен гюленист - нали имаше и снимки как си пие кафето с онова нещо, дето прилича на гюле, а прокурори го редактираха на 10.
                          Откакто Владко се изказа с такава загриженост за овошките...все се старая да не изпусна медийна изява на аграрния министър - логично е тя да е отговорна за бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Тия дето са на плажа, да не забравят че и на плажа вече може да пазарят!
                            Тони, гледайки морето се сещам за пророческите думи на адашката ти Димитрова:
                            Бряг си намира ВСЯКА вълна...
                            ала надежда има една
                            Ах, морето! Ах, морето!

Не съм я питал дали има предвид вълните на Елиът, но за надеждата с морето... мисля си дали наш Владко не обича да плува по-навътре
                            Ако пък ваканцува някъде между Синеморец и Резово и навлезе в чужди териториални води веднага ще го приберат като отявлен гюленист - нали имаше и снимки как си пие кафето с онова нещо, дето прилича на гюле, а прокурори го редактираха на 10.
                            Откакто Владко се изказа с такава загриженост за овошките...все се старая да не изпусна медийна изява на аграрния министър - логично е тя да е отговорна за бфб

Коментар

• Коментар

Working...
                              X