IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    За да има сделки на БФБ трябва да има или хора на зор, а такива не се виждат, или нова информация, която ще дойде с отчетите. Изчакай десет дни и ще се появят сделки.
    Мойте очаквания са за добри очаквания за банките но требва да правят увеличение на капитала...
    същото е и при застрахователите , разместванията на портфеилите при ПФ...все причини за спад...
    Не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      таман почват сделките, някъв продаде Монбат - щял да ходи на Свети Константин и Елена!
      Не съм аз...
      бих си купил монбат, но не сега....
      Но ще ходя на константин и елена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        В момента има ли сделки на БФБ...
        За да има сделки на БФБ трябва да има или хора на зор, а такива не се виждат, или нова информация, която ще дойде с отчетите. Изчакай десет дни и ще се появят сделки.

Коментар

А да не се обиждаме на сульовци .....
          Щото като се изтеглихме основните спекуланти и по 10 К не можете да направите на ден....на БФБ...
          То борсата показва кой са сульовците....по сделките ....по 5 по 10 лева...
          леко с обидите....
          Знам само че два дни преди празниците през май имаше масови разпродажби/ до 20 К / пък на теб ако искаш вервай....
          таман почват сделките, някъв продаде Монбат - щял да ходи на Свети Константин и Елена!

п.п. миналата седмица мина близо милион при сфарм
          Last edited by tony1975; 20.07.2016, 10:34.

Коментар

В кой от всичките фондове на ДСК са? Какъв е делът на българските акции в портфейла? Колко дивиденти ще получи ДСК за периода? Имало ли е тегления в ДСК? А вливания имало ли е? Какъв е делът на кеша и могат ли да поемат тегленията на една шепа сульовци за ходене на море? Цялата конструкция как пет човека теглят пари от фондове и потапят борсата е комична.
            А да не се обиждаме на сульовци .....
            Щото като се изтеглихме основните спекуланти и по 10 К не можете да направите на ден....на БФБ...
            То борсата показва кой са сульовците....по сделките ....по 5 по 10 лева...
            леко с обидите....
            Знам само че два дни преди празниците през май имаше масови разпродажби/ до 20 К / пък на теб ако искаш вервай....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              точно!

междо другото ДСК РАСТЕЖ(акции) му расте НСА и мина 14млн.
              Докато НСА на Растеж са по-малко от НСА на Стандарт, няма място за излишен оптимизъм. А в момента Стандарт = 4xРастеж по отношение на НСА.
              BSE is dark and full of terrors...

Коментар

В кой от всичките фондове на ДСК са? Какъв е делът на българските акции в портфейла? Колко дивиденти ще получи ДСК за периода? Имало ли е тегления в ДСК? А вливания имало ли е? Какъв е делът на кеша и могат ли да поемат тегленията на една шепа сульовци за ходене на море? Цялата конструкция как пет човека теглят пари от фондове и потапят борсата е комична.
                точно!

междо другото ДСК РАСТЕЖ(акции) му расте НСА и мина 14млн.

Коментар

+1

Коментар

4д ,това че ти не познаваш ,това не значи че няма имам двама братовчеди в фондовете на ДСК както се казват по 10К и като им потрябва си теглят все едно са на депозит...

Коментар

Това е несериозно. Кой продава акции за да ходи на море? Не познавам такъв. Най-много да си изтегли дивидентите и да не ги реинвестира. Може да се опитате да съпоставите сумата от дивидентите по фрифлоута с "вероятните" тегления за "плис-плис".

4д ,това че ти не познаваш ,това не значи че няма имам двама братовчеди в фондовете на ДСК както се казват по 10К и като им потрябва си теглят все едно са на депозит...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Не съм казал такова нещо.Моето твърдение е ,че ще им трябват пари в брой за
                        морето и най-вероятно ще има продавачи ,колкото и да им е неизгодно.
                        Това е несериозно. Кой продава акции за да ходи на море? Не познавам такъв. Най-много да си изтегли дивидентите и да не ги реинвестира. Може да се опитате да съпоставите сумата от дивидентите по фрифлоута с "вероятните" тегления за "плис-плис".

Коментар

Прав си...
                          При този оборот един и банята да си направи или да си купи кола на старо....ще разкаже играта на най ликвидните.... и то не е задължително на пазарна то става през фондовете...
                          само че има няколко човека който са от следващото поколение след хим в софарма и бреф и атерата който смятат че борсата ще се качи сама...
                          Е нема как да стане....
                          сега като се плащат рекетьорите винаги ще има разпродажби....продаваш друго за да платиш трето...

Коментар

• като стана въпрос за сериозност, не може ли с парите за едно море да се направи тоя голдън крос
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

що за размишления са това?!?! а тия дето юли са на море, те юни ли продадоха? А тия дето отменят почивки в Турция те обратно акции ли ще накупят? Нека сме малко по-сериозни, ако някой разчита на инвестициите си на БФБ за да си плати 5дни на Албена, по добре хич да го няма тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                да чакам акциите ми да се повишат за да отида на море! ми къв инвеститор съм тогава
                                а ако не се повишат в близките 5 години? да не ходя на море ли?
                                Аз на море ще си ходя, със или без печалби от борсата.
                                Днес разпродадох 2 позиции отвъд океана, нещата се получиха по-добре от очакваното, само дето пазара нещо е много оптимистичен навсякъде, което определено ме притеснява. Кеш-над 30 %.
                                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Working...
                                X